Premijer liga BiH - aktuelno
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
- Riquelme1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Šta, ovo je D.B.?NazorUso je napisao/la: ↑05 feb 2026, 15:31Vidis, kazem ja umobolno celjade. Samo grijeha zaraditi zbog njega. Neka te DilBereSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 15:16Pitari nemaju pravo glasa sta ti je njihov psiholog je to naredio da urade.![]()
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Napiso je
Brate Bgm ti je popilo mozak, odmori malo.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Još samo 22 h i kreće najbolja liga na svijetu.
Vamos,tamos Rudar .
Vamos,tamos Rudar .
-
Pitaristok
- Kontakt:
Izvinjavam se ostalim forumašim, ali dečko ti si izgleda glup.Argentina je napisao/la: ↑05 feb 2026, 15:32Izvjestaj za 2026tu ne postoji, tek.je pocela.Pitaristok je napisao/la: ↑05 feb 2026, 12:08Ovo tvoje što si naveo je spinovanje, sam sebe pobijaš. Kad sukcesivno biraš godine kako tebi odgovara, to je spinovanje, kontaš, i plus to nije '26ta već '35ta, knjiži ga za 10godina nemoj sad.Argentina je napisao/la: ↑05 feb 2026, 09:34
Vi kazete sami mi dobivamo, vi nista. Imate sad crno na bijelo da ste spinovali.
Napisao sam da se radi o periodu 2018-2025 i pet spinujete jug i sjever grasite, a i to napisao da je 2026ta. Sta god da vam se kaze, argumentuje i predstavi, vi svoje.
Da rezimiramo cinjenice, a vec napisao:
2018-2025 ste dobili od Kantona vise nego mi, iako ste svim silama predstavljali da mi dobivamo masne pare, a vi nista
I da, u 2026 dobivamo rekordne novce i vise od ostalih. Za razliku od vas, ne pravim se mutav i ne lazem.
Pisao sam vam vec, kad dodje da vam se gradi stadion, bujrum, recite da necete i sami ga pravite.
Period 2018-2025 ste dobili vise para od Kantona nego mi, a pricate da samo nas guraju. Poklopi se.
Ima na areni 1 premium, dobra utakmica.
Riquelme1921 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 17:10Šta, ovo je D.B.?NazorUso je napisao/la: ↑05 feb 2026, 15:31Vidis, kazem ja umobolno celjade. Samo grijeha zaraditi zbog njega. Neka te DilBereSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 15:16
Pitari nemaju pravo glasa sta ti je njihov psiholog je to naredio da urade.![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Riquelme1921
- Kontakt:
Sjećam se prije nekoliko godina, ima od toga, ja mu stavljao reakcije one smijeh kad god nešto pošalje gdje spominje Sarajevo na nekakvu grupu o Želji..javio mi se privatno evo tebi blok hahahahahahahaha
Grupa iznad svakog pojedinca.
Ko je d.b?
Da nije dusko bajevic?
Da nije dusko bajevic?
Koliko je % vlasništva u njegovim rukama, jel na berzi kupio dioniceSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 17:40Privatna prčija uvijek bili i ostali kao i politicki klub od postojanja
![]()
Sarajevo d.d.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
A idi u pm
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Tesko onom jadnom Posusju u nedelju...
Igraju protiv Viceprvaka priprema, ekipe koja je dovela najskupljeg igraca po TM od svih transfera nasih timova, kluba koji placa obestecenja za slobodne igrace, najbogatijeg kluba u BiH...
Cudna reakcija Uprave Posusja, a nisu pokusali cak ni odgoditi utakmicu...
Bas nevjerovatno...
Igraju protiv Viceprvaka priprema, ekipe koja je dovela najskupljeg igraca po TM od svih transfera nasih timova, kluba koji placa obestecenja za slobodne igrace, najbogatijeg kluba u BiH...
Bas nevjerovatno...
Joj kako si duhovit, ljubi te tajko.Vanja8 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 19:24Tesko onom jadnom Posusju u nedelju...
Bas nevjerovatno...![]()
Nadam se da si sam to smislio, bez pomoći.
Evo gledaj ti, kad ih pohvalis ne valja, kad ih kudis ne valja. Ne moze im covjek udovoljitArma00 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 19:43Joj kako si duhovit, ljubi te tajko.Vanja8 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 19:24Tesko onom jadnom Posusju u nedelju...
Bas nevjerovatno...![]()
Nemoj samo vaših pohvalabvsic je napisao/la: ↑05 feb 2026, 19:47Evo gledaj ti, kad ih pohvalis ne valja, kad ih kudis ne valja. Ne moze im covjek udovoljitArma00 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 19:43Joj kako si duhovit, ljubi te tajko.Vanja8 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 19:24Tesko onom jadnom Posusju u nedelju...
Bas nevjerovatno...![]()
Trenutno korisnika/ca: GradKamena1, held9, Kajkutenjoyer, LondonBlues, Nemanja99, Sarajevskigigant1921, Zigazaga i 31 gost.