Svaka čast na optimizmuplisek je napisao/la: ↑04 feb 2026, 09:27sve se slazem s tobom osim ovo da titulu ne mozemo osvojit. Imamo daleko najjaci tim u ligi, mozemo svaku tekmu dobit do kraja.StriktnoZlo je napisao/la: ↑04 feb 2026, 08:54Ode i Mlinarić.
Hvala mu i sretno. Igrač koji je najmanje igrao na svojoj primarnoj poziciji, ali opet odigrao solidnu polusezonu.
Igrač koji je zahvalan i siguran sam da svakoj ekipi je dobrodošao.
Menalo hairli da nam bude s tobom, a i tebi Bogme s nama.
Šuška se za Marića... po meni nepotreban. Treba pokušati sa Renanom i Turkešom izgurati polusezonu. Posljednja šansa da pokažu, trebaju li ostati nakon sezone ili zauvijek aufiderzen.
Titulu ne možemo osvojiti, tako da dovođenje Marića, za sada nema potrebe. Sačekaj ljeto i dovedi još bolje.
A ako su tolike lopate ova dvojica, da ne možemo evropu osigurat, onda nemam rijeći.
Raja učlanite se, to je obaveza !
Iako očekujem ok suđenje od Čeferina, nekako ne mogu vjerovati da možemo dobiti sve utakmice, a da će taj Zrinjski i Borac do kraja napraviti toliko kikseva.
Puno je drug 14b. Da bi to stigao, moraš imati toliko sreće, suđenje bar 60/40 na tvoju stranu.
Mi ulazimo bez Guliše, i to ćemo osjetiti sigurno. Koliko god mi živaca pojeo, ono je bio potez igrač.
Igrački se slažem da imamo najbolju ekipu, ali koliko godina smo je imali?
Amin iz tvojih usta u Božije uši, ali to je po meni nemoguća misija.
Bacit karte na kup i super kup, a liga ako se otvori