Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Opet se on moze povratiti. Neka odradi jednu dobru sezonu i moze ostvariti korektan transfer dalje.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Moze naravno, nije ovo ni najgora liga na svijetu. A nije ni njemu najgora opcija, cak jedna od boljih uzimajuci u obzir gdje je igrao po posudbama.
Zeljeznicar je ipak ekipa iz gornjeg dijela tabele i cilj je da se nesto osvoji, dok je on igrao u ekipi koja je zadnja na tabeli. Poenta, nije ni mogao doci do izrazaja u losim ekipama.
Posebno ako Stojanovic bude igrao sa 2 napadaca, Huskovic bi se po meni tu perfektno uklupio.
Steta sto ne spada u zasticeno godiste.
Zeljeznicar je ipak ekipa iz gornjeg dijela tabele i cilj je da se nesto osvoji, dok je on igrao u ekipi koja je zadnja na tabeli. Poenta, nije ni mogao doci do izrazaja u losim ekipama.
Posebno ako Stojanovic bude igrao sa 2 napadaca, Huskovic bi se po meni tu perfektno uklupio.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ma **** zaštićeno godište, konkurencija su mu totalni invalidi. Prvotimac će sigurno biti, sve drugo je na njemu.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 17:24Moze naravno, nije ovo ni najgora liga na svijetu. A nije ni njemu najgora opcija, cak jedna od boljih uzimajuci u obzir gdje je igrao po posudbama.
RB Salzbur uprabo objavio da su doveli Damira Redzica. Znam da smo ga ljetos spominjali, nesto se ne sjecam je li debitovao za seniore Mađarske. Haman jeste?
-
Imperator98
- Kontakt:
Hrastovina (19) zabio na pripremama za Orebro
Imam osjecaj da ce ga krenuti u novoj sezoni i da ce izboriti mjesto za u19, u21 repku
Imam osjecaj da ce ga krenuti u novoj sezoni i da ce izboriti mjesto za u19, u21 repku
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 03 feb 2026, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Al cuj hrastovina
Spaha u Njemacku i rijesevaj Niku Ilicevica (15) evo asistirao za Frankfurt U19 protiv Atletic Bilbao u omladinskoj ligi prvaka
15 godina ima

15 godina ima

Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
19vendetta87
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
General505
- Kontakt:
NoDi izgleda ti ovaj Hrastovina neki rodjak, dok ga nudis a ne nudis ovog Zeljkovica sto je zabio zadnji ovaj eurogol.
Jos mladji 3 godine
Jos mladji 3 godine
Iako je vec odabrao Madjarsku, Damir Redzic evo presao u RB Salzburg. O tom momku sam 500 puta pisao ovdje kao jednom od nasih najvecih potencijala, a sam ovaj transfer u RB Salzburg dovoljno govori da to stvarno jeste.
Zivo me zanima da li su se nasi borili oko njega, s obzirom da mu je profil ispunjen Brajlovicem, i sa nekoliko slika sa Civicem. Steta da smo ovakvog igraca izgubili, koji je zaista nevjerovatan po desnoj strani.
Zivo me zanima da li su se nasi borili oko njega, s obzirom da mu je profil ispunjen Brajlovicem, i sa nekoliko slika sa Civicem. Steta da smo ovakvog igraca izgubili, koji je zaista nevjerovatan po desnoj strani.
Pobrkao sam loncice mislio sam da je to drugi Zeljkovic AdrianGeneral505 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 19:54NoDi izgleda ti ovaj Hrastovina neki rodjak, dok ga nudis a ne nudis ovog Zeljkovica sto je zabio zadnji ovaj eurogol.
Jos mladji 3 godine
Ovaj 16 ima, hvala na ispravci jos jedan mali na radaru
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
dedo26 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 20:01Iako je vec odabrao Madjarsku, Damir Redzic evo presao u RB Salzburg. O tom momku sam 500 puta pisao ovdje kao jednom od nasih najvecih potencijala, a sam ovaj transfer u RB Salzburg dovoljno govori da to stvarno jeste.
Ovaj mladi napadač slovačke Dunajske Strede bio je u ozbiljnim planovima Nogometnog saveza BiH. Kako prenosi mađarski list M4 Sport, selektor Sergej Barbarez je toliko bio istrajan u namjerama da ga privuče u naš nacionalni dres, da je doputovao i na utakmicu u Slovačkoj.
Barbarez je gledao njegov duel protiv Košica, ali je Redžić odlučio igrati za zemlju u kojoj je rođen.
Dzanovic dao gol za juniore Frankfurta protiv Bilbaa u omladinskoj LP.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Veliki SergejVucevich je napisao/la: ↑03 feb 2026, 20:06dedo26 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 20:01Iako je vec odabrao Madjarsku, Damir Redzic evo presao u RB Salzburg. O tom momku sam 500 puta pisao ovdje kao jednom od nasih najvecih potencijala, a sam ovaj transfer u RB Salzburg dovoljno govori da to stvarno jeste.
Zivo me zanima da li su se nasi borili oko njega, s obzirom da mu je profil ispunjen Brajlovicem, i sa nekoliko slika sa Civicem. Steta da smo ovakvog igraca izgubili, koji je zaista nevjerovatan po desnoj strani.Ovaj mladi napadač slovačke Dunajske Strede bio je u ozbiljnim planovima Nogometnog saveza BiH. Kako prenosi mađarski list M4 Sport, selektor Sergej Barbarez je toliko bio istrajan u namjerama da ga privuče u naš nacionalni dres, da je doputovao i na utakmicu u Slovačkoj.
Barbarez je gledao njegov duel protiv Košica, ali je Redžić odlučio igrati za zemlju u kojoj je rođen.
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Ajdin Hasic jucer opet 90 minuta za svoj klub!
0:1 pobjedili?
Evo i Mikulic (20) u prvih 11
Kup
Grasshopper- Sion 4:3 preokret
102 minuta i borba za polufinale kupa
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 03 feb 2026, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
E hvala na ovome, onda ga ne zalim sekunde. Nevjerovanto da odaberes Madjarsku prije Bosne, a tamo na Insta prepun patriotizma. Ajd da covjek kaze da je Madjarska nesto puno jaca i da ce imat sansu da igra zavrsnice velikih takmicenja, nego su nesto ko i mi. Zalosno da ovakvih likova ima.Vucevich je napisao/la: ↑03 feb 2026, 20:06dedo26 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 20:01Iako je vec odabrao Madjarsku, Damir Redzic evo presao u RB Salzburg. O tom momku sam 500 puta pisao ovdje kao jednom od nasih najvecih potencijala, a sam ovaj transfer u RB Salzburg dovoljno govori da to stvarno jeste.
Zivo me zanima da li su se nasi borili oko njega, s obzirom da mu je profil ispunjen Brajlovicem, i sa nekoliko slika sa Civicem. Steta da smo ovakvog igraca izgubili, koji je zaista nevjerovatan po desnoj strani.Ovaj mladi napadač slovačke Dunajske Strede bio je u ozbiljnim planovima Nogometnog saveza BiH. Kako prenosi mađarski list M4 Sport, selektor Sergej Barbarez je toliko bio istrajan u namjerama da ga privuče u naš nacionalni dres, da je doputovao i na utakmicu u Slovačkoj.
Meni je nejasno, prije godinu dana na FB stranici Fortune Dizeldorf gdje je igrao, objavili su njegov gol s natpisom 'Novi Dzeko'. S obzirom da je on Crnogorac vjerovatno je morala bit neka poveznica, i cini mi se da je izjavio da mu je Dzeko uzor, evo sad igraju u istom klubu.
Mislio sam tad 100% da dolazi, ali reko nije neka klasa, tek treba vidjeti kakav ce bit. Sta je ovo sad odjdnom, kao Njemacka prioritet.