Kakve veze ima Zekic sa Mamasom sta lupas ti.Lucas je napisao/la: ↑05 feb 2026, 11:34Mamas, u Zekićevim izmišljanjima podzemnih voda, nije ni dobio, konkretnu priliku u kontinuitetu, pa da mu sudimo.Da je barem uvezao 3-4 utakmice od prve minute.Siguran sam, da ima kvalitet, samo što nije imao adekvatnu priliku da ga pokaže.SHZ82 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 11:27ovaj Ivanisevic je totalna nepoznanica, nema zapazenih minuta u HNL tako da ovo je dovedeno na prijedlog nekog skauta ili neka menadjerska igra. Jer kao podudba gosini dana sa pravom otkupa, cudno ali ok vidket cemo sta moze ponuditi ako dobije neke minute.
Menala ocekujem vec protiv Celika u prvih 11 i to u punoj snazi dolazi iz dobre ekipe, igrao je dovoljno i on mora zauzeti svoje mjesto i nametnuti se vec u Zenici.
Mamasa nema do kraja sezone, covjek je dosao kao veliko pojacanje i skupio 8 utakmica u godinu dana, nisam siguran sta mi od njega vise mozemo ocekivati.
Uglavnom sutra tekma, vec nekako trepti pod nogama
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ide masni životom
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
A voliš ti hraknuti po Zekiću kao da ga je vodio u jednoj cijeloj sezoni a ne samo tri utakmice. Tri utakmice u kojima je zbog povrede bio nedostupan. Naredni put malo proguglaj, vidi pa onda hrakni tako.Lucas je napisao/la: ↑05 feb 2026, 11:34Mamas, u Zekićevim izmišljanjima podzemnih voda, nije ni dobio, konkretnu priliku u kontinuitetu, pa da mu sudimo.Da je barem uvezao 3-4 utakmice od prve minute.Siguran sam, da ima kvalitet, samo što nije imao adekvatnu priliku da ga pokaže.SHZ82 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 11:27ovaj Ivanisevic je totalna nepoznanica, nema zapazenih minuta u HNL tako da ovo je dovedeno na prijedlog nekog skauta ili neka menadjerska igra. Jer kao podudba gosini dana sa pravom otkupa, cudno ali ok vidket cemo sta moze ponuditi ako dobije neke minute.
Menala ocekujem vec protiv Celika u prvih 11 i to u punoj snazi dolazi iz dobre ekipe, igrao je dovoljno i on mora zauzeti svoje mjesto i nametnuti se vec u Zenici.
Mamasa nema do kraja sezone, covjek je dosao kao veliko pojacanje i skupio 8 utakmica u godinu dana, nisam siguran sta mi od njega vise mozemo ocekivati.
Dobar za udariti, prekinuti kontru, na hinjaka isprovocirati protivnika i to je sve.
Nikad poraz, samo lekcija.
Imaj u vidu da su nam stoperi prilicno spori i teski a i u godinama. Ovo je akvizicija za buducnost jer sumnjam da ce produziti ugovor sa Renatom na ljeto. Stipanovic, Miskovic, Jankovic pa i msli Dizdarevic su buducnost._weella_ je napisao/la: ↑05 feb 2026, 10:22Ne znam kad će se dokazati, gdje će igrati. Doveden je da popuni eventualno ako se neko povrijedi.
Jedino ako nemaju nekog namjeru prodati.
Jer on je desni štoper, u formaciji sa tri nazad, to kod nas pokriva Ristovski, a nije da sad imamo laganih utakmica do kraja da se može probavati s ovim dečkom.
Ne izgleda on loše, ali mislim da gomilamo bez potrebe.
- napoleon72
- Kontakt:
Mamas potpisao 2.6.2025.Lucas je napisao/la: ↑05 feb 2026, 11:34Mamas, u Zekićevim izmišljanjima podzemnih voda, nije ni dobio, konkretnu priliku u kontinuitetu, pa da mu sudimo.Da je barem uvezao 3-4 utakmice od prve minute.Siguran sam, da ima kvalitet, samo što nije imao adekvatnu priliku da ga pokaže.SHZ82 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 11:27ovaj Ivanisevic je totalna nepoznanica, nema zapazenih minuta u HNL tako da ovo je dovedeno na prijedlog nekog skauta ili neka menadjerska igra. Jer kao podudba gosini dana sa pravom otkupa, cudno ali ok vidket cemo sta moze ponuditi ako dobije neke minute.
Zekic podnio ostavku 5.8.2025.
Zekic je Mamasu bio trener u tri takmicarske utakmice (Craiova 2x, Radnik)
Mamas nijednu utakmicu nije bio ni na klupi radi povrede koljena
Stvarno ga je Zekic unakazio, drazi mu bio junior Amar Ceric da mu sjedi na klupi nego Rafail Mamas za kojeg je placeno obestecenje. Zorane Zekicu, unistio si Sarajevo i Mamasa! Da nije Zekica Mamas bi sad bio ispred Ricea u Arsenalu, platio bi ga Arteta 75 miliona.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Menalo i Krdzalic su u rosteru za sutraSHZ82 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 11:27ovaj Ivanisevic je totalna nepoznanica, nema zapazenih minuta u HNL tako da ovo je dovedeno na prijedlog nekog skauta ili neka menadjerska igra. Jer kao podudba gosini dana sa pravom otkupa, cudno ali ok vidket cemo sta moze ponuditi ako dobije neke minute.
Mamas je vrlo koristan igrac, pravi defanzivni vezni/razbijac. Imao je onaj veliki kiks protiv Radnika kad je fulio loptu i primili go. Ali steta sto se ovako povrijedio. Od njega nema nista za duze vrijeme. Koljeno mu smrskano skrozsoe je napisao/la: ↑05 feb 2026, 11:51Kakve veze ima Zekic sa Mamasom sta lupas ti.Lucas je napisao/la: ↑05 feb 2026, 11:34Mamas, u Zekićevim izmišljanjima podzemnih voda, nije ni dobio, konkretnu priliku u kontinuitetu, pa da mu sudimo.Da je barem uvezao 3-4 utakmice od prve minute.Siguran sam, da ima kvalitet, samo što nije imao adekvatnu priliku da ga pokaže.SHZ82 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 11:27ovaj Ivanisevic je totalna nepoznanica, nema zapazenih minuta u HNL tako da ovo je dovedeno na prijedlog nekog skauta ili neka menadjerska igra. Jer kao podudba gosini dana sa pravom otkupa, cudno ali ok vidket cemo sta moze ponuditi ako dobije neke minute.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Mamici su fulali sa milion igraca,medjutim uijek su kupili sve sto je iole bilo talentovano u HR,slali na posudbe da bi neko od njih isplivao i onda ga ubacili u prvi tim kao Modrica i milion drugih. Ljudi vide samo te sto su uspjeli, bilo je jos vecih talenata koje je dove a nikad nista napravili nisu.StriktnoZlo je napisao/la: ↑05 feb 2026, 10:59Razumijem te drug šta pokušavaš reći, ali ne možeš očekivati da na svakoj poziciji imaš talentovano dijete.
Možda smo u škripcu sa stoperima u oml kategorijama i šta sad ? Moramo pod svaku cijenu forsirat dijete.?
Polahko, ako ko vala daje priliku djeci, to smo mi. Tu nam se ne može prigovoriti, a tek kakvi će biti Dreca i Mehmed inshAllah![]()
Sta mislis da ga je stavio na desetku, i poredo ih ko Jakir u 4231. I naravno, Husref da ih "goni" i psuje...Lucas je napisao/la: ↑05 feb 2026, 11:34Mamas, u Zekićevim izmišljanjima podzemnih voda, nije ni dobio, konkretnu priliku u kontinuitetu, pa da mu sudimo.Da je barem uvezao 3-4 utakmice od prve minute.Siguran sam, da ima kvalitet, samo što nije imao adekvatnu priliku da ga pokaže.SHZ82 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 11:27ovaj Ivanisevic je totalna nepoznanica, nema zapazenih minuta u HNL tako da ovo je dovedeno na prijedlog nekog skauta ili neka menadjerska igra. Jer kao podudba gosini dana sa pravom otkupa, cudno ali ok vidket cemo sta moze ponuditi ako dobije neke minute.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Nemoj po prstima puno, boli !napoleon72 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 12:01Mamas potpisao 2.6.2025.Lucas je napisao/la: ↑05 feb 2026, 11:34Mamas, u Zekićevim izmišljanjima podzemnih voda, nije ni dobio, konkretnu priliku u kontinuitetu, pa da mu sudimo.Da je barem uvezao 3-4 utakmice od prve minute.Siguran sam, da ima kvalitet, samo što nije imao adekvatnu priliku da ga pokaže.SHZ82 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 11:27ovaj Ivanisevic je totalna nepoznanica, nema zapazenih minuta u HNL tako da ovo je dovedeno na prijedlog nekog skauta ili neka menadjerska igra. Jer kao podudba gosini dana sa pravom otkupa, cudno ali ok vidket cemo sta moze ponuditi ako dobije neke minute.
Stvarno ga je Zekic unakazio, drazi mu bio junior Amar Ceric da mu sjedi na klupi nego Rafail Mamas za kojeg je placeno obestecenje. Zorane Zekicu, unistio si Sarajevo i Mamasa! Da nije Zekica Mamas bi sad bio ispred Ricea u Arsenalu, platio bi ga Arteta 75 miliona.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Mislio sam, da je imao više utakmica pod Zekićem, izvinjavam se.Kako god, nakon Zekića je trebao imati vecu minutažu, ali bilo prošlo.Nadam se da ce biti spreman za ljetne pripreme, da ga imamo fit za Evropu i narednu sezonu.napoleon72 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 12:01Mamas potpisao 2.6.2025.Lucas je napisao/la: ↑05 feb 2026, 11:34Mamas, u Zekićevim izmišljanjima podzemnih voda, nije ni dobio, konkretnu priliku u kontinuitetu, pa da mu sudimo.Da je barem uvezao 3-4 utakmice od prve minute.Siguran sam, da ima kvalitet, samo što nije imao adekvatnu priliku da ga pokaže.SHZ82 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 11:27ovaj Ivanisevic je totalna nepoznanica, nema zapazenih minuta u HNL tako da ovo je dovedeno na prijedlog nekog skauta ili neka menadjerska igra. Jer kao podudba gosini dana sa pravom otkupa, cudno ali ok vidket cemo sta moze ponuditi ako dobije neke minute.
Papak iz Olova/Čuništa se javljaNazorUso je napisao/la: ↑05 feb 2026, 12:21Sta mislis da ga je stavio na desetku, i poredo ih ko Jakir u 4231. I naravno, Husref da ih "goni" i psuje...Lucas je napisao/la: ↑05 feb 2026, 11:34Mamas, u Zekićevim izmišljanjima podzemnih voda, nije ni dobio, konkretnu priliku u kontinuitetu, pa da mu sudimo.Da je barem uvezao 3-4 utakmice od prve minute.Siguran sam, da ima kvalitet, samo što nije imao adekvatnu priliku da ga pokaže.SHZ82 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 11:27ovaj Ivanisevic je totalna nepoznanica, nema zapazenih minuta u HNL tako da ovo je dovedeno na prijedlog nekog skauta ili neka menadjerska igra. Jer kao podudba gosini dana sa pravom otkupa, cudno ali ok vidket cemo sta moze ponuditi ako dobije neke minute.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Najjaca mi je ona bila, dovedite musemica da im J**+ mater. On da J**+ mater ljajicu i ristovskom? Musemic pored sarajeva bio trener u igmanu i slobodi dok su ovi igrali ligu prvakaNazorUso je napisao/la: ↑05 feb 2026, 12:21Sta mislis da ga je stavio na desetku, i poredo ih ko Jakir u 4231. I naravno, Husref da ih "goni" i psuje...Lucas je napisao/la: ↑05 feb 2026, 11:34Mamas, u Zekićevim izmišljanjima podzemnih voda, nije ni dobio, konkretnu priliku u kontinuitetu, pa da mu sudimo.Da je barem uvezao 3-4 utakmice od prve minute.Siguran sam, da ima kvalitet, samo što nije imao adekvatnu priliku da ga pokaže.SHZ82 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 11:27ovaj Ivanisevic je totalna nepoznanica, nema zapazenih minuta u HNL tako da ovo je dovedeno na prijedlog nekog skauta ili neka menadjerska igra. Jer kao podudba gosini dana sa pravom otkupa, cudno ali ok vidket cemo sta moze ponuditi ako dobije neke minute.
Šabane, sta kazes unistio ga Zekic, a isti bio trener 3 utakmice od dolaska Mamasa (koje je je Mamas bio povrijedjen)Lucas je napisao/la: ↑05 feb 2026, 12:26Papak iz Olova/Čuništa se javlja![]()
![]()
Zar vi tamo imate internet ? Jesi li se slikao sa Makom Varešanovićem, potpisao za tvoju Stupčanicu
![]()
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ne zna se ko je gori, ovaj sa vrijeđanjem husrefa ili ti što vrijeđaš Olovo iz kojeg mase auta svakog drugog vikenda budu na sjeveru i istoku.Lucas je napisao/la: ↑05 feb 2026, 12:26Papak iz Olova/Čuništa se javlja![]()
![]()
Zar vi tamo imate internet ? Jesi li se slikao sa Makom Varešanovićem, potpisao za tvoju Stupčanicu
![]()
Sta ce ovaj šaban ne zna ni da je Zekic bio samo mjesec dana trener Mamasu i da je Mamas bio povrijedjen u tom periodu !rimljanin90 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 12:34Najjaca mi je ona bila, dovedite musemica da im **** mater. On da **** mater ljajicu i ristovskom? Musemic pored sarajeva bio trener u igmanu i slobodi dok su ovi igrali ligu prvaka![]()
Ma ovaj ti je pacijent od Olova/Čuništa, po cijeli dan po forumu, mrzi sve živo, širi zlo i negativnu energiju konstantno.Kad mu šukneš, psuje ti u inbox, kompletan idiot.Od kako znam za ovaj forum, ne znam ima li i jedan jedini post, u kojem nije isijavao mržnju i negativu.ErosViverosViv je napisao/la: ↑05 feb 2026, 12:37Ne zna se ko je gori, ovaj sa vrijeđanjem husrefa ili ti što vrijeđaš Olovo iz kojeg mase auta svakog drugog vikenda budu na sjeveru i istoku.
Opet faza bipolarnog poremecaja ?Lucas je napisao/la: ↑05 feb 2026, 12:45Ma ovaj ti je pacijent od Olova/Čuništa, po cijeli dan po forumu, mrzi sve živo, širi zlo i negativnu energiju konstantno.Kad mu šukneš, psuje ti u inbox, kompletan idiot.Od kako znam za ovaj forum, ne znam ima li i jedan jedini post, u kojem nije isijavao mržnju i negativu.ErosViverosViv je napisao/la: ↑05 feb 2026, 12:37Ne zna se ko je gori, ovaj sa vrijeđanjem husrefa ili ti što vrijeđaš Olovo iz kojeg mase auta svakog drugog vikenda budu na sjeveru i istoku.
Cuj neko mu psuje u inboxu ?
Ja sta mu Jakir i 4231 uradise, bio je iole mentalno zdrav, ovo stanje vec zabrinjava.
Menalo ipak ima pravo nastupa, mislio sam da ga nece stici registrovati.
Sta mislite hoce li ga sutra odma gurnuti u prvih 11
Banic
Beganovic Gojkovic Maroodza Mujkic
Ignatkov
Kyeremeh Elezi Ljaljic Menalo
Turkes
po meni 4141 bi trebali Radnikom krenuti totalno ofanzivno i ganjati sto brzi gol
sa 3 nazad bi ipak igrao sa Borcem,Zrinjskim, Velezom
Sta mislite hoce li ga sutra odma gurnuti u prvih 11
Banic
Beganovic Gojkovic Maroodza Mujkic
Ignatkov
Kyeremeh Elezi Ljaljic Menalo
Turkes
po meni 4141 bi trebali Radnikom krenuti totalno ofanzivno i ganjati sto brzi gol
sa 3 nazad bi ipak igrao sa Borcem,Zrinjskim, Velezom
Trenutno korisnika/ca: GokuSSJG, Lekqqq1921, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, Sazg i 61 gost.