Svaku zdravu i pravu priču podvucete s tim da Vico nekom pomazeHP46 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 08:15Sta ubise zenicani zivota ti, niste igrali PL 100 godina, zamalo se ugasili, Evropa ili borba za bilo sta ozbiljno vam je samo san. Pa Sloboda vam igrala Evropu na Bilinom, sta ste dopustili. Prosli put kad je krenula sva zbrka i prepirka, Sloboda koja je veci i jaci klub vas ostavila na koliko ono 15+ bodova? Sad vam Vico steli da udjete, silji vam se opasno sto svako ziv vidi, gradi vam stadion, a vi kao pravi cetalji uzivate u poklonjenom. Uskoro cete biti kujica Borcu i Svinjskom. Pisat se na vas.convict35 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 08:01Dzaba sve ljakani ostaju ljakani nemozes ti objasnit seljaku da se ovde trebaju iznosit argumenti a ne psovke i gadosti, kao sto sam napisao kucni odgoj i kultura na nivou.Ev samo procitam od mog posta na ovamo koji seljaci i sta sve pisu a nikakvi argumenata , razumijem i frustraciju ubise zenicani, ne vade, ali bar pokusajte kontrirat argumentima bilo kakvim.Prije au normalni tuzlaci znali zavucemo mi njima, oni nama i tako u krug ova 3 lika su dno dna, doduse u nedostatku inteligencije i argumenata nemas sta drugo ni ocekivat.
Znaci podjebavanje i zezannje a ne psovke i vrijedzanje![]()
**** i savez i vicu i sve koji tako misle.
Mi smo svoj klub sami uzeli u svoje ruke i sami ga digli gdje je i mjesto pa da sutra igramo prvu ligu sto godina to je nas problem bar smo posten klub i klub koji Vraca od svog truda i rada dugove.
Placite koliko hocete i pricajte sta hocete ali mi smo ovo stvorili bez vica i kuraca palaca