Mora Murcia da dobije Rostock i da Madjari dobiju svoj mec. Ako Murcia ne dobije, njemacka ekipa ide dalje. Uglavnom i jedni i drugi su bezvezna ekipa, totalno divljacka.Amirutah1988 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 20:55Uhhh pobjedise mađari.
Mogu samo reci da je za Bosnu milion puta bolje igrati u Mađarskoj nego u Njemackoj.
Naravno Bosna mora pobjediti,ali i mađari protiv Trefla Sopot iz Gdanska na svom parketu
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Re: KK Bosna
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Bilo bi ekstra dobiti Reggianu i kao prvi ici na Rostock ili madjare a ako bi prosli u polufinalu bi se krizali sa pobjednikom duela Petkimspor/Paok.
Opet mnogo bolja opcija nego Murcia 1/4 i vjerovatno Bilbao polufinale mada tesko da bi i Murciu prosli.
Kako god zavrsi, sezona i vise nego uspjesna ali realno nekako to polufinale je i vise nego realno.
Opet mnogo bolja opcija nego Murcia 1/4 i vjerovatno Bilbao polufinale mada tesko da bi i Murciu prosli.
Kako god zavrsi, sezona i vise nego uspjesna ali realno nekako to polufinale je i vise nego realno.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Jedno je sigurno,nije isto igrati u njemackoj odnosno madarskoj dvorani.DirkNowitzki je napisao/la: ↑04 feb 2026, 20:59Mora Murcia da dobije Rostock i da Madjari dobiju svoj mec. Ako Murcia ne dobije, njemacka ekipa ide dalje. Uglavnom i jedni i drugi su bezvezna ekipa, totalno divljacka.Amirutah1988 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 20:55Uhhh pobjedise mađari.
Mogu samo reci da je za Bosnu milion puta bolje igrati u Mađarskoj nego u Njemackoj.
Naravno Bosna mora pobjediti,ali i mađari protiv Trefla Sopot iz Gdanska na svom parketu
Nije publika a ni atmosfera ista.
Nadam se da ce Murcia biti dosljedna,kao sto su igrali od samog pocetka ove druge faze,pobjeda ne bi trebala biti upitna.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
PAOK je tezak,Bilbao nesto laksi protivnik,oba kluba su po meni uz Murciu favoriti za osvajanje titule ovog taomicenjatotasef1 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 21:05Bilo bi ekstra dobiti Reggianu i kao prvi ici na Rostock ili madjare a ako bi prosli u polufinalu bi se krizali sa pobjednikom duela Petkimspor/Paok.
- svrakino1921
- Kontakt:
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Ja bih ih ipak zaobisao,bolje je igrati protiv mađarske ekipe,ako se vec sve ovako veceras poklopilo
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma dobiti Reginu a manje bitno je li Rostock ili madjari .
- svrakino1921
- Kontakt:
PoštujemAmirutah1988 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 21:13Ja bih ih ipak zaobisao,bolje je igrati protiv mađarske ekipe,ako se vec sve ovako veceras poklopilo
Ti govoriš da stručne strane
Pa pretpostavljam da je lakše sa Mađarima
Ja govorim o Državi Njemačkoj
Bolje s njima pa i ispasti al znaš gdje si igrao i gdje si bio
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Rutinska pobjeda i Muha je na kraju jos jednom adekvatno podijelio minute. Raduje sto Joesar sve vise dobija na samopouzdanju i da krece da igra onako kako se ocekivalo od njega. Poceli su ulaziti i sutevi izvana. Atic je danas odigrao ozbiljan mec, poveo je kada je bilo najpotrebnije, Djoko pogodio vazne suteve. Cinjenica je da smo jos vise proigrali kako se Dela povrijedio.
Niko se nije povrijedio, niko nije odigrao previse minuta, jedino brine jos jedna losija partija Petra Kovacevica, nadam se da ce uhvatiti formu. Fascinantno zvuci da dobijamo utakmice i pored ovakvih partija Halilovica. Kako u ekipi nema Westa lopta sve vise i vise kruzi i igra je tecnija. Mora Caruthers nesto da pocne pogadjati, jer ce poceti masovno da mu se odmicu po metar/dva.
Sada Ilirija pa Reggiana. Ako nastavimo niz pobjeda, idemo na zavrsnicu Kupa u sjajnom raspolozenju.
Niko se nije povrijedio, niko nije odigrao previse minuta, jedino brine jos jedna losija partija Petra Kovacevica, nadam se da ce uhvatiti formu. Fascinantno zvuci da dobijamo utakmice i pored ovakvih partija Halilovica. Kako u ekipi nema Westa lopta sve vise i vise kruzi i igra je tecnija. Mora Caruthers nesto da pocne pogadjati, jer ce poceti masovno da mu se odmicu po metar/dva.
Sada Ilirija pa Reggiana. Ako nastavimo niz pobjeda, idemo na zavrsnicu Kupa u sjajnom raspolozenju.
- PeppermintSA
- Kontakt:
jebla te njemačka, čuj znaš gdje si bio.svrakino1921 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 21:31
Poštujem
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Nije ni mađarski klub za potcjeniti,cim su dobili njemacki klub u gostima,znaci imaju određeni kvalitet.svrakino1921 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 21:31PoštujemAmirutah1988 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 21:13Ja bih ih ipak zaobisao,bolje je igrati protiv mađarske ekipe,ako se vec sve ovako veceras poklopilo
Gledajuci roster Rostocka i ovog mađarskog kluba,svakako je bolje za našu Bosnu igrati protiv mađarskog kluba,ali to ne znaci da ce biti lako.
Jedina kombinacija u kojoj Rostock ispada a prolaze Mađari je ta da Murcia odigra maksimalno i pobjedi Rostock 4 dana prije igraju protiv Breogana a 3 dana poslije igraju protiv San Pabla (obje ekipe za koje je Atara igrao u Španiji
). Kad sam vidio da su u drugom kolu došli u Sarajevo bez dvije zvijezde imam osjećaj da će barem jednog glavnog igrača odmoriti (ako ne i oba).
Rostock pobjedom ide dalje i to je njima jedino u igri, osim da oni i Mađari izgube u što sumnjam. Sve će biti jasnije kad se završi utakmica između Szombathelia i Sopota koja se igra sljedeće srijede u 18 časova dok Rostock protiv Murcie počinje u 19 časova a mi protiv Reggiane u 19:30. Tako da bi potencijalnog protivnika mogli znati već na poluvremenu. Treba ići sada do kraja i probati dobiti Iliriju i Reggianu u Zetri uz nadam se dobro popunjenu dvoranu gdje karta od utakmice protiv Ilirije vrijedi i za Reggianu. Proslaviti plasman u Top 8 ABA lige i u Top 16 EuropeCupa u dobro popunjenoj dvorani da bude dokaz da se vraća košarka u Sarajevo
Pošto se 1/4 finala igra na dvije utakmice (jedna kući i jedna u gostima) vjerujem ako dobijemo Mađare da možemo ići na dvije pobjede i da bi morali. Ako bi igrali protiv Rostocka mislim da bi isto trebali ići na dvije pobjede. Ako budemo igrali protiv Murcie ući u ta dva meča kao autsajderi, nadam se da idemo na drugog iz te grupe pa da se sa Murciom potučemo u finalu
Rostock pobjedom ide dalje i to je njima jedino u igri, osim da oni i Mađari izgube u što sumnjam. Sve će biti jasnije kad se završi utakmica između Szombathelia i Sopota koja se igra sljedeće srijede u 18 časova dok Rostock protiv Murcie počinje u 19 časova a mi protiv Reggiane u 19:30. Tako da bi potencijalnog protivnika mogli znati već na poluvremenu. Treba ići sada do kraja i probati dobiti Iliriju i Reggianu u Zetri uz nadam se dobro popunjenu dvoranu gdje karta od utakmice protiv Ilirije vrijedi i za Reggianu. Proslaviti plasman u Top 8 ABA lige i u Top 16 EuropeCupa u dobro popunjenoj dvorani da bude dokaz da se vraća košarka u Sarajevo
Pošto se 1/4 finala igra na dvije utakmice (jedna kući i jedna u gostima) vjerujem ako dobijemo Mađare da možemo ići na dvije pobjede i da bi morali. Ako bi igrali protiv Rostocka mislim da bi isto trebali ići na dvije pobjede. Ako budemo igrali protiv Murcie ući u ta dva meča kao autsajderi, nadam se da idemo na drugog iz te grupe pa da se sa Murciom potučemo u finalu
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Nema sanse da Bosna pobjedi Rostock u obje utakmice,to odma da ti kazem,s obzirom na to kako Bosna igra u gostima.CAZIN je napisao/la: ↑04 feb 2026, 22:49Jedina kombinacija u kojoj Rostock ispada a prolaze Mađari je ta da Murcia odigra maksimalno i pobjedi Rostock 4 dana prije igraju protiv Breogana a 3 dana poslije igraju protiv San Pabla (obje ekipe za koje je Atara igrao u Španiji). Kad sam vidio da su u drugom kolu došli u Sarajevo bez dvije zvijezde imam osjećaj da će barem jednog glavnog igrača odmoriti (ako ne i oba).
Rostock pobjedom ide dalje i to je njima jedino u igri, osim da oni i Mađari izgube u što sumnjam. Sve će biti jasnije kad se završi utakmica između Szombathelia i Sopota koja se igra sljedeće srijede u 18 časova dok Rostock protiv Murcie počinje u 19 časova a mi protiv Reggiane u 19:30. Tako da bi potencijalnog protivnika mogli znati već na poluvremenu. Treba ići sada do kraja i probati dobiti Iliriju i Reggianu u Zetri uz nadam se dobro popunjenu dvoranu gdje karta od utakmice protiv Ilirije vrijedi i za Reggianu. Proslaviti plasman u Top 8 ABA lige i u Top 16 EuropeCupa u dobro popunjenoj dvorani da bude dokaz da se vraća košarka u Sarajevo![]()
![]()
Pošto se 1/4 finala igra na dvije utakmice (jedna kući i jedna u gostima) vjerujem ako dobijemo Mađare da možemo ići na dvije pobjede i da bi morali. Ako bi igrali protiv Rostocka mislim da bi isto trebali ići na dvije pobjede. Ako budemo igrali protiv Murcie ući u ta dva meča kao autsajderi, nadam se da idemo na drugog iz te grupe pa da se sa Murciom potučemo u finalu![]()
Sta je veceras bilo Rostocku da izgubi od madarske ekipe ne znam,ali to je velika senzacija.
Veliki ce se sigurno međusobno dogovoriti između sebe,tako da ja ocekujem pobjedu švaba i duel protiv Bosne.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Tako si pisao i da ce pustati pobjede Spartaku, kako bi oni prosli u top 8, a ne Bosna...Amirutah1988 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 23:10
Veliki ce se sigurno međusobno dogovoriti između sebe,tako da ja ocekujem pobjedu švaba i duel protiv Bosne.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Ko je ocekivao pobjedu Oradee protiv Regianne,a ko pobjedu mađarskog kluba u Rostocku?19vendetta87 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 23:14Tako si pisao i da ce pustati pobjede Spartaku, kako bi oni prosli u top 8, a ne Bosna...Amirutah1988 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 23:10
Realno Mursiji ova utakmica nista nece znaciti,a švabama itekako,pa je logicno i opustanje spanske ekipe.
Opet je za Bosnu najvaznije cinjenica da ce se Mursija vrlo vjerovatno izbjeci,uz pobjedu protiv Regianne naravno.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Pa o Reggiani je pisao kao da su Lakersi iz primea sa Shaqom, a ustvari jedna prosjecna divljacka ekipa. Sve im ulazilo onu noc, sudije nas iskasapile, plus igralo se 2 dana prije u Beogradu. Reggiana je nista posebno, ekipa blago iznad nas. Sanse u Sarajevu 50:50 u Sarajevu, da je Skenderija, ne bi ih se plasio sekunde.19vendetta87 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 23:14Tako si pisao i da ce pustati pobjede Spartaku, kako bi oni prosli u top 8, a ne Bosna...Amirutah1988 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 23:10
Ma veze taj nema ba, bosna ce sa madjarima igrati, jer ce ove bogalje mursija poniziti
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Svakako da je pobjeda Szombathelia iznenađenje ali ne treba dizati Rostock u nebesa da se ne treba ići na pobjedu na njihovom parketu. Moram te napomenuti da je taj Rostock izgubio u prošlom kolu od ekipe Sopota koji je na granici za playoff u Poljskoj ligi. Iznenađenje je da se jednom izgubi od slabije ekipe ali realno govoreći da Bosna nema šanse pobjediti ekipu koja je izgubila od prosječnih ekipa Poljske i Mađarske lige je po meni suludo.Amirutah1988 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 23:10Nema sanse da Bosna pobjedi Rostock u obje utakmice,to odma da ti kazem,s obzirom na to kako Bosna igra u gostima.CAZIN je napisao/la: ↑04 feb 2026, 22:49Jedina kombinacija u kojoj Rostock ispada a prolaze Mađari je ta da Murcia odigra maksimalno i pobjedi Rostock 4 dana prije igraju protiv Breogana a 3 dana poslije igraju protiv San Pabla (obje ekipe za koje je Atara igrao u Španiji). Kad sam vidio da su u drugom kolu došli u Sarajevo bez dvije zvijezde imam osjećaj da će barem jednog glavnog igrača odmoriti (ako ne i oba).
Rostock pobjedom ide dalje i to je njima jedino u igri, osim da oni i Mađari izgube u što sumnjam. Sve će biti jasnije kad se završi utakmica između Szombathelia i Sopota koja se igra sljedeće srijede u 18 časova dok Rostock protiv Murcie počinje u 19 časova a mi protiv Reggiane u 19:30. Tako da bi potencijalnog protivnika mogli znati već na poluvremenu. Treba ići sada do kraja i probati dobiti Iliriju i Reggianu u Zetri uz nadam se dobro popunjenu dvoranu gdje karta od utakmice protiv Ilirije vrijedi i za Reggianu. Proslaviti plasman u Top 8 ABA lige i u Top 16 EuropeCupa u dobro popunjenoj dvorani da bude dokaz da se vraća košarka u Sarajevo![]()
![]()
Pošto se 1/4 finala igra na dvije utakmice (jedna kući i jedna u gostima) vjerujem ako dobijemo Mađare da možemo ići na dvije pobjede i da bi morali. Ako bi igrali protiv Rostocka mislim da bi isto trebali ići na dvije pobjede. Ako budemo igrali protiv Murcie ući u ta dva meča kao autsajderi, nadam se da idemo na drugog iz te grupe pa da se sa Murciom potučemo u finalu![]()
Sta je veceras bilo Rostocku da izgubi od madarske ekipe ne znam,ali to je velika senzacija.
Od trenutnih ekipa Bosna se može potući sa svima osim sa Murciom, Bilba-om i PAOK-om. Sa Reggianom smo tu negdje, nemoj samo reći da su nas rasuli u Italiji gdje su naši igrači došli umorni jer su 2 dana prije odigrali veoma tešku utakmicu protiv jake EL ekipe u Beogradu te putovali od Beograda do Reggio Emilie sigurno više od 15 sati putovanja u autobusu. Sa ekipama Peristeri i Petkimsport možemo igrati i imali bi dobre šanse protiv njih.
Dakle najkvalitetnije ekipe su Murcia, PAOK i Bilbao ali mislim da Murcia prednjači dosta kao najkvalitetnija ekipa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.