Film i kinematografija
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Beduin
- Kontakt:
Re: Film i kinematografija
Greenland 2
Ocajan, bas gubljenje vremena.
Ocajan, bas gubljenje vremena.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- JayCatwright
- Kontakt:
Zamisli pregledaš općepoznato smeće od filma i čudiš se. 
- Beduin
- Kontakt:
Zamisli da i dalje pises na nekom forumu gdje te svi ismijavaju i smatraju degenerikom.
On topic:
Tema je film, pa stoga se i pise o filmovima koje pogledamo. Jer da gledamo svi jedan te isti film i svi imamo isti ukus, koja bi bila onda poenta? E zato JayC i jeste to sto jeste, forumski glupko.
On topic:
Tema je film, pa stoga se i pise o filmovima koje pogledamo. Jer da gledamo svi jedan te isti film i svi imamo isti ukus, koja bi bila onda poenta? E zato JayC i jeste to sto jeste, forumski glupko.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne ser'te! Pogledaj film taman da je "Vlah u snijegu" i daj svoj neki kratki komentar, recenziju, palac gore dole i zato nema pravo niko nikome kazati da je glup jer je gledao neki film i ostavio komentar. Neka ovo bude kraj vrijedjanja i prepucavanja. Imate pp pa se vrijedjajte.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
The Rip na Netflixu u poređenju sa svima sto se prikazuje na ovoj platformi nije ni los 
Arsenal All The Way !
Ja ne znam jel do mene ali meni ovi filmovi sto netflix radi nemaju smisla. Filmovi u kojima ti likovi svo vrijeme prepricavaju sta se desava. Ono shvatam ja da danasnja generacija visi na telefonu ali brate u zadnje vrijeme je isto gledao film na netflixu ili slusao knjigu na audibl.
GGMU
- Donnie Darko
- Kontakt:
pročitali smo i mi damonovu izjavuBaiMai je napisao/la: ↑02 feb 2026, 08:42Ja ne znam jel do mene ali meni ovi filmovi sto netflix radi nemaju smisla. Filmovi u kojima ti likovi svo vrijeme prepricavaju sta se desava. Ono shvatam ja da danasnja generacija visi na telefonu ali brate u zadnje vrijeme je isto gledao film na netflixu ili slusao knjigu na audibl.
Ma Netflix je sranje opcenito idu na kvantitet ,a ne na kvalitet.Donnie Darko je napisao/la: ↑02 feb 2026, 15:13pročitali smo i mi damonovu izjavuBaiMai je napisao/la: ↑02 feb 2026, 08:42Ja ne znam jel do mene ali meni ovi filmovi sto netflix radi nemaju smisla. Filmovi u kojima ti likovi svo vrijeme prepricavaju sta se desava. Ono shvatam ja da danasnja generacija visi na telefonu ali brate u zadnje vrijeme je isto gledao film na netflixu ili slusao knjigu na audibl.
Tu i tamo naleti nesto kvalitetnije, fakat im je kontent za tu ciljnu grupu gleda u tel a kobajagi prati film
Arsenal All The Way !
Godinama se to provilaci, nema to veze sa njegovom izjavom. Prije manje, sad sve vise i vise.Barcod je napisao/la: ↑02 feb 2026, 15:23Ma Netflix je sranje opcenito idu na kvantitet ,a ne na kvalitet.Donnie Darko je napisao/la: ↑02 feb 2026, 15:13pročitali smo i mi damonovu izjavuBaiMai je napisao/la: ↑02 feb 2026, 08:42
Ja ne znam jel do mene ali meni ovi filmovi sto netflix radi nemaju smisla. Filmovi u kojima ti likovi svo vrijeme prepricavaju sta se desava. Ono shvatam ja da danasnja generacija visi na telefonu ali brate u zadnje vrijeme je isto gledao film na netflixu ili slusao knjigu na audibl.
Tu i tamo naleti nesto kvalitetnije, fakat im je kontent za tu ciljnu grupu gleda u tel a kobajagi prati film![]()
GGMU
Hvala
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Hamnet opravdao ocekivanja moram priznati, Chloe Zhao nakon Nomadlanda pokazala da nije one hit wonder, a Mescal i Buckley u izdanju kakvo odavno nisam gledao na ekranu, strasna hemija izmedju njih, Mescal nezasluzeno ostao bez nominacije za Oscara.
Kraj je vrhunski i ostavlja utisak dugo nakon filma, bas da damo emocijama oduska
Kraj je vrhunski i ostavlja utisak dugo nakon filma, bas da damo emocijama oduska
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pogledao The Housemaid i The Plague meh ... 
Sljedece na listi Hamnet,Sentimental Value i The Dutchman
Sljedece na listi Hamnet,Sentimental Value i The Dutchman
Arsenal All The Way !
The housemaid - tipično američka fastfood budalaština koju nazivaju filmom. Ali može se potrošiti vrijeme bez obzira ako nema šta bolje.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dobar je Secret Agent, Moura nosi film, kraj je isto urađen na zanimljiv način, a na tu tematiku je Im still here još bolji, obavezno pogledati i jedan i drugi, prikaz jednog doba u brazilskom društvu, nešto slično kao Argentina 1985 sa diktaturom tamo 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Koristi li neko bsplayer za gledanje filmova i ima li problema sa istim? Pola filmova mi ne otvara a nagodan mi je zbog titlova.
Don't hate what you don't understand.
Pofina komedija

Trenutno korisnika/ca: nerkolfc, Slatinash_7 i 8 gostiju.