Oni i dalje misle da im treba samo stoper, glavni vezni i spic.....nama trebaju od desnig beka pa nadalje.... Ako je do trenera to me i ne cudi, trebao je ovog Ignjica dovesti u Slobodu. Al hajde sezona je svakako propala, haman pokusavaju spaiti Simin Han.
Ako ostanemo na ovim igračima, idemo u 2. ligu sjever.
Po meni,ovo je tamam da se bude iznad crte ispadanja,dva losa rezultata i eto te u k
Mada sumnjam da ce opstanak doci u pitanje,ali tanko je ovo
Ljudi zna li neko kako je i sta radi brat @staragarda nisam u toku nikako niti sam vidio covjeka ima 2 god jel ziv.
Živ je, vidio ga ja prije mjesec dana.
Dobar momak, zajebant, steta sto je puno raje otislo sa foruma.....a bilo je i onih nadrkanih sto su se predstavljali kao veliki Slobodasi i prosto otjerali puno raje sa foruma....tako je i u zivotu.....dodju divlji i otjeraju pitome.....@staragarda ako citas vise ovaj forum, veliki pozdrav
Po meni,ovo je tamam da se bude iznad crte ispadanja,dva losa rezultata i eto te u k
Mada sumnjam da ce opstanak doci u pitanje,ali tanko je ovo
Ljudi zna li neko kako je i sta radi brat @staragarda nisam u toku nikako niti sam vidio covjeka ima 2 god jel ziv.
Živ je, vidio ga ja prije mjesec dana.
Dobar momak, zajebant, steta sto je puno raje otislo sa foruma.....a bilo je i onih nadrkanih sto su se predstavljali kao veliki Slobodasi i prosto otjerali puno raje sa foruma....tako je i u zivotu.....dodju divlji i otjeraju pitome.....@staragarda ako citas vise ovaj forum, veliki pozdrav
Najjači dueli na forumu su bili @staragarda vs Pastrmka.
Pastrmka bude banovan, dođe sa novim nickom, predstavi se kao navijač Slobode.
Jednom sam ga ja otkrio haha. Jedan od rijetkih koji ga je znao nadjebati je @staragarda. A i Pastrmka je zbog toga imao poseban pik na njega. Zvao ga taksistom romske klijentele.
Najjači dueli na forumu su bili @staragarda vs Pastrmka.
Pastrmka bude banovan, dođe sa novim nickom, predstavi se kao navijač Slobode.
Jednom sam ga ja otkrio haha. Jedan od rijetkih koji ga je znao nadjebati je @staragarda. A i Pastrmka je zbog toga imao poseban pik na njega. Zvao ga taksistom romske klijentele.
Rahmet mu duši.
Fakat je bilo gotivne zajebancije......Pastrmka sa savojim Velezom, lafinama, apartmanima, kokama, marihuanom i nas Probisvjet, nazalost obojice vise nema, rahmet im dusa.....za mene dva najzanimljiva lika na citavom forumu.....rahmet dusi i nasem Slobodi72, lik koji je ubjedljivo najvise znao o nasoj Slobodi.....
Staragarda taksista?
Dobar momak i uzivo, volio Slobodu ko rijetko ko ovdje na forumu, ali iz inata nekog lafo zavolio Slogu Simin Han zbog Azmira i vlasti koja ga je tad otjerala, a i dalje Slobodas.
Meni su isto bili dragi Solinas i njegov kompanjon Batva....Solinas dolazio na kucne pragove da se obracunava, pa odjednom se uozbiljio, valjda htio da bude preCjednik FK Sloboda, falio mu budjet , gdje je budjet ......jbg. bilo puno fine raje, da ne nabrajam, bojim se nekog cu izostaviti......
Meni su isto bili dragi Solinas i njegov kompanjon Batva....Solinas dolazio na kucne pragove da se obracunava, pa odjednom se uozbiljio, valjda htio da bude preCjednik FK Sloboda, falio mu budjet , gdje je budjet ......jbg. bilo puno fine raje, da ne nabrajam, bojim se nekog cu izostaviti......
Nisam se uozbiljio,ostarilo se...
A budzet nema jbo mater
Najjači je bio Solinaš, pa staragarda i Probisvjet.
Debili iz sarajevskih tabora zajebavali Solinaša za ono: we'll be back, a čovjek bio ispravno napisao...
Dokaz:
Nisi to zabiravio
Gdje ću to zaboraviti?
Nego, vrijedi li ovo opet, to je pravo pitanje? Da li ćemo se vratiti, jači nego ikad?
U planu je tako nesto.
Bunimo se a ovako nesto smo govorili da hocemo.
Tisina i rad.
Moramo biti posteni pa reci da je za ovo godinu uradjeno mnogo.
To sto smo mi gladni rezultata je nesto drugo.
Htjeli smo da srede klub i stabilizuju ga.Prosli je put podlegao pritisku pozurio i raspalo se sve vidio si.
Nadam se da ce ovaj put istrahati do kraja i obradovati nas.
Vidicemo gore nego s carsijom i 11 najboljih u PL secerovih ne moze
Dje Chinaglia onaj bem ga blesava
Nego, vrijedi li ovo opet, to je pravo pitanje? Da li ćemo se vratiti, jači nego ikad?
U planu je tako nesto.
Tisina i rad.
Htjeli smo da srede klub i stabilizuju ga.Prosli je put podlegao pritisku pozurio i raspalo se sve vidio si.
Buljoni i najboljih 11 PL, to je najveća provala u historiji kluba od 107 godina. Treba i to znati.
Chinaglia ganjao moderatoricu, kad je dobio rampu, trajno otišao.
U planu je tako nesto.
Tisina i rad.
Sve je to lijepo, sto kazes htjeli smo tisinu, ali je vec previse proslo vremena da bude tisina. Za mjesec pocinje nastavak lige, a nikog nismo doveli. Realno ako misle da ne dovode nikoga, neka kazu da kupimo tablete za svoje zdravlje.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.