Tarik Muharemovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tarik Muharemovic
Je li neko pratio, kakav je bio?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
legendarnadruga
- Kontakt:
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Kao sto se može vidjeti… prošao je transfer rok.
Istim kanalima preko kojih sam znao za Dedica i Marsej, tako sam čuo za Muharemovica i Man Utd. Ali eto na kraju ništa.
Po meni bolje ovako jer bi to bilo u pola sezone, uvezali su par dobrih rezultata, Martinez ostao u Unitedu, tako da bi Muharemovic grijao klupu i slabo dobijao priliku imajući u vidu da igraju svakih sedam dana.
Ipak Muharemovic ima samo jednu polusezonu na visokom nivou. Ljetni transfer rok je puno bolja opcija.
Preći u United, posebno u njegovim godinama = pucati sebi u oba koljena
-
General505
- Kontakt:
Tarik nije bio ni blizu prelaska u man UTD, kamoli u ozbiljnijim kombinacijama za prelazak,...iz druge ruke info
Haha, cim sam procitao "luzerski" klub, odmah sam napisao MunUtd pa me napadose.hurem je napisao/la: ↑04 feb 2026, 19:33Kao sto se može vidjeti… prošao je transfer rok.
Istim kanalima preko kojih sam znao za Dedica i Marsej, tako sam čuo za Muharemovica i Man Utd. Ali eto na kraju ništa.
Po meni bolje ovako jer bi to bilo u pola sezone, uvezali su par dobrih rezultata, Martinez ostao u Unitedu, tako da bi Muharemovic grijao klupu i slabo dobijao priliku imajući u vidu da igraju svakih sedam dana.
Ipak Muharemovic ima samo jednu polusezonu na visokom nivou. Ljetni transfer rok je puno bolja opcija.
Nije luzerski historijski gledano, naravno, ali itekako jeste odlaskom sir AF.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, D97, General505, Goalgetter i 33 gosta.