e stole hebo ga ti, ne govorim ja o dogovoru , namjestanju i sl, ovdje je jasan interes celika da zeljeznicar uzme prvenstvo, zato sto mu je u tom slucaju mjesto u evropi obezbjedje3no bez obzira na tabelu i rezultat finala kupa.Stole iz Bora je napisao/la:Na te gluposti oko dogovora i ostalog uopste necu da se osvrcem. Samo sam rekao da nema logike da dogovore X jer to ni jednima ni drugima nista ne znaci. Znaci ako je dogovor onda je tip 2. A to su, na kraju krajeva, sve samo suplje price i nagadjanja.jovanbl je napisao/la:ne mora uopste biti dogovoreno da bi bilo 2 , iz prostog razloga sto celiku pase da zeljo uyme prvenstvo te da oni kao finalisti kupa bez obyira na ishod finala udju u evropu.
Prema tome sve sem 2 ovdje je ludost prognozirati.
To ti je isto, moj Jovane, kad bi ja sad stalno forsirao pricu kako je Borac sredio Zrinjskom bodove na strani (penal od strane sudije iz BL) da bi im ovi dali barem jedan bod u Mostaru. I onda nastavim kako je to isto uradio i sa Slobodom. I sta cu postici sa tim? Navuci samo idiotske postove onih koji vjeruju u te nekakve teorije zavjera. Ako ima neko da moze dokazati sve to, postujem, a sve dok je samo ona rekla-kazala, nabijem na vrsnjaka sve te price i teorije.
U zdravlje!
Znaci ovdje celik ima jednak interes kao zeljeznicar.
Pa nisu ludi da izbace zelju iz trke za naslov, i time sebi stove situaciju da samo pobjedom u finalu kupa mogu u evropu.
ne mislim da je namjestanje, dogovor i tako to, jednostavno interes je jasan kao dan , ne mora tu niko nista kupovati i dogovarati.