San Antonio Spurs

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: San Antonio Spurs

Post Postao/la NEZALAGANJE » 01 feb 2026, 21:34

Nesreca nikad ne dolazi sama....Nakon sinocnjeg poraza, ekipa zbog snijega nije mogla krenuti za SA prije danas, pa su onda zbog nekog problema morali i sletjeti u ATL, tako da je 2 puta pomjeran termin za vecerasnju tekmu protiv ORL, pa ce se igrati u 3 ujutro po naaem vremenu.

Na to sve, upitni su Castle i Wemby.Gotovo sam siguran da nijedan nece igrati, jer je kod prvog u pitanju aduktor, a kod drugog opet list.Samo se treba nadati da nije nista ozbiljnije i dugorocno. :roll: :oops:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 feb 2026, 23:54

Sinoc izvukosmo prebitnu pobjedu nad ORL, bez obzira na sve nedace koje smo imali.

Rezultat toga je da smo zadrzali 2.seed i da je Mitch, uz poraz DEN, dobio priliku da vodi AS tim. :clap:

Sreca je i da je Wemby igrao, a da sa Castlom nije nista ozbiljnije.

Slijedi OKC prekosutra koji ce biti na b2bu.To se treba iskoristiti.

Kugla3
Kontakt:

Post Postao/la Kugla3 » 03 feb 2026, 21:24

NEZALAGANJE je napisao/la:
02 feb 2026, 23:54
Sinoc izvukosmo prebitnu pobjedu nad ORL, bez obzira na sve nedace koje smo imali.

Rezultat toga je da smo zadrzali 2.seed i da je Mitch, uz poraz DEN, dobio priliku da vodi AS tim. :clap:

Izgleda da OKC veceras protiv ORL odmara igrace jer su skoro svi upitni,zele da nas dobiju i to ti je to.Ali mislim da ce im biti zaje.bano i da Wemby i ekipa nece popustati pogotovo jel se igra u SA.
Manje od dva dana ostalo je do deadlinea i bas me zanima sta ce FO uraditi i hoce li biti kakvih tradeova.
Sochan i Olynyk su najozbiljniji kandidati za trade,a od pojacanja nekih eventualnih volio bi vidjeti Collinsa,Aldamu ili Portisa u SA.Mislim da ekipi bas takav tip igraca treba,koji imaju visinu a mogu pogodit izvana.Memphis i Bucksi ce vjerojatno u rebuild pa zasto ne probati poslati ovu dvojicu plus koji pik druge runde.
Being second is to be the first of the ones who lose.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 04 feb 2026, 00:21

Kugla3 je napisao/la:
03 feb 2026, 21:24
NEZALAGANJE je napisao/la:
02 feb 2026, 23:54

Izgleda da OKC veceras protiv ORL odmara igrace jer su skoro svi upitni,zele da nas dobiju i to ti je to.Ali mislim da ce im biti zaje.bano i da Wemby i ekipa nece popustati pogotovo jel se igra u SA.
Manje od dva dana ostalo je do deadlinea i bas me zanima sta ce FO uraditi i hoce li biti kakvih tradeova.
Sochan i Olynyk su najozbiljniji kandidati za trade,a od pojacanja nekih eventualnih volio bi vidjeti Collinsa,Aldamu ili Portisa u SA.Mislim da ekipi bas takav tip igraca treba,koji imaju visinu a mogu pogodit izvana.Memphis i Bucksi ce vjerojatno u rebuild pa zasto ne probati poslati ovu dvojicu plus koji pik druge runde.
Ma ne vjerujem da ce OKC odmarati bas sve.Nije ORL neka bzv ekipa, pa da ces lako sa njima.

Sto se nasih potencijalnih trejdova tice, zna se koga smo se spremni odreci (uz pomenuti dvojac, ukljucio bih i Barnesa da se ja pitam) i probao izvuci nesto za PFa koji nam je potreban.Collins mi je ok, Aldama ne zbog lose odbrane i ugovora, a Portis mi je idealan.Ako bi njega izvukli, bilo bi odlicnooo.Ovdje bi dodao jos Marshalla iz DAL ili Beya iz NOPa.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 04 feb 2026, 20:37

Ipak OKCu veceras nece igrati skoro niko bitan.Prilika i za nas da mozda ne igramo Castlea koji je ionako upitan i da ovo profesionalno odradimo, jer nam je sutra b2b sa DAL tamo.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 05 feb 2026, 06:13

Fuj utakmica za nas, realno.OKC nam ocitala lekciju sa 8 igraca kako se igra timska kosarka i kako se igra kao ozbiljna ekipa bez obzira ko je na terenu.

Da je nama nedostajalo ovoliko igraca protiv njih, ljudi bi nas dobili 70 razlike.

Jos nismo naucili da dobijemo lako, sve je borba.Sve ce se ovo nauciti na tezi nacin i tamo gdje najvise boli.U POu .

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.