Nodi bezobraznice, nemoj da mu kazem da za Svedsku napise pa mi onog Brajanca izbaci il Rasima

Da ga vi niste pokupili, valjao bi nam i mali Husković...Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 23:26Ismir Mirvić doveo sebi Menala.
Osim što će ga posuđivati FK Sarajevo, koristit će ga i za svoje lične poslove i potrebe.
![]()
Cekam da se navucete, pa cu staviti cifre. Pregled je zakljuco sa 2025om, ne ulazi jug u taj dio.jurisicduska je napisao/la: ↑04 feb 2026, 23:09Jel to ne pikate ovo za infrastrukturu sto vam doznacavaju ? Ili je to neki poseban fond ?Argentina je napisao/la: ↑04 feb 2026, 23:03Ustanovili smo da od Kantona imate vise para.jurisicduska je napisao/la: ↑04 feb 2026, 22:23A ovo vijece ministara, opstina, federacija to nista ?
Opstine su nam razlicite, ali mi tu puno vise dobivamo. Mislim da vas svaki nacelnik koji je bio, blago recene zajebava.
E sad, jesi li siguran za Federaciju i sve ostale nivoe, nemoj da bude kao Kanton, prica, prica, prica, a vi na kraji vise dobivate?
Taj Huskovic vam zabija 3 komada 4.4 insAllahNoProfit je napisao/la: ↑04 feb 2026, 23:29Da ga vi niste pokupili, valjao bi nam i mali Husković...Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 23:26Ismir Mirvić doveo sebi Menala.
Osim što će ga posuđivati FK Sarajevo, koristit će ga i za svoje lične poslove i potrebe.
![]()
Ne ulazi 5 miliona , ko ukupno sto je nama se dalo od 2020 pa x2. Ne ulazi ni fasada pretpostavljam ? Nije ni trafo ulazio ? Ništa toArgentina je napisao/la: ↑04 feb 2026, 23:31Cekam da se navucete, pa cu staviti cifre. Pregled je zakljuco sa 2025om, ne ulazi jug u taj dio.jurisicduska je napisao/la: ↑04 feb 2026, 23:09Jel to ne pikate ovo za infrastrukturu sto vam doznacavaju ? Ili je to neki poseban fond ?Argentina je napisao/la: ↑04 feb 2026, 23:03
Ustanovili smo da od Kantona imate vise para.
Opstine su nam razlicite, ali mi tu puno vise dobivamo. Mislim da vas svaki nacelnik koji je bio, blago recene zajebava.
E sad, jesi li siguran za Federaciju i sve ostale nivoe, nemoj da bude kao Kanton, prica, prica, prica, a vi na kraji vise dobivate?
Bit ce kao za Kanton![]()
Em privatni kapital, em drzavna sisa, ali spinuj na druge. Ko vas ne zna Pitari moji dragi.
A kako sam napisao, od Opstine mi dobivamo dosta vise, nije uporedivo.
Razmisljam da mu brata dovedem iz pionira Leverkusena
Jel tačno ovo gore, 11min u prosjeku igro?PeppermintSA je napisao/la: ↑04 feb 2026, 19:55Te mi-vi priče su deplasirane, druže. Mi smo samo u prošloj kalendarskoj godini prodali igrača u vrijednosti 15 miliona. Vi kad saberete sve izlazne transfere od rata naovamo niste toliko inkasirali.
Sto je fin datum odigravanja utakmice...4.4...Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 23:32Taj Huskovic vam zabija 3 komada 4.4 insAllahNoProfit je napisao/la: ↑04 feb 2026, 23:29Da ga vi niste pokupili, valjao bi nam i mali Husković...Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 23:26Ismir Mirvić doveo sebi Menala.
![]()
Pa dovedi obavezno i kod vas je jaka Akademija, nece momak ni osjetiti...
Najveci klub, najveci igrac,najveci navijaci, najveci forumas i to vas jede znam
Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva, rishovski, svrakino1921 i 21 gost.