KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: KK Bosna
I evo utakmica svih utakmica ove sezone
-
19vendetta87
- Kontakt:
16.2. Dubai - Bosna
9.3. Bosna - Partizan
Teško otvaranje
9.3. Bosna - Partizan
Teško otvaranje
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- svrakino1921
- Kontakt:
Dubai Bosna 16. februar
Bosna Partizan 9. mart
Igokea/Borac Bosna 13. mart
Bosna Cluj 22. mart
Partizan Bosna 30. mart
Cluj Bosna 5. april
Bosna Igokea/Borac 11. april
Bosna Dubai 20. april
Bosna Partizan 9. mart
Bosna Cluj 22. mart
Partizan Bosna 30. mart
Cluj Bosna 5. april
Bosna Dubai 20. april
- svrakino1921
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 13:28Dubai Bosna 16. februar
Bosna Partizan 9. mart
Bosna Cluj 22. mart
Partizan Bosna 30. mart
Cluj Bosna 5. april
Bosna Dubai 20. april

A što uklopi ABA liga raspored sa Čolinim koncertima - e sad Jel dogovor sa Zdravkom ili ne - hajd ga znaj
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma najlakse utakmice , Bosna bukvalno u ovom play off nema sta izgubiti. Bosna ce svakako igrati play in I to ce biti ključna utakmica , trebaju uživati i bez pritiska igrati.19vendetta87 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 12:4816.2. Dubai - Bosna
9.3. Bosna - Partizan
Teško otvaranje![]()
Ovaj Cluj je interesantna ekipa, sa top dvoranom i navijačima.
Nadam se da nam neće pokvariti ćejf utakmice sa Partizanom ukoliko zakažu termin kao sa Zvezdom. Ponedjeljak 09/03/2026, još ako bude termin 17:00h to je katastrofa jer je otprilike prediftarsko vrijeme i sigurno će se odraziti na posjetu. Nadam se da menadžment kluba ima mogućnost intervencije na termin.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Cluj ima otprilike 4 miliona eura budzet za ovu sezonu i izuzetno su poredan klub. Rastu iz godine u godinu i imaju ozbiljnu navijacku bazu. Inace, ako Borac dobije Cluj, a Igokea izgubi od Krke na strani, Borac zbog boljeg medjusobnog duela, ide dalje.
To je tesko da ce se desiti, ali je moguce. Sto je najludje, ovako poredanu sezonu imaju, a mogu zavrsiti s istim omjerom kao mi. A u tezoj grupi smo bili, garantujem to.
Dobar raspored za nas, bitno je sto prije igrati s Partizanom. Partizan ceka Dubai, pa gostuju nama, pa onda gostuju Virtusu.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Mislim da nece biti mogucnosti intervencije, jer je to diktirano od strane Arene i da kao i protiv Zvezde nece biti moguce mijenjati termin. Volio bi da se varam, ali tesko.Adnan33 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 19:07Nadam se da nam neće pokvariti ćejf utakmice sa Partizanom ukoliko zakažu termin kao sa Zvezdom. Ponedjeljak 09/03/2026, još ako bude termin 17:00h to je katastrofa jer je otprilike prediftarsko vrijeme i sigurno će se odraziti na posjetu. Nadam se da menadžment kluba ima mogućnost intervencije na termin.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Po kladionici Regina nije bas neki favorit u Rumunjji 1.70 na dvojku
. Mislio sam da.su oni favoriti kao sto su recimo stavili pobjeda Bosne protiv Cedevita Junior 1.20.
Oradea je zajebana kuci, do ponedjeljka mi smo bili jedina ekipa koja ih je ove sezone pobjedila.
U Rumuniji sada kuci imaju 9-1, a u Evropa Kupu su na 4-1
U Rumuniji sada kuci imaju 9-1, a u Evropa Kupu su na 4-1
ZELJEZNICAR 1921!
Teško da mi možemo biti prvi grupi. Imaju 3 scenarija:bordobijeli je napisao/la: ↑04 feb 2026, 10:32Po kladionici Regina nije bas neki favorit u Rumunjji 1.70 na dvojku. Mislio sam da.su oni favoriti kao sto su recimo stavili pobjeda Bosne protiv Cedevita Junior 1.20.
a) Da Reggiana izgubi u Rumuniji i mi pobjedimo večeras te bilo kakva pobjeda protiv Reggiane sljedeće sedmice
b) Da Reggiana izgubi u Rumuniji a mi izgubimo večeras. Onda bi morali sljedeće sedmice pobjediti sa 27+ razlike da bi bili prvi.
c) Zadnji scenarij, najrealniji, je da Reggiana kao i Bosna pobjedi večeras. Onda ih moramo pobjediti sljedeće sedmice sa 27+ razlike.
Murcia je vjerovatno osigurala prvo mjesto u grupi sa kojom se križamo jer je Rostock izgubio od Poljaka u 4. kolu a Murcia ima skor 5-0 dok Rostock ima 2-2 i igraju danas oko 5.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Po meni jedina opcija u kojoj mi mozemo biti prvi je da oni danas izgube I da onda zadnje kolo odlucuje. Nije realno ako oni pobjede da ganjamo tih 27 razlike.CAZIN je napisao/la: ↑04 feb 2026, 10:51Teško da mi možemo biti prvi grupi. Imaju 3 scenarija:bordobijeli je napisao/la: ↑04 feb 2026, 10:32Po kladionici Regina nije bas neki favorit u Rumunjji 1.70 na dvojku. Mislio sam da.su oni favoriti kao sto su recimo stavili pobjeda Bosne protiv Cedevita Junior 1.20.
a) Da Reggiana izgubi u Rumuniji i mi pobjedimo večeras te bilo kakva pobjeda protiv Reggiane sljedeće sedmice
b) Da Reggiana izgubi u Rumuniji a mi izgubimo večeras. Onda bi morali sljedeće sedmice pobjediti sa 27+ razlike da bi bili prvi.
c) Zadnji scenarij, najrealniji, je da Reggiana kao i Bosna pobjedi večeras. Onda ih moramo pobjediti sljedeće sedmice sa 27+ razlike.
Murcia je vjerovatno osigurala prvo mjesto u grupi sa kojom se križamo jer je Rostock izgubio od Poljaka u 4. kolu a Murcia ima skor 5-0 dok Rostock ima 2-2 i igraju danas oko 5.
DirkNowitzki je napisao/la: ↑03 feb 2026, 20:11Cluj ima otprilike 4 miliona eura budzet za ovu sezonu i izuzetno su poredan klub. Rastu iz godine u godinu i imaju ozbiljnu navijacku bazu. Inace, ako Borac dobije Cluj, a Igokea izgubi od Krke na strani, Borac zbog boljeg medjusobnog duela, ide dalje.
To je tesko da ce se desiti, ali je moguce. Sto je najludje, ovako poredanu sezonu imaju, a mogu zavrsiti s istim omjerom kao mi. A u tezoj grupi smo bili, garantujem to.
Dobar raspored za nas, bitno je sto prije igrati s Partizanom. Partizan ceka Dubai, pa gostuju nama, pa onda gostuju Virtusu.
Dirk, mišljenja si da je druga grupa lakša od naše?
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma realno tu je to negdje . Zvezda je najbolja al igra s pola gasa ABA ligu sve su bacili na Euroleague. Bosna treba tražiti pobjede protiv Cluja i Igokea kod kuće Partizan I Dubai realno tesko da se moze sta uraditi .N3R3D je napisao/la: ↑04 feb 2026, 12:22DirkNowitzki je napisao/la: ↑03 feb 2026, 20:11Cluj ima otprilike 4 miliona eura budzet za ovu sezonu i izuzetno su poredan klub. Rastu iz godine u godinu i imaju ozbiljnu navijacku bazu. Inace, ako Borac dobije Cluj, a Igokea izgubi od Krke na strani, Borac zbog boljeg medjusobnog duela, ide dalje.
Gledam Regianu, egal utakmica, do kraja bi moglo svašta biti.
34-37 na poluvremenu za Reggianu
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Puno, puno jaca. Mora svaki iz nase grupe igrati utakmicu na noz, jer ima puno poraza u prvom dijelu, a i to nam ide na ruku. Cluj ima najbolju ekipu u historiji vjerovatno, a mogucnost je da nece nista biti bolji od nas. Tesko ce Igokea ili Cluj uzeti pobjedu u Beogradu, Ljubljani ili Podgorici. Bilo bi super biti ispred Igokee npr. i biti 7. Ali, kako je luda sezona ne bi se iznenadio ni da se “potucemo” za 6. mjesto.N3R3D je napisao/la: ↑04 feb 2026, 12:22DirkNowitzki je napisao/la: ↑03 feb 2026, 20:11Cluj ima otprilike 4 miliona eura budzet za ovu sezonu i izuzetno su poredan klub. Rastu iz godine u godinu i imaju ozbiljnu navijacku bazu. Inace, ako Borac dobije Cluj, a Igokea izgubi od Krke na strani, Borac zbog boljeg medjusobnog duela, ide dalje.
Veceras samo da se niko ne povrijedi. Rezultat je manje vise nebitan i sto vise minuta za Manojlovica.
Na ovoj utakmici se vidi zašto je doveden Caruters.
Regiana i dalje u egalu, tu će bit gutavo, mi trebamo uraditi svoje,
Regiana i dalje u egalu, tu će bit gutavo, mi trebamo uraditi svoje,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.