Odličan posao radi Rudar!!!
Premijer liga BiH - aktuelno
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nije im lahko poslije četvorke neče se oporavit godinama, kakve nebuloze pišu pa nema ni u basnama,dohavizajte se, zar ste tako pukli?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Kako li se vi "oporaviste" od petice, trojke..
Puno derbija vec nakon sljedeceg niko nece pricati ni o ovom zadnjem (isto kao i zadnjeg ns Grbavici). Jos ako se u kupu sretnemo..
Puno derbija vec nakon sljedeceg niko nece pricati ni o ovom zadnjem (isto kao i zadnjeg ns Grbavici). Jos ako se u kupu sretnemo..
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Jel ovo neka zayebancija,ili sta je u pitanju?
Veliko pojacanje Muhareem za manji sarajevski klub?
Pa kad bolje razmislim,i jeste,odgovara u potpunosti opisu tog manjeg kluba.

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- Shategabri
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Poljski klub je zainteresovsn za kupovinu Marina Karamarka, a ostaje da se vidi hoće li doći do transfera
Marin Karamrko prije dvije godine je stigao na Grbavicu i vrlo brzo postao neizostavan dio ekipe Željezničara.
Stoper iz Hrvatske je doživio punu afirmaciju na Grbavici, a čini se da njegove dobre igre nisu prošle nezapaženo.
Na adresu kluba iz Bulevara Ivice Osima stigla je ponuda iz Poljske, potvrđeno je za naš portal iz izvora bliskih rukovodstvu Plavih.
S obzirom na to da se radi o dosta neugodnom trenutku, ostaje nepoznato da li će se prihvatiti ponuda kluba iz Poljske.
Zimski prelazni rok završava u petak, a inače je poznato da je tokom zime veliki problem sa angažovanjem novih fudbalea.
Konačnu odluku o eventualnom odlasku donijet će trener Slaviša Stojanović sa rukovodstvom kluba, a sve će biti poznato u narednih dan-dva s obzirom na to da je vremena do početka prvenstva jako malo.
Željezničar proljetni dio sezone otvara utakmicom u nedjelju, kada će gostovati ekipi Posušja na Mokrom Doc
JOŠ JEDAN IZLAZNI TRANSFER
Marin Karamrko prije dvije godine je stigao na Grbavicu i vrlo brzo postao neizostavan dio ekipe Željezničara.
Stoper iz Hrvatske je doživio punu afirmaciju na Grbavici, a čini se da njegove dobre igre nisu prošle nezapaženo.
Na adresu kluba iz Bulevara Ivice Osima stigla je ponuda iz Poljske, potvrđeno je za naš portal iz izvora bliskih rukovodstvu Plavih.
S obzirom na to da se radi o dosta neugodnom trenutku, ostaje nepoznato da li će se prihvatiti ponuda kluba iz Poljske.
Zimski prelazni rok završava u petak, a inače je poznato da je tokom zime veliki problem sa angažovanjem novih fudbalea.
Konačnu odluku o eventualnom odlasku donijet će trener Slaviša Stojanović sa rukovodstvom kluba, a sve će biti poznato u narednih dan-dva s obzirom na to da je vremena do početka prvenstva jako malo.
Željezničar proljetni dio sezone otvara utakmicom u nedjelju, kada će gostovati ekipi Posušja na Mokrom Doc
Čekaj ba Don Kihot sa krizom identiteta. Je li Hajduk živi vječno ili ga nikom ne daš?
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 09:11Poljski klub je zainteresovsn za kupovinu Marina Karamarka, a ostaje da se vidi hoće li doći do transfera
- svrakino1921
- Kontakt:
TrofejiSuTu je napisao/la: ↑04 feb 2026, 09:09Jel ovo neka zayebancija,ili sta je u pitanju?
![]()
![]()
pretpostavljam da nas zezaš
al on nece bit spreman prije ljeta
ako izborimo Europu možda tad zaigra
a iduce sezone sigurno igra
ne znam šta fali u opisu Muharema
eto ima u tom opisu da je rođen u Vienna-i
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Ma nista majstore. Sve regasvrakino1921 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 09:23TrofejiSuTu je napisao/la: ↑04 feb 2026, 09:09Jel ovo neka zayebancija,ili sta je u pitanju?
![]()
![]()
pretpostavljam da nas zezaš
al on nece bit spreman prije ljeta
ako izborimo Europu možda tad zaigra
a iduce sezone sigurno igra
ne znam šta fali u opisu Muharema
eto ima u tom opisu da je rođen u Vienna-i
![]()
Neka vam je sretno u borbi za to cetvrto mjesto
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Oooo bojte se pitara, ide titula.
plisek je napisao/la: ↑04 feb 2026, 09:27sve se slazem s tobom osim ovo da titulu ne mozemo osvojit. Imamo daleko najjaci tim u ligi, mozemo svaku tekmu dobit do kraja.StriktnoZlo je napisao/la: ↑04 feb 2026, 08:54Ode i Mlinarić.
Hvala mu i sretno. Igrač koji je najmanje igrao na svojoj primarnoj poziciji, ali opet odigrao solidnu polusezonu.
Igrač koji je zahvalan i siguran sam da svakoj ekipi je dobrodošao.
Menalo hairli da nam bude s tobom, a i tebi Bogme s nama.
Šuška se za Marića... po meni nepotreban. Treba pokušati sa Renanom i Turkešom izgurati polusezonu. Posljednja šansa da pokažu, trebaju li ostati nakon sezone ili zauvijek aufiderzen.
Titulu ne možemo osvojiti, tako da dovođenje Marića, za sada nema potrebe. Sačekaj ljeto i dovedi još bolje.
A ako su tolike lopate ova dvojica, da ne možemo evropu osigurat, onda nemam rijeći.
Raja učlanite se, to je obaveza !
U istom tom rangu u kojem je Amir je i KovačevićSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 22:38Edin Džeko Manchester City
Amir Hadžiahmetović Hull aBd
Pitari samo sanjati mogu da ce njihov igrač igrati Premier League.
Pa čak i Zrinjski ima Luka Modrić i Petar Sučić samo jadno Sarajevo nista
A toliko ulažu u igrače da se prodaju pa propadnu primjer Čelik momak nije ni odigrao utakmicu za Lens![]()
Hajde se sad banuj sam hahahahah a u drugoj Španskoj, u ekipi koja je na prvom mjestu je isto jedan naš
Banuj se ali odmah
Meni je ovo smiješnije.haklamas je napisao/la: ↑04 feb 2026, 10:09Oooo bojte se pitara, ide titula.
plisek je napisao/la: ↑04 feb 2026, 09:27sve se slazem s tobom osim ovo da titulu ne mozemo osvojit. Imamo daleko najjaci tim u ligi, mozemo svaku tekmu dobit do kraja.StriktnoZlo je napisao/la: ↑04 feb 2026, 08:54Ode i Mlinarić.
Hvala mu i sretno. Igrač koji je najmanje igrao na svojoj primarnoj poziciji, ali opet odigrao solidnu polusezonu.
Igrač koji je zahvalan i siguran sam da svakoj ekipi je dobrodošao.
Menalo hairli da nam bude s tobom, a i tebi Bogme s nama.
Šuška se za Marića... po meni nepotreban. Treba pokušati sa Renanom i Turkešom izgurati polusezonu. Posljednja šansa da pokažu, trebaju li ostati nakon sezone ili zauvijek aufiderzen.
Titulu ne možemo osvojiti, tako da dovođenje Marića, za sada nema potrebe. Sačekaj ljeto i dovedi još bolje.
A ako su tolike lopate ova dvojica, da ne možemo evropu osigurat, onda nemam rijeći.
Raja učlanite se, to je obaveza !
Stojanovicu, Mirvicu, dajte Kospu na pozajmicu do kraja sezone bar to moze mozda i Dzeko srediti s Fiorentinom.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Kako izgleda Kovacevic ce ispast iz lige, a Hadziahmetovic se u premijer liguMorpheus je napisao/la: ↑04 feb 2026, 10:59U istom tom rangu u kojem je Amir je i KovačevićSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 22:38Edin Džeko Manchester City
Amir Hadžiahmetović Hull aBd
Pitari samo sanjati mogu da ce njihov igrač igrati Premier League.
Pa čak i Zrinjski ima Luka Modrić i Petar Sučić samo jadno Sarajevo nista
A toliko ulažu u igrače da se prodaju pa propadnu primjer Čelik momak nije ni odigrao utakmicu za Lens![]()
Hajde se sad banuj sam hahahahah a u drugoj Španskoj, u ekipi koja je na prvom mjestu je isto jedan naš
Banuj se ali odmah
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Što ti je smiješno, pa unišli su im ljudi u klub.

MNON
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Normalan navijać Želje postavi ovaj video na temu svog kluba. NoDi nas ovdje maltretira. 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Shizo pitar sa Zeljine teme postove kopira i ovdje pere raju
Pogledaj ti post iznad
Ideali su isti jednom Zeljeznicar uvijek Zeljeznicar
Dok kod vi lutate od torpeda do princ ismael akademije
Evo sad pravite i mali bh dinamo hahaj
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 04 feb 2026, 11:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Mujkić, Ignatkov, Telalović, Mehmedović, Maroodza, Gelson, Dreca, Dizdarević, Cerić...
Nek trojica naprave transfer dosta
Nek trojica naprave transfer dosta
Trenutno korisnika/ca: bvsic, NazorUso, Pantelija, perodeformero i 15 gostiju.