Ispao ili ne to je druga stvar, poenta je da su sada ISTA LIGA **** te i poenta je da nije da nemamo igrače u ovim jačim ligama
A eto i da nemamo, pa šta?
Ispao ili ne to je druga stvar, poenta je da su sada ISTA LIGA **** te i poenta je da nije da nemamo igrače u ovim jačim ligama
Moje kopiranje posta sa vaše teme je bio samo odgovor na tvog kolegu koji je kopirao dva komentara naših navijača sa naše teme.
Šutalo bi bio top

Nije Stimac imo vremena da pripremi ekipu, ganja papire za pasos
To sam ja sinoc poceo pricati i tema je striktno o engleska premijer ligaMorpheus je napisao/la: ↑04 feb 2026, 11:54
A eto i da nemamo, pa šta?Nemate ni vi nikakvih transfera haman 10 godina (ne računam prodaje za par eura), pa evo izbjegavate ovu priču
Napisao sam prekjucer da cu ga pokusat preotet, ali bilo je vec preksasno
Ma za 10 godina će napravit mit kako su oni sve dogovorili a mi onda uletili i ponudili sto milijardi i preoteli ga.
NoDi80 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 12:42To sam ja sinoc poceo pricati i tema je striktno o engleska premijer ligaMorpheus je napisao/la: ↑04 feb 2026, 11:54
A eto i da nemamo, pa šta?Nemate ni vi nikakvih transfera haman 10 godina (ne računam prodaje za par eura), pa evo izbjegavate ovu priču
Napisao sam prekjucer da cu ga pokusat preotet, ali bilo je vec preksasno
Da je neko drugi bio uspjeli bi, ali menalo nema muda da dogovoreno sjebe i da hoda gradom
Nema veze nacemo bolje sad sam u misiji da otkupimo malog Dzanovica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.