Nadam se da će ispuniti očekivanjam, kao što Mamić i kaže, od njega se očekuje da preuzme odgovornost i svojom kvalitetom digne nivo igre, nadam se da će tako i biti.
Sad ako može i kvalitetan napadač, i dosta za ovaj rok
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Propadamo, gotovo je..Imamkarbarum je napisao/la: ↑04 feb 2026, 20:39Dno dna dolazak Menala,koji u najboljim godinama kosta oko 450k smjesno,sa ovakvim dovodjenjem nemamo sta trazit i nadat se necemu.
Rijeka trenutna od 5 puta nebi pobjedila 2x nas tim koji je igrao protiv zrinjskog 0:1GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 feb 2026, 20:42Propadamo, gotovo je..Imamkarbarum je napisao/la: ↑04 feb 2026, 20:39Dno dna dolazak Menala,koji u najboljim godinama kosta oko 450k smjesno,sa ovakvim dovodjenjem nemamo sta trazit i nadat se necemu.
Nemamo se čemu nadati, došao je igrač koji je ove sezone zabijao Hajduku, PAOKu..
Kakav padobranac.Imamkarbarum je napisao/la: ↑04 feb 2026, 20:39Dno dna dolazak Menala,koji u najboljim godinama kosta oko 450k smjesno,sa ovakvim dovodjenjem nemamo sta trazit i nadat se necemu.
Jeste buraz od jučer je na trenizima. Hvala Bogu dobro su ga spremili u Zg, snagom ne zaostaje nimalo za ostalima. Ja mislim da će prije Elezija gurnuti na 8 a Anesa sa Cimijem mada nije ni ova tvoja varijanta isključena. Samo nek budu zdravi svi, valjda Mario zna kako će to uklopiti i ko će kad igrati. Mada i Anes ima odličan šut sa distance a i zna je podvaliti majstorski. Samo nek su zdravi svi ostalo ćemo sve lako.DoktorXabaras je napisao/la: ↑04 feb 2026, 19:26Vjerovatno će samo zamjeniti Gulija u prvih 11 i igrati isto što i on.Sazg je napisao/la: ↑04 feb 2026, 15:49Vjerujem da će nam Luka aBd biti bolji i korisniji od Gulija.
Luka je strašan igrač, igra sa obje noge, šuta i glavom i lijevom i desnom i što je najvažnije hoće odigrat loptu, što nas je koštalo dosta bodova i golova u prošloj godini. Jako brz igrač.
Što se tiće napada dobro bo bilo da dođe neki kiler ali i ako ne dođe mislim da će Renan biti makar na 80% onog starog.
Imao navalu da te Bog sačuva: Cimi, Anes, Elezi, Adem, Menalo, Keremeh, Renan koji mogu svakoj ekipi stvoriti 10-15 prilika, nek zabijemo 1,5 gola u prosjeku po tekmi eto ti rezultata.
DO ZADNJEG DANA ŽIVOTA MOG SAMO SARAJ’VO.
Da li je Krdžalić počeo trenirati sa prvim timom, mislim da mu se sad otvara dosta prostora odlazkom Mlinarića i da će on biti prva opcija sa klupe kao što je i Mlinarić bio.
Koji Anes ?Sazg je napisao/la: ↑04 feb 2026, 20:51Jeste buraz od jučer je na trenizima. Hvala Bogu dobro su ga spremili u Zg, snagom ne zaostaje nimalo za ostalima. Ja mislim da će prije Elezija gurnuti na 8 a Anesa sa Cimijem mada nije ni ova tvoja varijanta isključena. Samo nek budu zdravi svi, valjda Mario zna kako će to uklopiti i ko će kad igrati. Mada i Anes ima odličan šut sa distance a i zna je podvaliti majstorski. Samo nek su zdravi svi ostalo ćemo sve lako.DoktorXabaras je napisao/la: ↑04 feb 2026, 19:26Vjerovatno će samo zamjeniti Gulija u prvih 11 i igrati isto što i on.Sazg je napisao/la: ↑04 feb 2026, 15:49Vjerujem da će nam Luka aBd biti bolji i korisniji od Gulija.
Luka je strašan igrač, igra sa obje noge, šuta i glavom i lijevom i desnom i što je najvažnije hoće odigrat loptu, što nas je koštalo dosta bodova i golova u prošloj godini. Jako brz igrač.
Što se tiće napada dobro bo bilo da dođe neki kiler ali i ako ne dođe mislim da će Renan biti makar na 80% onog starog.
Imao navalu da te Bog sačuva: Cimi, Anes, Elezi, Adem, Menalo, Keremeh, Renan koji mogu svakoj ekipi stvoriti 10-15 prilika, nek zabijemo 1,5 gola u prosjeku po tekmi eto ti rezultata.
DO ZADNJEG DANA ŽIVOTA MOG SAMO SARAJ’VO.
Da li je Krdžalić počeo trenirati sa prvim timom, mislim da mu se sad otvara dosta prostora odlazkom Mlinarića i da će on biti prva opcija sa klupe kao što je i Mlinarić bio.
Krdžalićfks74 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 20:57Koji Anes ?Sazg je napisao/la: ↑04 feb 2026, 20:51Jeste buraz od jučer je na trenizima. Hvala Bogu dobro su ga spremili u Zg, snagom ne zaostaje nimalo za ostalima. Ja mislim da će prije Elezija gurnuti na 8 a Anesa sa Cimijem mada nije ni ova tvoja varijanta isključena. Samo nek budu zdravi svi, valjda Mario zna kako će to uklopiti i ko će kad igrati. Mada i Anes ima odličan šut sa distance a i zna je podvaliti majstorski. Samo nek su zdravi svi ostalo ćemo sve lako.DoktorXabaras je napisao/la: ↑04 feb 2026, 19:26
Vjerovatno će samo zamjeniti Gulija u prvih 11 i igrati isto što i on.
Ako imas para i voljan si placati dovest cemo Kolo Muania, PSG ce ga pustiti sigurno, svakako je na posudbi samo treba po bubreg da damo svi sa foruma da bi ga placali i pitanje je bi li bilo dovoljno.Imamkarbarum je napisao/la: ↑04 feb 2026, 20:39Dno dna dolazak Menala,koji u najboljim godinama kosta oko 450k smjesno,sa ovakvim dovodjenjem nemamo sta trazit i nadat se necemu.
Te psovke ne bi komentariso moj ti je savjet da ih pokušaš ignorisat.
Krdža je tip igrača kao Rahmanović, nekad me nekim potezima neodoljivo podsjeća na Amara...DoktorXabaras je napisao/la: ↑04 feb 2026, 21:20Te psovke ne bi komentariso moj ti je savjet da ih pokušaš ignorisat.
Što se tiće Krdžalića on je naš najperspektivniji igrač kojeg su povrede i taj neki vjerovatno čudan odnos sa Zekićem spriječili da pokaže sve što zna.
Dvije utakmice na Koševu ove sezone (Posušje i još jedna po onoj kiši) da on ima itekako znanja čim je dobio malo prostora i slobode u igri i da se nije povrijedio bio bi u konkurenciji za prvi tim isto kao i Mlinarić što je bio, zato sam mu sad ovom rođaku to i napisao. Samo da bude zdrav i on je top igrač za nas.
Mali ima šlifa 100% ! Samo da uhvati malo kontinuiteta i izgradi samopouzdanje i biće vrlo dobar ako ne i odličan. I naravno da ga nesretne povrede zaobiđu.adoado je napisao/la: ↑04 feb 2026, 21:24Krdža je tip igrača kao Rahmanović, nekad me nekim potezima neodoljivo podsjeća na Amara...DoktorXabaras je napisao/la: ↑04 feb 2026, 21:20Što se tiće Krdžalića on je naš najperspektivniji igrač kojeg su povrede i taj neki vjerovatno čudan odnos sa Zekićem spriječili da pokaže sve što zna.
Dvije utakmice na Koševu ove sezone (Posušje i još jedna po onoj kiši) da on ima itekako znanja čim je dobio malo prostora i slobode u igri i da se nije povrijedio bio bi u konkurenciji za prvi tim isto kao i Mlinarić što je bio, zato sam mu sad ovom rođaku to i napisao. Samo da bude zdrav i on je top igrač za nas.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, napoleon72, rimljanin90 i 48 gostiju.