Premijer liga BiH - aktuelno
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Paa,dobro nam dosao Muhareme Menalo 
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 04 feb 2026, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Jbg kad je bas sad pojeftinila govedina u USA.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Moj Nijaze, ne igraj igricu sa ljudima koji su je izmislili...
Koji god igrač odbije Želju odmah kažu ima boljih..naći ćemo boljeg.. Pa de nađite bar jednog boljeg,ne morate dva ni tri 
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- DoktorXabaras
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Marin Karamarko u proljetnom dijelu sezone neće nositi dres Željezničara.
Iskusni stoper će karijeru nastaviti u Poljskoj. Ukoliko se sutra ne dogodi preokret.
Karamarko je, kako saznaje ......, napustio Grbavicu. Nakon današnjeg treninga pozdravio se sa saigračima, a planirano je da sutra otputuje u Poljsku gdje bi trebao potpisati za klub koji će se boriti za titulu prvaka.
Kako saznajemo njegov novi klub trebao bi biti Plock, trenutni lider na tabeli poljske Ekstraklase.
Karamarko sa Željom ima ugovor do 31. maja 2026. godine, što znači da bi Plavi trebali dobiti i određeno obeštećenje. Tržišna vrijednost na Transfermarktu mu je blizu 700.000 KM (350.000 eura).
Iskusni hrvatski stoper za Željezničar je odigrao 49 utakmica i ima učinak od jednog gola i jedne asistencije.
Ako se ostvari sutra transfer
Ovo ce bit najbolji transfer iz naše lige uopšte
Lider Poljskog prvenstva - MALO LI JE
GOLEM SI ŽELJO
Iskusni stoper će karijeru nastaviti u Poljskoj. Ukoliko se sutra ne dogodi preokret.
Karamarko je, kako saznaje ......, napustio Grbavicu. Nakon današnjeg treninga pozdravio se sa saigračima, a planirano je da sutra otputuje u Poljsku gdje bi trebao potpisati za klub koji će se boriti za titulu prvaka.
Kako saznajemo njegov novi klub trebao bi biti Plock, trenutni lider na tabeli poljske Ekstraklase.
Karamarko sa Željom ima ugovor do 31. maja 2026. godine, što znači da bi Plavi trebali dobiti i određeno obeštećenje. Tržišna vrijednost na Transfermarktu mu je blizu 700.000 KM (350.000 eura).
Iskusni hrvatski stoper za Željezničar je odigrao 49 utakmica i ima učinak od jednog gola i jedne asistencije.
GOLEM SI ŽELJO
i 100 milja obestecenja...svrakino1921 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 21:27Marin Karamarko u proljetnom dijelu sezone neće nositi dres Željezničara.
GOLEM SI ŽELJO
Ovi Zeljini transferi me vracaju u 2015 g...
Boljevic i Karamarko = 150 milja...
A toliko dali za Muharema...
" Ovo ce bit najbolji transfer iz naše lige uopšte"

- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Jesu li cigani fakat poslali ponudu Luki? 
jesul ovi fakat pokusali dovesti Menala, a sto ti je sirotinja kad dodje do para pa daj i meni sta ima onaj
Ma sekunde su odlucivale, stajao je na Malti 15 minuta i kontao hoce li desno ili ce nastaviti pravo...
Kao john travolta
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ja i dalje ne mogu da vjerujem da postoji mogućnost da ovakav igrač može završiti u Rudaru
U Prijedoru je već tri dana. Odradio dva treninga sa ekipom. Imao je tešku povredu,godinu dana nije igrao. Sad izgleda zdrav. Prošao je pripreme sa Šturmom. Neka agencija ga ponudila Rudaru do kraja sezone.Mislim da je blizu potpisa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.
.png)