FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
GavranBeli
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
A dze ide Marin nisam u toku
Osmanović na pripremama izgledao bolje. Pa meni čak i Šukilović ispred Seedorfa.zeljovolimte je napisao/la: ↑03 feb 2026, 18:38Rijetko sam kad protiv odlaska za pare..
U nasem slucaju Karamarko je uigravan za prvih 11. Tesko cemo mi to nadoknaditi, a niti u timu imamo priblizno kvalitetnog igraca.
-
GavranBeli
- Kontakt:
Sukilovic u prvih 11

samo zamisliti ekipu sukilovic i krpic. Ne bi nikog živog pobjedili
Zadnja izmjena: GavranBeli, dana/u 03 feb 2026, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
-
General505
- Kontakt:
Sve je to lijepo, pojačanja, ocekivanja,planovi .... Ali ipak bez "Zeljine djece" sve je to nekako neobicno, neprirodno, ipak to je oduvijek bio identitet Kluba...pitanje je sta se desava sa Oml kategorijama vec godinama mladih igraca i igraca koji mogu biti konkurentni nema ni u priči.
Skola je bila licna karata Kluba po kojoj je kakoo cujem biio poznat i čuven u cijeloj ex Yu pa cak i evropi.
Huskovic je skroz specifican igrac, kad ga ledas rekao bi ovaj pojma nema ali uvijek izvuce pravi potez i nepredvidiv igrac.
Ako se vrati u formu prije udesa sto je imao bice veliko mozda i najvece pojacanje zadnjih godina.
Skola je bila licna karata Kluba po kojoj je kakoo cujem biio poznat i čuven u cijeloj ex Yu pa cak i evropi.
Huskovic je skroz specifican igrac, kad ga ledas rekao bi ovaj pojma nema ali uvijek izvuce pravi potez i nepredvidiv igrac.
Ako se vrati u formu prije udesa sto je imao bice veliko mozda i najvece pojacanje zadnjih godina.
Ovo je nakon toliko godina prvi prelazni rok bez raznoraznih Bibera, Turanjanina, Rakića, Pejića i sličnih poluigrača. Još ne mogu vjerovati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Odavno nisam bolji komentar pročitao, pravo u bobu, pravo u srž, kriteriji su na minimumuCuspajz je napisao/la: ↑03 feb 2026, 20:38Previse se vezujemo za igrace koji pojma nemaju ali nasi kriteriji su godinama spusteni pa mi i nemamo pravu sliku dobrog tima a samim tim i igraca ,nama su uzdanice bili igraci koji ne mogu igrati prvu ligu federacije a ne sta vise, ono sto je najgore od svega i trenutni tim ima dosta takvih igraca
Ali je tu dosta i do navijača
Siniša Stevanović, Marin Galić su bili ljubimci, to je strašno
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
AhmedNurudin je napisao/la: ↑03 feb 2026, 15:55Evo zvanično je i na stranici. Hvala Bogu da je i ova transfer saga završena.
Nije to bilo nikakva saga, nego par ljudi pravi dramu na svakom mogućem forumu i društvenoj mreži.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Slazem se i uvijek sam zagovarao nasu djecu, medjutim nasa djeca ne mogu parirati ni Gojaku ni Dragovicu koji je dosao iz GorazdaGeneral505 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 21:22Sve je to lijepo, pojačanja, ocekivanja,planovi .... Ali ipak bez "Zeljine djece" sve je to nekako neobicno, neprirodno, ipak to je oduvijek bio identitet Kluba...pitanje je sta se desava sa Oml kategorijama vec godinama mladih igraca i igraca koji mogu biti konkurentni nema ni u priči.
Nazalost tako je, a Korora i neki talenti su dobili svoje zadatke i rade odvojeno da bi bili spremni
Moguce je da ce Korora biti taj, jer tek 17 puni u Aprilu
Nadamo se da ce Foco (18) vratiti bolji i jaci iz povrede, jer on je sigurno kvalitet
Sosic je isto nase dijete i igrac koji je oskosnics ovog tima
Imamo jos talenata, ali su fizicki nespremni za nase lige
Klub uveliko radi na op u tisini i to je prioritet kluba
Kamp,uslovi, strucni treneri koji ce razviti djecu
Do augusta ce mnogo toga uraditi, a vec naredne godine mozemo ocekivati neki pomak
Sigurno je jedno, a to da je nas Zeljo konacno na pravom putu i ako budemo svi slozni za 3 godine grupna faza Europa lige je nasa realnost
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 03 feb 2026, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Ljudi moji Mirzad Mehanović je slobodan on bi nam legao kao šlag na tortu moze igrati i krilo i pokriti zadnjeg veznog ili iza napadaca. Ne znam šta uprava ceka...
Sad sam malo pogledao golove ovog Huskovića, nevjerovatno inteligentna rješenja u završnici, pola golova bukvalno kroz golmana bez ikakve muke i napora.
S tim da će mu trebati upotrebljive lopte i to je ono što me brine. Nekad naši napadači nisu ništa krivi.
S tim da će mu trebati upotrebljive lopte i to je ono što me brine. Nekad naši napadači nisu ništa krivi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mirzad je majstor veliki i sigurno da bi profitirali od njegovih završnih pasova, posebno protiv ekipa koje se zatvore na Grbavici.Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 21:41Ljudi moji Mirzad Mehanović je slobodan on bi nam legao kao šlag na tortu moze igrati i krilo i pokriti zadnjeg veznog ili iza napadaca. Ne znam šta uprava ceka...
Već odavno nam fali majstora u ekipi. Stila je zadnji u nizu koji je rješavao stvari majstorijama.
Kakav Mehanovic. Nama treba jedno vrhunsko krilo i štoper ukoliko Karamarko ode. Nadam se da će to do petka biti riješeno mada teško. 
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Od Štilića nismo imali nikoga, upravo to što kažeš kad se ekipe zatvore mi ne mozemo nista.Sarun je napisao/la: ↑03 feb 2026, 21:52Mirzad je majstor veliki i sigurno da bi profitirali od njegovih završnih pasova, posebno protiv ekipa koje se zatvore na Grbavici.Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 21:41Ljudi moji Mirzad Mehanović je slobodan on bi nam legao kao šlag na tortu moze igrati i krilo i pokriti zadnjeg veznog ili iza napadaca. Ne znam šta uprava ceka...
Već odavno nam fali majstora u ekipi. Stila je zadnji u nizu koji je rješavao stvari majstorijama.
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Sa Sosicem je to i ličilo na nešto, poslije njegove povrede smo prema naprijed bas izgledali sterilno.Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 22:06Od Štilića nismo imali nikoga, upravo to što kažeš kad se ekipe zatvore mi ne mozemo nista.Sarun je napisao/la: ↑03 feb 2026, 21:52Mirzad je majstor veliki i sigurno da bi profitirali od njegovih završnih pasova, posebno protiv ekipa koje se zatvore na Grbavici.Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 21:41Ljudi moji Mirzad Mehanović je slobodan on bi nam legao kao šlag na tortu moze igrati i krilo i pokriti zadnjeg veznog ili iza napadaca. Ne znam šta uprava ceka...
Sjetim se Kopra i Josipa Ilicica…Treba nam jedan mozak u ekipi koji može sam nešto uraditi.
Pozz
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Jel moguce da neko razmislja o Mirzadu Mehanovicu?
Ne znam je li to propalo ili još traje ali mislim da je Bernardo pregovarao sa Zrinjskim. Što se tiče Bayale bio bi četvrti stranac u ekipi a mi već imamo trojicu koja su ili prvi tim ili prva zamjena. Za Mirzada neću ništa reći. Meni lično čovjek ne leži.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
eto ovako pobjeđujemoGavranBeli je napisao/la: ↑03 feb 2026, 21:22Sukilovic u prvih 11samo zamisliti ekipu sukilovic i krpic. Ne bi nikog živog pobjedili
nek crknu dusmani, najjaci smo
Ja bi licno volio da Mirzad dodje u Zelju i mislim da bi se mnogi od ovih sto pisu protiv njega pokajali jer je on klasa za nase vezne…..
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hansestadt, Levin, NeSamSafetee i 51 gost.