Ja sam za da se riješimo strateškog, yebo majku, nije ništa uradio, a evo, prošla su već dva mjeseca od dolaska... mogao nam je sad nabacat nekih igrača, pokupovat ih takoreći, da se čaršija diči i da se priča na sva usta kako on troši novac na koga god hoće.... Sve si upravu, ovo je garant neka sirotinja što nam je došla, pa nam prosuo šuplju, a mi ko levati naletili... Trebao je odmah dati Menalu mjesečno 50k eura, da možemo pričat po forumu kako mi možemo platiti igrača koji ima fenomenalnu karijeru i nevjerovatnu statistiku... takoeRamirez je napisao/la: ↑04 feb 2026, 14:30Je li zaosta mislis da Menalo vrijedi nekih extra para,ja garantujem da ne vrijedi,uvjericemo se svi u to.Do sad pojacanja su odlicna,mozda nam jos jedan dva igraca trebajulexluthor je napisao/la: ↑04 feb 2026, 14:25Ovo sve do sad nazalost nije ni blizu onog sto smo ocekivali i sto su na kraju krajeva i sami obecavali. Nijaz je na presu rekao da pare nisu problem i da ce se dovoditi samo ekstra klase, cini mi se da je cak rekao da igrac koji dolazi mora biti najbolji na toj poziciji. Ovo do sad je daleko od toga, jako zabrinjavajuce je ovo sve. Karamarko odlazi, boljevic je vec otisao. Ovi sto su dosli tek treba da potvrde svoj kvalitet al da su neka bom pojacanja nisu.
Iskreno ne mirise ovo na dobro. Osim ako ne urade nesto u samom finisu prelaznog roka.
Kako cujem imali su zaista priliku za Menala al im puno para oa se postavlja pitanje kakav je to investitor nama stigao??
Volio bih da me neko demantuje…
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- mamonelafo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Narkomane idi se liječi Bog ti pomogo. Kakve su ovo nebuloze, šta pišeš budaletino jednalexluthor je napisao/la: ↑04 feb 2026, 14:25Ovo sve do sad nazalost nije ni blizu onog sto smo ocekivali i sto su na kraju krajeva i sami obecavali. Nijaz je na presu rekao da pare nisu problem i da ce se dovoditi samo ekstra klase, cini mi se da je cak rekao da igrac koji dolazi mora biti najbolji na toj poziciji. Ovo do sad je daleko od toga, jako zabrinjavajuce je ovo sve. Karamarko odlazi, boljevic je vec otisao. Ovi sto su dosli tek treba da potvrde svoj kvalitet al da su neka bom pojacanja nisu.
Iskreno ne mirise ovo na dobro. Osim ako ne urade nesto u samom finisu prelaznog roka.
Kako cujem imali su zaista priliku za Menala al im puno para oa se postavlja pitanje kakav je to investitor nama stigao??
1921-1987
- WeekendOffender
- Kontakt:
Nama fali jos desno krilo i to je to, stoper u slucaju da Karamarko ode, a koliko vidim otisao je po pisanju na forumu
Curva Sud
-
GavranBeli
- Kontakt:
Pa objasni nam majmune sta smo uradili u odnosu kad nismo imali strateškog partnera koja razlika? Ne glumi advokata nego ako imas nesto napiši sta glumis pametnjakovića nekog. Covjek ima svoje mišljenje, kakvi mufloni ne smije covjek nista napisati od buzdovanamamonelafo je napisao/la: ↑04 feb 2026, 14:40Ja sam za da se riješimo strateškog, yebo majku, nije ništa uradio, a evo, prošla su već dva mjeseca od dolaska... mogao nam je sad nabacat nekih igrača, pokupovat ih takoreći, da se čaršija diči i da se priča na sva usta kako on troši novac na koga god hoće.... Sve si upravu, ovo je garant neka sirotinja što nam je došla, pa nam prosuo šuplju, a mi ko levati naletili... Trebao je odmah dati Menalu mjesečno 50k eura, da možemo pričat po forumu kako mi možemo platiti igrača koji ima fenomenalnu karijeru i nevjerovatnu statistiku... takoeRamirez je napisao/la: ↑04 feb 2026, 14:30Je li zaosta mislis da Menalo vrijedi nekih extra para,ja garantujem da ne vrijedi,uvjericemo se svi u to.Do sad pojacanja su odlicna,mozda nam jos jedan dva igraca trebajulexluthor je napisao/la: ↑04 feb 2026, 14:25Ovo sve do sad nazalost nije ni blizu onog sto smo ocekivali i sto su na kraju krajeva i sami obecavali. Nijaz je na presu rekao da pare nisu problem i da ce se dovoditi samo ekstra klase, cini mi se da je cak rekao da igrac koji dolazi mora biti najbolji na toj poziciji. Ovo do sad je daleko od toga, jako zabrinjavajuce je ovo sve. Karamarko odlazi, boljevic je vec otisao. Ovi sto su dosli tek treba da potvrde svoj kvalitet al da su neka bom pojacanja nisu.
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Meč Posušje - Željezničar na povjerenje dobio je Luka Bilbija, zajedno sa Sretenom Udovičićem i Ivom Maglicom. VAR arbitri će biti Aleksandar Njegomirović i Nebojša Žugić.

- mamonelafo
- Kontakt:
Po tvom vokabularu i stilu pisanja, ne samo sada, već i inače vidim da si strašno napaćena i isfrustrirana duša. Meni je tebe stvarno žao... Neću pisati dalje, nadam se da ćeš se izvući iz te situacije i da to što se tebi dešava nije trajno.. Izdrži, gavrane nevaspitani.GavranBeli je napisao/la: ↑04 feb 2026, 14:48Pa objasni nam majmune sta smo uradili u odnosu kad nismo imali strateškog partnera koja razlika? Ne glumi advokata nego ako imas nesto napiši sta glumis pametnjakovića nekog. Covjek ima svoje mišljenje, kakvi mufloni ne smije covjek nista napisati od buzdovanamamonelafo je napisao/la: ↑04 feb 2026, 14:40Ja sam za da se riješimo strateškog, yebo majku, nije ništa uradio, a evo, prošla su već dva mjeseca od dolaska... mogao nam je sad nabacat nekih igrača, pokupovat ih takoreći, da se čaršija diči i da se priča na sva usta kako on troši novac na koga god hoće.... Sve si upravu, ovo je garant neka sirotinja što nam je došla, pa nam prosuo šuplju, a mi ko levati naletili... Trebao je odmah dati Menalu mjesečno 50k eura, da možemo pričat po forumu kako mi možemo platiti igrača koji ima fenomenalnu karijeru i nevjerovatnu statistiku... takoe
Zadnja izmjena: mamonelafo, dana/u 04 feb 2026, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Možemo mi Ronalda dovesti dok je ovih ljudi u crnom i varioca nek nam je Bog na pomoći.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 14:59Meč Posušje - Željezničar na povjerenje dobio je Luka Bilbija, zajedno sa Sretenom Udovičićem i Ivom Maglicom. VAR arbitri će biti Aleksandar Njegomirović i Nebojša Žugić.
![]()
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Karamarko je vec na putu ka Poljskoj ili je stigao, osim ako ne padne ljekarski to je zavrsen posao.
Stoper ako ne dodje igrat ce vjerovatno Seedorf-Pejic stopere, sto je steta, jer onda opet gubimo zadnjeg veznog u Pejicu.
Nije mi jasna jedna stvar, htjeli su Nalica dovesti, jer nam fali ta pozicija, polušpic, nema nam Madžida. Nisam bio za Nalića nikako, ali zasto se skroz odustalo od te pozicije, na kraju opet tu ne igra niko. Nije mi bas jasno.
Stoper ako ne dodje igrat ce vjerovatno Seedorf-Pejic stopere, sto je steta, jer onda opet gubimo zadnjeg veznog u Pejicu.
Nije mi jasna jedna stvar, htjeli su Nalica dovesti, jer nam fali ta pozicija, polušpic, nema nam Madžida. Nisam bio za Nalića nikako, ali zasto se skroz odustalo od te pozicije, na kraju opet tu ne igra niko. Nije mi bas jasno.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Isti glavni sudac kao na utakmici drugog kola kada smo dobili onim golom Alića. Treba biti iskren da je tada solidno sudio, bez nekih repova, vidjet ćemo šta nas u nedjelju čeka.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 14:59Meč Posušje - Željezničar na povjerenje dobio je Luka Bilbija, zajedno sa Sretenom Udovičićem i Ivom Maglicom. VAR arbitri će biti Aleksandar Njegomirović i Nebojša Žugić.
![]()
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Sto bi Pejic desnjak igrao lijevog stopera, pored Osmanovica, a i Nastic moze pokriti tu poziciju. I kako niko ne igra iza napadaca kad je Deni na toj poziciji prednjeg veznog…tiagofaria25 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 15:01Karamarko je vec na putu ka Poljskoj ili je stigao, osim ako ne padne ljekarski to je zavrsen posao.
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Zato sto je Pejic tri klase iznad osmanovica i Milosevic bukvalno ne igra tu poziciju, mozda na papiru, ali svako normalan vidi da ne igra sto je Sosic igrao, sto je Danga igrao. I eto ako je vec Milosevic tu sto smo htjeli Nalica? Da sjedi na klupi?Blank123 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 15:07Sto bi Pejic desnjak igrao lijevog stopera, pored Osmanovica, a i Nastic moze pokriti tu poziciju. I kako niko ne igra iza napadaca kad je Deni na toj poziciji prednjeg veznog…tiagofaria25 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 15:01Karamarko je vec na putu ka Poljskoj ili je stigao, osim ako ne padne ljekarski to je zavrsen posao.
Prokop moze pokriti tu pozicijutiagofaria25 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 15:01Karamarko je vec na putu ka Poljskoj ili je stigao, osim ako ne padne ljekarski to je zavrsen posao.
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Obradov, Pejic, Konings, Rakic, Sutkovic, Trupe, Sedorf, mislim jel trebam navesti razlog pisanja ovih igraca (evo jedan hint A.A) + sve i jedan transfer je izlazio iz kluba.GavranBeli je napisao/la: ↑04 feb 2026, 14:48Pa objasni nam majmune sta smo uradili u odnosu kad nismo imali strateškog partnera koja razlika? Ne glumi advokata nego ako imas nesto napiši sta glumis pametnjakovića nekog. Covjek ima svoje mišljenje, kakvi mufloni ne smije covjek nista napisati od buzdovanamamonelafo je napisao/la: ↑04 feb 2026, 14:40Ja sam za da se riješimo strateškog, yebo majku, nije ništa uradio, a evo, prošla su već dva mjeseca od dolaska... mogao nam je sad nabacat nekih igrača, pokupovat ih takoreći, da se čaršija diči i da se priča na sva usta kako on troši novac na koga god hoće.... Sve si upravu, ovo je garant neka sirotinja što nam je došla, pa nam prosuo šuplju, a mi ko levati naletili... Trebao je odmah dati Menalu mjesečno 50k eura, da možemo pričat po forumu kako mi možemo platiti igrača koji ima fenomenalnu karijeru i nevjerovatnu statistiku... takoe
Sad imas Acu Pejica sa zavidnim CV-om, Prokop koji je masinerija sam si se mogo uvjerit, Nastic takodjer+Muki koji se tek treba dokazat a ja mu vjerujem da hoce. Ne sumnjam da ce doci jos neko ali jasan je cilj za ovu sezonu a s tim u pojacanja koja ce tek konkurisati za ekipu koja ce se slagat na ljeto.
Zadrzan je kostur ekipe nije se nabacalo milion igraca kao sto je i receno sistemski su se dovela pojacanja a ne prinove s tim sto ovi gore prvi navedeni ne mogu bit ni zamjena igracima dovedenim u ovom prelaznom roku.
Za mjesec dana ni jedan info iz kluba nije izasao pazi ni jedan, a sama potvrda koliki smo trn u oku su novinarske bombe i tema pl bih.
A i za Menala ne vjerujem da je istina dok sam igrac ne potrvdi ili klub, bombali su nas mjesec dana sa svim i svacim jer smo klub sa najvecom bazom navijaca gdje glupi novinari zaradjuju od nasih klikova. A i da jeste istina je samo pokazatelj da Nijaz nije levat i da nas nece niko uzimat lopatom ko one tamo.
Nijaz sto je najavio i uradio je, tek je drugi mjesec zapoceo ne mozete doci i proseravati se na temu bezveze kako neko nesto nije uradio. Zivite u bajci gdje mislite da klub koji je godinama bio u dubiozi gdje se uzimalo kralo sakom i kapom da ce se odjednom vratit stari Zeljo, nece treba vremena a ta ce vremena doc aBd strpljenja i sabura ljudi.
AMF (Primarno)Orvel je napisao/la: ↑04 feb 2026, 15:15Prokop moze pokriti tu pozicijutiagofaria25 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 15:01Karamarko je vec na putu ka Poljskoj ili je stigao, osim ako ne padne ljekarski to je zavrsen posao.
Deni Milošević
Dominik Prokop
Madžid Šošić
Dženan Šabić
Admir Gojak
AMF (Sekundarno)
Isail M'Hand
Muharem Huskovic
Mislim čak da je za Nalića možda bila i šuplja.
Realno, dobro smo mi tu popunjeni.
Zadnja izmjena: Levin, dana/u 04 feb 2026, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Baš sam krenuo napisati da neko ako stigne baci oko na trening danas u pola 4 da vidi da li je Marin tu ali eto nije. Želim mu sreću, i nadam se neko obeštećenje Klubu. Mislim da nema prostora za eksperimente njegovu poziciju treba zauzeti Osmanović eventualno Nastić. Pejić nije tu dugo a i desna je noga.tiagofaria25 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 15:01Karamarko je vec na putu ka Poljskoj ili je stigao, osim ako ne padne ljekarski to je zavrsen posao.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Grozdanić kao zamjena za Karamarka !?
Brate pises sa hulahopkom, njemu i slicnima nemas sta objasnjavati kad su tu postavljeni da prave nemir kad ne treba.
Izuzetno sam zadovoljan novom "politikom" uprave.dovodis afirmisane igrace sa dosta minuta u jakim ligama a ne "moguce" bljeskove koji se nikad ne pokazu kod nas kako treba. Tek je mjesec dana proslo od ulaska investitora i ovo je i vise nego dobro za sad. Cemu srljanje u zimskom prelaznom roku kad se svakako boris za 3 ili 4 mjesto. Na ljeto ocekivati kompletiranje sastava, ali opet nadam se bez pretjerivanja.
Izuzetno sam zadovoljan novom "politikom" uprave.dovodis afirmisane igrace sa dosta minuta u jakim ligama a ne "moguce" bljeskove koji se nikad ne pokazu kod nas kako treba. Tek je mjesec dana proslo od ulaska investitora i ovo je i vise nego dobro za sad. Cemu srljanje u zimskom prelaznom roku kad se svakako boris za 3 ili 4 mjesto. Na ljeto ocekivati kompletiranje sastava, ali opet nadam se bez pretjerivanja.
Pejic je u karijeri 10 puta igrao kao stoper a 114 kao zadnji vezni, ne kazem da on to ne moze igrati samo nema smisla ga stavljati na poziciju stopera kad imas vec dva igraca koji igraju sa lijevom nogom i mogu tu poziciju igrati. Osmanovic sasvim solidno moze zamjeniti Karamarka do ljeta, nije neka igracina ali se pokazao sigurnim u ono malo utakmica sto je igrao i sad na pripremama, ako zanemarimo onu pocetnicku gresku u debiju. Svejedno treba pokusati dovesti nekog stopera jer ce nam trebati za rotacije.tiagofaria25 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 15:12Zato sto je Pejic tri klase iznad osmanovica i Milosevic bukvalno ne igra tu poziciju, mozda na papiru, ali svako normalan vidi da ne igra sto je Sosic igrao, sto je Danga igrao. I eto ako je vec Milosevic tu sto smo htjeli Nalica? Da sjedi na klupi?Blank123 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 15:07Sto bi Pejic desnjak igrao lijevog stopera, pored Osmanovica, a i Nastic moze pokriti tu poziciju. I kako niko ne igra iza napadaca kad je Deni na toj poziciji prednjeg veznog…tiagofaria25 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 15:01Karamarko je vec na putu ka Poljskoj ili je stigao, osim ako ne padne ljekarski to je zavrsen posao.
Sto se tice Milosevica on igra tu poziciju na papiru ali i ima potpunu slobodu na terenu, isto tako je igrao i na jesen. Na papiru prednji vezni, a tokom cijelog meca se izvlaci na beka, silazi po loptu jer niko drugi nije bio u stanju da pokrene napad. Mozda sad sa Prokopom i Pejicem iza njega to bude drugacije izgledalo. A i meni je zao sto nismo uspjeli dovesti Nalica, takav igrac bi dobro dosao ekipi...
-
GavranBeli
- Kontakt:
Jedino ovdje ko je frustriran su ti. Bolje promijeni acc u muflon. Ubuduće pusti ljude da pišu sta žele, ne glumi advokata i pametnjakovica a nemas sta pametno napisati.mamonelafo je napisao/la: ↑04 feb 2026, 15:00Po tvom vokabularu i stilu pisanja, ne samo sada, već i inače vidim da si strašno napaćena i isfrustrirana duša. Meni je tebe stvarno žao... Neću pisati dalje, nadam se da ćeš se izvući iz te situacije i da to što se tebi dešava nije trajno.. Izdrži, gavrane nevaspitani.GavranBeli je napisao/la: ↑04 feb 2026, 14:48Pa objasni nam majmune sta smo uradili u odnosu kad nismo imali strateškog partnera koja razlika? Ne glumi advokata nego ako imas nesto napiši sta glumis pametnjakovića nekog. Covjek ima svoje mišljenje, kakvi mufloni ne smije covjek nista napisati od buzdovanamamonelafo je napisao/la: ↑04 feb 2026, 14:40
Ja sam za da se riješimo strateškog, yebo majku, nije ništa uradio, a evo, prošla su već dva mjeseca od dolaska... mogao nam je sad nabacat nekih igrača, pokupovat ih takoreći, da se čaršija diči i da se priča na sva usta kako on troši novac na koga god hoće.... Sve si upravu, ovo je garant neka sirotinja što nam je došla, pa nam prosuo šuplju, a mi ko levati naletili... Trebao je odmah dati Menalu mjesečno 50k eura, da možemo pričat po forumu kako mi možemo platiti igrača koji ima fenomenalnu karijeru i nevjerovatnu statistiku... takoe
-
GavranBeli
- Kontakt:
I sta si ti nama sad napisao nista. Ostali smo bez Boljevica, Dan-a, Marina. Doveli smo sta smo doveli, osim Prokopa nista specijalno. I da nema strateškog isto bi novi trener vratio mrtvog Krpica i Radovca, u slučaju odlasaka doveo bi isto kao sad kad imas strateškog. Znaci nisi doveo napadaca, ono najvažnije. Jer znamo kakva nam realizacija bila. Sve u svemu nista specijalno. Pa kod nas se pise da je Odinaka dobar igrač, tu znas kakav je ostatak ekipe.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 15:19Obradov, Pejic, Konings, Rakic, Sutkovic, Trupe, Sedorf, mislim jel trebam navesti razlog pisanja ovih igraca (evo jedan hint A.A) + sve i jedan transfer je izlazio iz kluba.GavranBeli je napisao/la: ↑04 feb 2026, 14:48Pa objasni nam majmune sta smo uradili u odnosu kad nismo imali strateškog partnera koja razlika? Ne glumi advokata nego ako imas nesto napiši sta glumis pametnjakovića nekog. Covjek ima svoje mišljenje, kakvi mufloni ne smije covjek nista napisati od buzdovanamamonelafo je napisao/la: ↑04 feb 2026, 14:40
Ja sam za da se riješimo strateškog, yebo majku, nije ništa uradio, a evo, prošla su već dva mjeseca od dolaska... mogao nam je sad nabacat nekih igrača, pokupovat ih takoreći, da se čaršija diči i da se priča na sva usta kako on troši novac na koga god hoće.... Sve si upravu, ovo je garant neka sirotinja što nam je došla, pa nam prosuo šuplju, a mi ko levati naletili... Trebao je odmah dati Menalu mjesečno 50k eura, da možemo pričat po forumu kako mi možemo platiti igrača koji ima fenomenalnu karijeru i nevjerovatnu statistiku... takoe
Sad imas Acu Pejica sa zavidnim CV-om, Prokop koji je masinerija sam si se mogo uvjerit, Nastic takodjer+Muki koji se tek treba dokazat a ja mu vjerujem da hoce. Ne sumnjam da ce doci jos neko ali jasan je cilj za ovu sezonu a s tim u pojacanja koja ce tek konkurisati za ekipu koja ce se slagat na ljeto.
Zadrzan je kostur ekipe nije se nabacalo milion igraca kao sto je i receno sistemski su se dovela pojacanja a ne prinove s tim sto ovi gore prvi navedeni ne mogu bit ni zamjena igracima dovedenim u ovom prelaznom roku.
Za mjesec dana ni jedan info iz kluba nije izasao pazi ni jedan, a sama potvrda koliki smo trn u oku su novinarske bombe i tema pl bih.
A i za Menala ne vjerujem da je istina dok sam igrac ne potrvdi ili klub, bombali su nas mjesec dana sa svim i svacim jer smo klub sa najvecom bazom navijaca gdje glupi novinari zaradjuju od nasih klikova. A i da jeste istina je samo pokazatelj da Nijaz nije levat i da nas nece niko uzimat lopatom ko one tamo.
Nijaz sto je najavio i uradio je, tek je drugi mjesec zapoceo ne mozete doci i proseravati se na temu bezveze kako neko nesto nije uradio. Zivite u bajci gdje mislite da klub koji je godinama bio u dubiozi gdje se uzimalo kralo sakom i kapom da ce se odjednom vratit stari Zeljo, nece treba vremena a ta ce vremena doc aBd strpljenja i sabura ljudi.
I da ne zaboravim. Isto se desava kao ranije kad nije bilo strateškog. Dovedeš igrace a prošle pripreme opet kao prije.