FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja cak mislim da ce on sutra izaci i u nekoj 4 3 3 formaciji sto bi i volio da probamo i to
, ali svakako SVI NA KOŠEVO
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Sutra menalo od prve minute
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Imali sta od Miirka?
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Obzirom da smo kompletne pripreme odradili sa 3/5 nazad teško je, bar za mene, očekivati da to promjeni i stavi ovako sa 4 a još su svi kompletni i zdravi.
Druga stvar bekovi, naročito desni gdje imaš Beganovića i plus si doveo pojačanje/prinovu na tu poziciju i sad da ih klupiraš obojicu, jbg nema logike. Takođe ljevi bek Marudža, ja misam upratio da je i ikako igrao na toj poziciji a već imaš Mujkića ne baš kvalitetnog ali koji je koliko-toliko uigran po to strani. I sad bi u takmičarskoj utakmici trebalo eksperimenisat sa tim riješenjima a nisi primoran.
Vezni red bez Elezija po meni je nezamisliv.
Iz dosadašnjeg iskustva smo vidjeli da ćemo uvijek igrati sa 4 u sredini bez obzira na zadnju liniju.
Ono što očekujem sutra:
Banić
Beganović. Ristovski. Gojković. Marudža. Mujkić
Elezi. Cimirot. Ignjatkov. Ljajić
Turkeš.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Ovaj razgovor sa Cvitanovićem ko da je google prevodilac pisao.
Vi isto kao da ne gledate tekme i pratite ko igra i šta se događa. Imamo dva desna beka i ljudi stavljaju na tu poziciju čovjeka koji je tokom prve sezone na toj poziciji odigrao koliko utakmica ne sjećam se, ali ne više od tri i to je u posljednjoj umro plus se i povredio. Kyeremeh profula 70% priprema ljudi ga u početnu stavljaju.
S glave na glavu početnih 11
Banić
Ristovski - Bralić - Maroodza
Hujber - Ignatkov - Cimirot - Kuprešak
Elezi - Ljajić
Turkeš
Jedina dilema je Beganović ili Hujber, ali mislim da će Mario pustiti Hujbera ovde da osjeti atmosferu i pritisak, a Beganovića ostaviti za Čelik čisto zbog atmosfere, mislim da je navikao više od Hujbera na tenzije.
Banić
Elezi - Ljajić
Turkeš
Jedina dilema je Beganović ili Hujber, ali mislim da će Mario pustiti Hujbera ovde da osjeti atmosferu i pritisak, a Beganovića ostaviti za Čelik čisto zbog atmosfere, mislim da je navikao više od Hujbera na tenzije.
-
BordoAhbab
- Kontakt:
Ovi ce na kraju dovest klosara Herreru a od napadaca nista, pa majku mu nije valjda toliko tesko naci nekoga da je bolji od panja Renana i jablana Turkesa
BordoAhbab je napisao/la: ↑05 feb 2026, 18:55Ovi ce na kraju dovest klosara Herreru a od napadaca nista, pa majku mu nije valjda toliko tesko naci nekoga da je bolji od panja Renana i jablana Turkesa
Kakav crni herera ba nema od toga nista
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Meni ne fali čelik da Bog da nikad ne ušli, toliko nas mrze da bi voljeli da nikako ne postojimo
Sarajevo ljubavi moja 1946
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Fali Gojkovic a iskreno po meni Hujber,Ignatkov,Cimirot i Kupresak vise defazivno izgledaju nego ofazivno..MSOZ101 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 18:14Vi isto kao da ne gledate tekme i pratite ko igra i šta se događa. Imamo dva desna beka i ljudi stavljaju na tu poziciju čovjeka koji je tokom prve sezone na toj poziciji odigrao koliko utakmica ne sjećam se, ali ne više od tri i to je u posljednjoj umro plus se i povredio. Kyeremeh profula 70% priprema ljudi ga u početnu stavljaju.
Banić
Elezi - Ljajić
Turkeš
Al haj nek igra ko je nasjpremniji
- napoleon72
- Kontakt:
Eto u Prijedoru nas vole..SilaMoc1946 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 19:34Meni ne fali čelik da Bog da nikad ne ušli, toliko nas mrze da bi voljeli da nikako ne postojimo
Uz svu mrznju i netrepeljivost, klub Celik nam je dao stadion po boljim uslovima nego nase drage komsije, a Robijasi su davali krv poslije nesrece kad je stradao rahmetli Admir Bjelak.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
ovih par slika sa treninga na Kosevu ukazuje da je teren u poprilicnom kurcu. Volio bih da neki novinar postavi pitanje ko odrzava teren i na koji nacin
Hujber je ofanzivno produktivniji igrač od Beganovića, kao i Kuprešak od Mujkića. Ignatkov i Cimirot su par DMF i CMF tako da je tu realan balans.VolimoSarajevo je napisao/la: ↑05 feb 2026, 19:46Fali Gojkovic a iskreno po meni Hujber,Ignatkov,Cimirot i Kupresak vise defazivno izgledaju nego ofazivno..MSOZ101 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 18:14Vi isto kao da ne gledate tekme i pratite ko igra i šta se događa. Imamo dva desna beka i ljudi stavljaju na tu poziciju čovjeka koji je tokom prve sezone na toj poziciji odigrao koliko utakmica ne sjećam se, ali ne više od tri i to je u posljednjoj umro plus se i povredio. Kyeremeh profula 70% priprema ljudi ga u početnu stavljaju.
Banić
Elezi - Ljajić
Turkeš
Al haj nek igra ko je nasjpremniji
ISMIR ga zapratio na Instagramu pa sad ko zna...?Rule_hz je napisao/la: ↑05 feb 2026, 19:02BordoAhbab je napisao/la: ↑05 feb 2026, 18:55Ovi ce na kraju dovest klosara Herreru a od napadaca nista, pa majku mu nije valjda toliko tesko naci nekoga da je bolji od panja Renana i jablana Turkesa
-
BordoAhbab
- Kontakt:
-
rimljanin90
- Kontakt:
Jos kad kisa padneBordoAhbab je napisao/la: ↑05 feb 2026, 20:03Pa niko nije ni odrzavao teren bio mjesec dana pod snijegom, sutra ide valjanje u blatu ko da gledam
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ma nema nista od toga,morao bi vec ujutru raskinut nekako ugovor tamo.visokohz je napisao/la: ↑05 feb 2026, 20:02ISMIR ga zapratio na Instagramu pa sad ko zna...?Rule_hz je napisao/la: ↑05 feb 2026, 19:02BordoAhbab je napisao/la: ↑05 feb 2026, 18:55Ovi ce na kraju dovest klosara Herreru a od napadaca nista, pa majku mu nije valjda toliko tesko naci nekoga da je bolji od panja Renana i jablana Turkesa
To je to za ovaj rok izgleda
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Bice jos pojacanja
Nema izgovora za sutra svi pred male tv ekrane..phicka je ko izradi 
- DoktorXabaras
- Kontakt:
ZASTAVE, KAPE, DUGE GAĆE, ŠALOVE...
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, misstianopenaldo, teamnorth1989, TETRAPAK, Venom i 39 gostiju.

.png)