2,5 godineKarloIvandic je napisao/la: ↑04 feb 2026, 11:54Nas Mirvic je bolji od vaseg![]()
Menalo u najboljim godinama za fudbal, ugovor na 3,5 godine je dokaz da oko njega praviti tim
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mlinariću sretno! 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Sretno Mlinariću!
- StriktnoZlo
- Kontakt:
Dobar pokušaj Nijaza, ali nestvarno manja ponuda, a i Menalo mangupski odbi 
Ovo mi se sviđa kad se nešto dešava između nas i kona nakon dugo vremena
Sretno Mlinariću
Sretno Mlinariću
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
Njega je ugovor s Rijekom vezao još godinu i po, a fudbaler dolazi u Bordo klub "čistih papira".StriktnoZlo je napisao/la: ↑04 feb 2026, 13:14Dobar pokušaj Nijaza, ali nestvarno manja ponuda, a i Menalo mangupski odbi
Sretno Mlinariću
Rijeka i Menalo dogovorili su sprazumni raskid ugovora koji nije bio zanemariv, piše Novi list. Prema njihovim informacijama Sarajevo Menalu daje bolju plaću nego što je imao na Rujevici.
Faktor je ranije objavio da se u borbu za Menala u posljednji čas uključio i Željezničar, ali da s Grbavice nisu mogli parirati uvjetima koje je ponudilo Sarajevo.
Kakvi oni i njihovo preotimanje, covjek ce imati vecu platu kod nas nego u Rijeci.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
rimljanin90
- Kontakt:
Gdje se nalazi taj clanak?Aduka87 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 13:18Njega je ugovor s Rijekom vezao još godinu i po, a fudbaler dolazi u Bordo klub "čistih papira".StriktnoZlo je napisao/la: ↑04 feb 2026, 13:14Dobar pokušaj Nijaza, ali nestvarno manja ponuda, a i Menalo mangupski odbi
Sretno Mlinariću
Rijeka i Menalo dogovorili su sprazumni raskid ugovora koji nije bio zanemariv, piše Novi list. Prema njihovim informacijama Sarajevo Menalu daje bolju plaću nego što je imao na Rujevici.
Faktor je ranije objavio da se u borbu za Menala u posljednji čas uključio i Željezničar, ali da s Grbavice nisu mogli parirati uvjetima koje je ponudilo Sarajevo.
Kakvi oni i njihovo preotimanje, covjek ce imati vecu platu kod nas nego u Rijeci.
Ovo vrijedi bar za regionalnu reputaciju Kluba kad strani medij napise "Sarajevo je Menalu dalo veću platu nego sto je imao u Rijeci."
Ovo fakat izgleda beton, osim čaplje u napadu.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Eto ti text, zadnja recenica.rimljanin90 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 13:20Gdje se nalazi taj clanak?Aduka87 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 13:18Njega je ugovor s Rijekom vezao još godinu i po, a fudbaler dolazi u Bordo klub "čistih papira".StriktnoZlo je napisao/la: ↑04 feb 2026, 13:14Dobar pokušaj Nijaza, ali nestvarno manja ponuda, a i Menalo mangupski odbi
Sretno Mlinariću

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
rimljanin90
- Kontakt:
Mislio sam koji portal?Aduka87 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 13:23Eto ti text, zadnja recenica.rimljanin90 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 13:20Gdje se nalazi taj clanak?Aduka87 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 13:18
Njega je ugovor s Rijekom vezao još godinu i po, a fudbaler dolazi u Bordo klub "čistih papira".
![]()
Turkesh ce biti najpozitivnije iznenadjenje
Novi listrimljanin90 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 13:24Mislio sam koji portal?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
rimljanin90
- Kontakt:
2020. u Dinamo Zagrebu imao 120.000€ godisnje (10.000€ mjesecno), ali davno je to bilorimljanin90 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 13:39Pa kolika li mu je plata kad je veca mego kakva mu je u rijeci bila jbt
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Butic raskid, Ristic posudba, Gulija prodali, Mlinarica prodali i zvanicno, povratak Turkesa sa posudbe i Renan kurcobolja sa ugovorom do 6 mj.. Sto se tice vrha napada nek nam je sretno sa njima dvojicom.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 feb 2026, 09:33To bi bilo pucanje sebi u noge.I prije ovog roka smo pisali da nam koci realizacija i da treba ubica gore a od toga otisla su nam 2 najbolja ofanzivna igraca Guli i Mlinaric.Probati u ova 3 dana potpisati nekoga jer ako ostanemo citavo proljece na ova 2 panja kao prvim i jedinim opcijama imat cemo zestoke probleme.StriktnoZlo je napisao/la: ↑04 feb 2026, 08:54Ode i Mlinarić.
Hvala mu i sretno. Igrač koji je najmanje igrao na svojoj primarnoj poziciji, ali opet odigrao solidnu polusezonu.
Igrač koji je zahvalan i siguran sam da svakoj ekipi je dobrodošao.
Menalo hairli da nam bude s tobom, a i tebi Bogme s nama.
Šuška se za Marića... po meni nepotreban. Treba pokušati sa Renanom i Turkešom izgurati polusezonu. Posljednja šansa da pokažu, trebaju li ostati nakon sezone ili zauvijek aufiderzen.
Titulu ne možemo osvojiti, tako da dovođenje Marića, za sada nema potrebe. Sačekaj ljeto i dovedi još bolje.
A ako su tolike lopate ova dvojica, da ne možemo evropu osigurat, onda nemam rijeći.
Raja učlanite se, to je obaveza !
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
Menalo je pravo kreativno krilo koje može zabijati golove i asistirati, prava zamjena za Gulaša
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
I šelješčar je poslao ponudu za menala.
Kazu dolazi nam neki tamnoputi ubica.
Kazu dolazi nam neki tamnoputi ubica.
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Msm da ce Renan proigrat, ne moze se sad zayebavat. Gdje ce ako ne zabije par golova, ko ce ga kad je u qurcu 2 godineMaroonWhite1946 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 13:52Butic raskid, Ristic posudba, Gulija prodali, Mlinarica prodali i zvanicno, povratak Turkesa sa posudbe i Renan kurcobolja sa ugovorom do 6 mj.. Sto se tice vrha napada nek nam je sretno sa njima dvojicom.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 feb 2026, 09:33To bi bilo pucanje sebi u noge.I prije ovog roka smo pisali da nam koci realizacija i da treba ubica gore a od toga otisla su nam 2 najbolja ofanzivna igraca Guli i Mlinaric.Probati u ova 3 dana potpisati nekoga jer ako ostanemo citavo proljece na ova 2 panja kao prvim i jedinim opcijama imat cemo zestoke probleme.StriktnoZlo je napisao/la: ↑04 feb 2026, 08:54Ode i Mlinarić.
Hvala mu i sretno. Igrač koji je najmanje igrao na svojoj primarnoj poziciji, ali opet odigrao solidnu polusezonu.
Igrač koji je zahvalan i siguran sam da svakoj ekipi je dobrodošao.
Menalo hairli da nam bude s tobom, a i tebi Bogme s nama.
Šuška se za Marića... po meni nepotreban. Treba pokušati sa Renanom i Turkešom izgurati polusezonu. Posljednja šansa da pokažu, trebaju li ostati nakon sezone ili zauvijek aufiderzen.
Titulu ne možemo osvojiti, tako da dovođenje Marića, za sada nema potrebe. Sačekaj ljeto i dovedi još bolje.
A ako su tolike lopate ova dvojica, da ne možemo evropu osigurat, onda nemam rijeći.
Raja učlanite se, to je obaveza !
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Ghost67, misstianopenaldo, nedimmmm1337, plisek i 79 gostiju.