Je.bo ti ledeni familiju seljačku komplet, a i ti njemu.
Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Je.bo ti ledeni familiju seljačku komplet, a i ti njemu.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ogromna je razlika trositi svoj novac od onih samoproglasenih carsijanera kokuza koji su pohapali gradski novac i sveli klub na nivo federalnog ligasa....al kako cujem ne trebaju se iznenaditi ako im dodje plava koverta od suda....mislim da ce im trebati dobri advokati da ne stignu do KP doma u Zenici, da zavrse na Kozlovcu.
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Izmjena u ekipi ledenog. Sky log out a skver log inSkver je napisao/la: ↑03 feb 2026, 13:05Ogromna je razlika trositi svoj novac od onih samoproglasenih carsijanera kokuza koji su pohapali gradski novac i sveli klub na nivo federalnog ligasa....al kako cujem ne trebaju se iznenaditi ako im dodje plava koverta od suda....mislim da ce im trebati dobri advokati da ne stignu do KP doma u Zenici, da zavrse na Kozlovcu.
Ti i radijator imate isti koeficijent intelegencije.....koeficijent na nivou sobne temperature....klasicni primjer iz blize okoline Zenice, savjest mi ne dopusta da momke poput Prisonbreak i jos nekoliko njih srvstavam sa tobom i jos par kockastih glava koji su na stupnju intelegencije zajedno sa tobomCrkvice1988 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 13:55Izmjena u ekipi ledenog. Sky log out a skver log inSkver je napisao/la: ↑03 feb 2026, 13:05Ogromna je razlika trositi svoj novac od onih samoproglasenih carsijanera kokuza koji su pohapali gradski novac i sveli klub na nivo federalnog ligasa....al kako cujem ne trebaju se iznenaditi ako im dodje plava koverta od suda....mislim da ce im trebati dobri advokati da ne stignu do KP doma u Zenici, da zavrse na Kozlovcu.a mogao bi HP uskoro log in. **** ti sebi mater kako popamtis sve sifre i nickove hahaha
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ala si ti mentol poklopi se po ušima kad tako mozes prozvali dvije legende foruma Skvera i Skya, a te ih povezati sa pačenicima kao sto su HP i Ledeni, samo pokazuješ da si isti pacenik ko HP i Ledeni.Crkvice1988 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 13:55Izmjena u ekipi ledenog. Sky log out a skver log inSkver je napisao/la: ↑03 feb 2026, 13:05Ogromna je razlika trositi svoj novac od onih samoproglasenih carsijanera kokuza koji su pohapali gradski novac i sveli klub na nivo federalnog ligasa....al kako cujem ne trebaju se iznenaditi ako im dodje plava koverta od suda....mislim da ce im trebati dobri advokati da ne stignu do KP doma u Zenici, da zavrse na Kozlovcu.a mogao bi HP uskoro log in. **** ti sebi mater kako popamtis sve sifre i nickove hahaha
Retard izmislio foru, jeb.alo majku...
Fora u nivou sedmogodišnjaka.
Dosadan ko proliv.
Ali sve postane jasno kad se vidi odakle je...
Fora u nivou sedmogodišnjaka.
Dosadan ko proliv.
Ali sve postane jasno kad se vidi odakle je...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- bromazepam
- Kontakt:
Santos sa Tušnja
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Sad jedno pitanje bez zajebancije ikakve. Kako je moguce da jedan vlasnik moze imati 2 kluba koja se takmice u istom rangu. Da li je to legalno ili su u pitanju neke mucke?
Kae legenda foruma
Umobolnik danima sipa najgnusnije uvrede i psovke. Ne samo da se ne ograđuju od ovog pisanja nego podrzavaju.
Ovako im i braca sa severa Marakane slave zlocine, tacno se vidi iz koje to kuhinje sve dolazi
Umobolnik danima sipa najgnusnije uvrede i psovke. Ne samo da se ne ograđuju od ovog pisanja nego podrzavaju.
Ovako im i braca sa severa Marakane slave zlocine, tacno se vidi iz koje to kuhinje sve dolazi
Srce, čast i ponos!
Pa nema on nista sa TC. Bas zbog toga je i izasao iz tog kluba, jer bi bio sukob interesa.Crkvice1988 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 18:33Sad jedno pitanje bez zajebancije ikakve. Kako je moguce da jedan vlasnik moze imati 2 kluba koja se takmice u istom rangu. Da li je to legalno ili su u pitanju neke mucke?

Koliko znam, samo je pocasni predsjednik.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa vi ste cetalji i izdajice Bosne. Za marku bi se prodali.
-
Crkvice1988
- Kontakt:
DamirT je napisao/la: ↑03 feb 2026, 18:50Pa nema on nista sa TC. Bas zbog toga je i izasao iz tog kluba, jer bi bio sukob interesa.Crkvice1988 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 18:33Sad jedno pitanje bez zajebancije ikakve. Kako je moguce da jedan vlasnik moze imati 2 kluba koja se takmice u istom rangu. Da li je to legalno ili su u pitanju neke mucke?
Koliko znam, samo je pocasni predsjednik.
- prisonbreak
- Kontakt:
Samo na papiru nije TC u njegovim rukama.Crkvice1988 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 19:31DamirT je napisao/la: ↑03 feb 2026, 18:50Pa nema on nista sa TC. Bas zbog toga je i izasao iz tog kluba, jer bi bio sukob interesa.Crkvice1988 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 18:33Sad jedno pitanje bez zajebancije ikakve. Kako je moguce da jedan vlasnik moze imati 2 kluba koja se takmice u istom rangu. Da li je to legalno ili su u pitanju neke mucke?
Koliko znam, samo je pocasni predsjednik.hvala na odgovoru. Ja sam mislio da je TC u njegovom vlasnistvu.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Da da, legenda, znaju ljudi koji su pratili godinama forum.
Također nađi postove koliko sam vas podržavao. Uvijek.
Uvijek smo se na stranici PL zajedno držali i klali sa Sarajlijama. Tad su oni vas detektovali kao najveće debile u državi, a mi na vas nismo dali.
Unazad 3 godine dokazujete iz dana u dan da su ljudi bili 100000 posto u pravu. Sarajlije oprostite, nismo znali...
Ja za vas navijao da preletite sve lige i da uđete u PL što prije. Kad ste ulazili u FL, osilio se vaš truhlo majmunčina mrtva, i počeo nas provocirati svakodnevno.
Ovo sve što od nas neprimjereno vidiš rezultat je njegovog i ponašanja ekipe koja ga je u stopu pratila. Moooožda 1 ili 2 zenićanina nisu bila na tom fonu, ostali su svi bili od zla oca od gore matere.
Za sva vremena ste mi se otkrili, ne zajebavam se, debilčine ste mrtve, uz pokoji izuzetak.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ovo sto ti pises i kakve gadosti svima opcenito to je dokaz tvoje kulture i kucnog odgoja, zqjebancija provokacije ok ali ti si jedini ovdje koji koristi psovke na skoro svakom repliciranju.Sky9 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 22:38Da da, legenda, znaju ljudi koji su pratili godinama forum.![]()
Uvijek smo se na stranici PL zajedno držali i klali sa Sarajlijama. Tad su oni vas detektovali kao najveće debile u državi, a mi na vas nismo dali.
Unazad 3 godine dokazujete iz dana u dan da su ljudi bili 100000 posto u pravu. Sarajlije oprostite, nismo znali...
Ja za vas navijao da preletite sve lige i da uđete u PL što prije. Kad ste ulazili u FL, osilio se vaš truhlo majmunčina mrtva, i počeo nas provocirati svakodnevno.
Ovo sve što od nas neprimjereno vidiš rezultat je njegovog i ponašanja ekipe koja ga je u stopu pratila. Moooožda 1 ili 2 zenićanina nisu bila na tom fonu, ostali su svi bili od zla oca od gore matere.
Za sva vremena ste mi se otkrili, ne zajebavam se, debilčine ste mrtve, uz pokoji izuzetak.![]()
Malo i onaj Crkvice nadodaje ali ti si presao sve granice.
Opet laž.convict35 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 23:32Ovo sto ti pises i kakve gadosti svima opcenito to je dokaz tvoje kulture i kucnog odgoja, zqjebancija provokacije ok ali ti si jedini ovdje koji koristi psovke na skoro svakom repliciranju.Sky9 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 22:38Da da, legenda, znaju ljudi koji su pratili godinama forum.![]()
Za sva vremena ste mi se otkrili, ne zajebavam se, debilčine ste mrtve, uz pokoji izuzetak.![]()
Malo i onaj Crkvice nadodaje ali ti si presao sve granice.
Ili lažeš, ili nećeš da vidiš da uvrede uvijek, ali UVIJEK krenu od vas.
Psovke su i slabe koliko već ovo provociranje dugo traje.
Rastrgo bih vas zubima da vas vidim, koliko ste odvratne džukele.
Baš džukele, dođe jedna, otreseš je, eto druge da pokuša ugristi itd itd.
Ko vas je.be, nikad vas prvi nisam provocirao, niste mi nikad ali nikad bili do te mjere zanimljivi.
Ali uvijek ću imati energije da objasnim svoje postupke, i kako do toga dođe.
U mojim očima ste mjera za nečovjeka.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Cijela Tuzla jednog sisoju muzla.
Potvrde stižu odmah, svaki dan potvrđujete, da slučajno ne pomislim da sam se zajebao...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nisi bitan ali et razumijemo frustracije, znamo kako je kad se igra svaka sezona bez nekog smisla i rezona.
Nisi se ti zajebao kad i đikani poput tebe imaju publiku da im aplaudira. Hajde, šta fali za seljaka što je još i debeo.
Evo đukela.
Jedan dođe da ugrize, odmah eto drugog, trećeg, itd.
Ćopor (namjerno Ć i Đ, jer se ne razumiju u Č i DŽ).
zenićke đukele.
Jedan dođe da ugrize, odmah eto drugog, trećeg, itd.
Ćopor (namjerno Ć i Đ, jer se ne razumiju u Č i DŽ).
zenićke đukele.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.