Nigdje Sarajeva
Sve pare idu Zelji.
Joj dezinformatora i spin brigade nasih Pitata. Da ih nema, trebalo bi ih izmisliti.
Nigdje Sarajeva
Sta si se svezao kantona razlika u par hiljada.Argentina je napisao/la: ↑05 feb 2026, 08:21Pricamo o vremenskom periodu 2018-2025 sto je Magoda objavio. Kanton je u tom peeriodu vise dao FK Sarajevu.jurisicduska je napisao/la: ↑04 feb 2026, 23:33Ne ulazi 5 miliona , ko ukupno sto je nama se dalo od 2020 pa x2. Ne ulazi ni fasada pretpostavljam ? Nije ni trafo ulazio ? Ništa toArgentina je napisao/la: ↑04 feb 2026, 23:31
Cekam da se navucete, pa cu staviti cifre. Pregled je zakljuco sa 2025om, ne ulazi jug u taj dio.
Bit ce kao za Kanton![]()
Em privatni kapital, em drzavna sisa, ali spinuj na druge. Ko vas ne zna Pitari moji dragi.
A kako sam napisao, od Opstine mi dobivamo dosta vise, nije uporedivo.cuj čekam da se navučete. Dali su vam 10x vise para nego nama. To je činjenica. A ovo sto vama ulazi i ne ulazi to je za dublje analize. Kad bi uzeli sve nivoe to bi bilo 20 x vise a na osnovu cega ? Rezultata ?
Nisu objavljeni podaci za ostale nivoe, a evo ja cu ti reci. I ostali nivoi su dali vama vise. Da se ne lazemo, tu je to negdje, ali je malo vise. Smijesno je sto vi predstavljate da niko nista ne daje vama, a nama svi.
Dolazimo do opstine, da Novo Sarajevo daje vise od Centra. S tim da tu imate Koaevo koje placate manje, odnosno ne placate pa i to kad se sabere, u blizu smo jako.
Uglavnom, DOBIJATE ozbiljne pare i vi.
2026 - apsolutno ce se desiti iskorak jer tu ulazi i jug 4.7 + dodatni 1M, kao i sjever. To ce biti investicija veca nego zadnjih 10 godina kad se sabere sta smo dobili.
Opet ponavljam, to ne znaci da vi NE DOBIVATE, itekako se UPLACUJE i vama.
Jedan savjet, kad dodje, a nadam se da hoce, podrska za vas stadion i treba da dodje, vi reci slobodno da necete.
Najjace sto ne računaju 5 za istok i 2 za sjever. Ko da se to nece dogoditi.Pitaristok je napisao/la: ↑05 feb 2026, 09:11Razlika 200k km i ono nešto pokušava dokazati, wow. Ali opšitna je to dala, ok, onda i nama skini kanton ako ćeš sukcesivno računati ko ti je šta dao.
E i ti duska seres nekad vala, sta gledas u svaki milion. 5-10mil gore dole ne znam sta je problemjurisicduska je napisao/la: ↑05 feb 2026, 09:18Najjace sto ne računaju 5 za istok i 2 za sjever. Ko da se to nece dogoditi.Pitaristok je napisao/la: ↑05 feb 2026, 09:11Razlika 200k km i ono nešto pokušava dokazati, wow. Ali opšitna je to dala, ok, onda i nama skini kanton ako ćeš sukcesivno računati ko ti je šta dao.
Magoda im reper za nešto. Tu odmah vidis koliko je sati.
Pitaristok je napisao/la: ↑05 feb 2026, 09:11Razlika 200k km i ono nešto pokušava dokazati, wow. Ali opšitna je to dala, ok, onda i nama skini kanton ako ćeš sukcesivno računati ko ti je šta dao.
Vi kazete sami mi dobivamo, vi nista. Imate sad crno na bijelo da ste spinovali.jurisicduska je napisao/la: ↑05 feb 2026, 09:18Najjace sto ne računaju 5 za istok i 2 za sjever. Ko da se to nece dogoditi.Pitaristok je napisao/la: ↑05 feb 2026, 09:11Razlika 200k km i ono nešto pokušava dokazati, wow. Ali opšitna je to dala, ok, onda i nama skini kanton ako ćeš sukcesivno računati ko ti je šta dao.
Magoda im reper za nešto. Tu odmah vidis koliko je sati.
MashAllahThreeplanetrees je napisao/la: ↑05 feb 2026, 10:01https://mostar.live/stimac-ocekuje-bh-p ... odrijetlo/
Redakcija portala Mostar.live saznaje da Štimčeve namjere nisu bez osnova. naime, postoje određene obiteljske veze njegovih predaka koji podrijetlo vuku iz Hercegovine. Osim toga, Štimac je sa BiH povezan i preko svoje kćerke i zeta. Naime, njegova kćerka Dea udala se za Amera Agića iz Sarajeva. Priređeno je čak i šerijatsko vjenčanje pred visokim dužnosnikom Islamske zajednice BiH. Ovo potonje, bila je izričita želja mladenaca.
Bosanski tast o ovome nije govorio u podcastu.
Naša Dea Allah je nagradio![]()
Majstori granulacijeKrovna evropska nogometna asocijacija UEFA uputila je pohvale na račun HŠK Zrinjski i njegovog stadiona Pod Bijelim brijegom.
Kad upišete prvu pobjedu u 2026 onda se mozemo prepucavati ovako nije zanimljivo
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, LondonBlues, Resolute i 28 gostiju.