Samo se sjeti ovoga pa će ti biti sve jasno, ako ne znaš našu historiju.
Kod: Označi sve
http://hr.wikipedia.org/wiki/Real_Madrid#TrofejiModeratori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Kod: Označi sve
http://hr.wikipedia.org/wiki/Real_Madrid#TrofejiNe mislim na toBernabéu je napisao/la:Mi počeli??
Ne znam tko je stavio sliku na ovu temu...
Pa dobro, šta sa ovim videom? Pinto dobio crveni, šta je dobio Arbeloa (osim šamara)? Po pravilu je i on trebao da požuti tj. pocrveniBernabéu je napisao/la:Aha![]()
Šta ću moram se nadovezati na to!
EDIT:
Za to nema pravdanja simulirao je i sam je priznao poslije utakmice,navijam za real ali opet priznajem da je čista simulacija pa jeste ga vidili kako se raduje.MrShadow je napisao/la:Ako moze samo jedno pitanje za navijace Real Madrida?
Ako vec mrzite (ne)postenu igru, Zasto se niste bunili toliko kad je Marcelo prije 2 sedmice simulirao faul i zahvaljujuci tome donio bod svojoj ekipi???
[youtube][/youtube]
Pa nemate onda razloga ovoliko srati protiv Barce.. Trazili ste prljavu igru, dobili ste je.. Oko za oko, zub za zub..Ronaldo CR7 je napisao/la:Za to nema pravdanja simulirao je i sam je priznao poslije utakmice,navijam za real ali opet priznajem da je čista simulacija pa jeste ga vidili kako se raduje.MrShadow je napisao/la:Ako moze samo jedno pitanje za navijace Real Madrida?
Ako vec mrzite (ne)postenu igru, Zasto se niste bunili toliko kad je Marcelo prije 2 sedmice simulirao faul i zahvaljujuci tome donio bod svojoj ekipi???
[youtube][/youtube]
Pa vi niste igrali nikako sto je gore, normalno da je dodava-dodava.. Mislis da bi Real srljao da Barcelona postavi 10 igraca u odbranu...Ronaldo CR7 je napisao/la:Za onaj messijev drugi gol nemam ništa uvezi prljave igre veoma dobar gol,samo su odbrambeni igrači reala krivi 99%.Ali ste igrali hinjski prvo poluvrijeme sve dodava,dodava.
Ronaldo CR7 je napisao/la:Za onaj messijev drugi gol nemam ništa uvezi prljave igre veoma dobar gol,samo su odbrambeni igrači reala krivi 99%.Ali ste igrali hinjski prvo poluvrijeme sve dodava,dodava.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.