FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jeste jašta, Denis je zabrljao oko šalova, oko pavlake među trofejima, oko puštanja cece u kampu. I red je bio da dobije otkaz nakon pobrojanih grešaka 
- DoktorXabaras
- Kontakt:
JA NE MOGU ŽIVJET BEZ MOGA SARAJ'VA
UVIJEK ĆE SE ĆUTI PJESMA S TVOGA SJEVERA
NEK SE PJEVA, NEK SE SLAVI OVA POBJEDA
TAKO NAM SE BLIŽI NOVA TITULA

Kakva crna titulaDoktorXabaras je napisao/la: ↑06 feb 2026, 10:04JA NE MOGU ŽIVJET BEZ MOGA SARAJ'VA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ISTINA ZA VEDRANA!
Nemoj pisati SaraJvo, nekima to smeta.DoktorXabaras je napisao/la: ↑06 feb 2026, 10:04JA NE MOGU ŽIVJET BEZ MOGA SARAJ'VA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma nemoj, a ovdje su pisali da ih treba na goli otok ne otkaz. A iskreno mi je vala zao zbog njega, meni se bas svidjele promjene i onaj bordo tv, cool je bilo.teamnorth1989 je napisao/la: ↑06 feb 2026, 09:36da nije Denis zabrljao za šal i crno crvene boje, poznato je da je on navijac rossonera ako i jeste glup razlog da dobije otkazTatamata1946 je napisao/la: ↑06 feb 2026, 09:22Imali su par gresaka i provala s marketingom i clanarinama poslije nove godine, morao je neko iskihati to...
-
johntravolta123
- Kontakt:
Provaljujes se dzabaTatamata1946 je napisao/la: ↑06 feb 2026, 09:22Imali su par gresaka i provala s marketingom i clanarinama poslije nove godine, morao je neko iskihati to...johntravolta123 je napisao/la: ↑06 feb 2026, 09:12Nije tacnoTatamata1946 je napisao/la: ↑06 feb 2026, 09:08
Ne znam sta su mu tacno bili poslovi i obaveze ali sigurno je nesto zabrljao
Problem je finansijske prirode
Ljudi su vec pisali da covjek nema veze s tim
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Denis je dobio nogu zato sto kad su izasli salovi,postavio pitanje jesu li normalni?Oerde je napisao/la: ↑06 feb 2026, 10:43Ma nemoj, a ovdje su pisali da ih treba na goli otok ne otkaz. A iskreno mi je vala zao zbog njega, meni se bas svidjele promjene i onaj bordo tv, cool je bilo.teamnorth1989 je napisao/la: ↑06 feb 2026, 09:36da nije Denis zabrljao za šal i crno crvene boje, poznato je da je on navijac rossonera ako i jeste glup razlog da dobije otkazTatamata1946 je napisao/la: ↑06 feb 2026, 09:22
Imali su par gresaka i provala s marketingom i clanarinama poslije nove godine, morao je neko iskihati to...
I to mu je bio direktan crveni karton.
I sto nije dao da mu doticna sefuje.Jedina istina,eto ako ko sretne slobodno ga pitajte.
Da vam brat kaze odmah sta je bilo oko Denisa, i ovo je 100% potvrdjena info. Glavni razlog je sto Denis nije imao svoj klan da ga tako nazovemo. U fan shopu imas klan kuravela koje se drze zajedno, u marketingu takodjer i za administraciju znate svi ko je tamo(pavlaka cure). Eh sad, kad su nastala sva sranja oko clanskih, promocije, celik salova itd, Denis je bio jedini koji se ibretio sta se desava i pokusao da kaze upravi da nesto ne funkcionira tu i da su ovo ozbiljne stvari. Naravno to je doslo do Ajle koja drzi sve te klanove i ima potpunu moc nad gore navedenim dijelovima. Njena reakcija je bila da "osudi" greske i nista vise. Nakon 3 dana odjednom je zakljuceno da Denisov segment nema para i da je to prvi rez koji moramo napravit. Eh sad dolazimo do razgovora njega i Ajle za koji niko ne zna sta je bilo jer Denis nece da prica o tome. On je samo rekao mom kontaktu da ce proci ajle i ostali a da ce on klub volit vjecno
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Ja ne znam sta je bilo, ako je tako onda ne odobravam njegovu smjenuVolimoSarajevo je napisao/la: ↑06 feb 2026, 11:02Denis je dobio nogu zato sto kad su izasli salovi,postavio pitanje jesu li normalni?Oerde je napisao/la: ↑06 feb 2026, 10:43Ma nemoj, a ovdje su pisali da ih treba na goli otok ne otkaz. A iskreno mi je vala zao zbog njega, meni se bas svidjele promjene i onaj bordo tv, cool je bilo.teamnorth1989 je napisao/la: ↑06 feb 2026, 09:36
da nije Denis zabrljao za šal i crno crvene boje, poznato je da je on navijac rossonera ako i jeste glup razlog da dobije otkaz
I to mu je bio direktan crveni karton.
I sto nije dao da mu doticna sefuje.Jedina istina,eto ako ko sretne slobodno ga pitajte.
Ali mislio sam da je i on nesto u marketingu i da mu nije jedini posao da snima onaj podcast
Ko god je skontao ovo sa kucnim ljubimcima i sa crveno-crnim salom trebalo je odmah otkaz dobiti
-
bordobijeli
- Kontakt:
Odanost i ljubav se pokazuje dolaskom na stadion. Svi na Koševo 20:00 h . Vamos Rajvosa.
-
rimljanin90
- Kontakt:
A moze li mi neko objasniti kako je doslo do toga da se ajla toliko pita u klubu i kako je jos tu?
Nemam info ali ovako nesto sam i ocekivao. Hvala sto si podijelio s nama. Iz njwgovog statusa su se mogle naslutiti ove stvari ali sada znamo i tacno...plisek je napisao/la: ↑06 feb 2026, 11:17Da vam brat kaze odmah sta je bilo oko Denisa, i ovo je 100% potvrdjena info. Glavni razlog je sto Denis nije imao svoj klan da ga tako nazovemo. U fan shopu imas klan kuravela koje se drze zajedno, u marketingu takodjer i za administraciju znate svi ko je tamo(pavlaka cure). Eh sad, kad su nastala sva sranja oko clanskih, promocije, celik salova itd, Denis je bio jedini koji se ibretio sta se desava i pokusao da kaze upravi da nesto ne funkcionira tu i da su ovo ozbiljne stvari. Naravno to je doslo do Ajle koja drzi sve te klanove i ima potpunu moc nad gore navedenim dijelovima. Njena reakcija je bila da "osudi" greske i nista vise. Nakon 3 dana odjednom je zakljuceno da Denisov segment nema para i da je to prvi rez koji moramo napravit. Eh sad dolazimo do razgovora njega i Ajle za koji niko ne zna sta je bilo jer Denis nece da prica o tome. On je samo rekao mom kontaktu da ce proci ajle i ostali a da ce on klub volit vjecno
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Jer ju je postavio shrek i kako mislis "kako je jos tu"? Ona nije nikad ni otisla samo se suplja prosula kad je bojkot bio zbog nje da se raja smiri i dobro je evo samo nek ne pucarimljanin90 je napisao/la: ↑06 feb 2026, 12:11A moze li mi neko objasniti kako je doslo do toga da se ajla toliko pita u klubu i kako je jos tu?
- Maroon1946
- Kontakt:
Standardno kod nas se očekuje titula iako nam prvi bjezi 14 bodova, dize se euforija prvaci svijeta. Onda nakon prvog poraza tjeramo sve redom.Lecler je napisao/la: ↑06 feb 2026, 10:20Kakva crna titulaDoktorXabaras je napisao/la: ↑06 feb 2026, 10:04JA NE MOGU ŽIVJET BEZ MOGA SARAJ'VA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Realan cilj je Kup i treće mjesto!
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Veze vi sa Sarajevom nemate.
Jesi to već halalio Superkup?Maroon1946 je napisao/la: ↑06 feb 2026, 12:41Standardno kod nas se očekuje titula iako nam prvi bjezi 14 bodova, dize se euforija prvaci svijeta. Onda nakon prvog poraza tjeramo sve redom.Lecler je napisao/la: ↑06 feb 2026, 10:20Kakva crna titulaDoktorXabaras je napisao/la: ↑06 feb 2026, 10:04JA NE MOGU ŽIVJET BEZ MOGA SARAJ'VA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Realan cilj je Kup i treće mjesto!
Nikad poraz, samo lekcija.
strasno brate, kaze da je momku bas tesko palo, i da mu je ovu zadnju recenicu kroz suze rekao. Kakav mi kancer u vidu ajle imamo, dok god je tu nema nam boljitka. Sta li ona drzi protiv mirvicu u ruci da mora bit tuNazorUso je napisao/la: ↑06 feb 2026, 12:17Nemam info ali ovako nesto sam i ocekivao. Hvala sto si podijelio s nama. Iz njwgovog statusa su se mogle naslutiti ove stvari ali sada znamo i tacno...plisek je napisao/la: ↑06 feb 2026, 11:17Da vam brat kaze odmah sta je bilo oko Denisa, i ovo je 100% potvrdjena info. Glavni razlog je sto Denis nije imao svoj klan da ga tako nazovemo. U fan shopu imas klan kuravela koje se drze zajedno, u marketingu takodjer i za administraciju znate svi ko je tamo(pavlaka cure). Eh sad, kad su nastala sva sranja oko clanskih, promocije, celik salova itd, Denis je bio jedini koji se ibretio sta se desava i pokusao da kaze upravi da nesto ne funkcionira tu i da su ovo ozbiljne stvari. Naravno to je doslo do Ajle koja drzi sve te klanove i ima potpunu moc nad gore navedenim dijelovima. Njena reakcija je bila da "osudi" greske i nista vise. Nakon 3 dana odjednom je zakljuceno da Denisov segment nema para i da je to prvi rez koji moramo napravit. Eh sad dolazimo do razgovora njega i Ajle za koji niko ne zna sta je bilo jer Denis nece da prica o tome. On je samo rekao mom kontaktu da ce proci ajle i ostali a da ce on klub volit vjecno
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Ajlu moze samo neka bolest otjerati iz kluba. Dovite ljudi
Bgm se i po statusu vidjelo, ono da je pisano bas srcem. Jbg, zao mi ga, dobar posao je radio. Ne drzi nista, dala mu picqe, influenser se zalijepio i to ti je...plisek je napisao/la: ↑06 feb 2026, 13:06strasno brate, kaze da je momku bas tesko palo, i da mu je ovu zadnju recenicu kroz suze rekao. Kakav mi kancer u vidu ajle imamo, dok god je tu nema nam boljitka. Sta li ona drzi protiv mirvicu u ruci da mora bit tuNazorUso je napisao/la: ↑06 feb 2026, 12:17Nemam info ali ovako nesto sam i ocekivao. Hvala sto si podijelio s nama. Iz njwgovog statusa su se mogle naslutiti ove stvari ali sada znamo i tacno...plisek je napisao/la: ↑06 feb 2026, 11:17Da vam brat kaze odmah sta je bilo oko Denisa, i ovo je 100% potvrdjena info. Glavni razlog je sto Denis nije imao svoj klan da ga tako nazovemo. U fan shopu imas klan kuravela koje se drze zajedno, u marketingu takodjer i za administraciju znate svi ko je tamo(pavlaka cure). Eh sad, kad su nastala sva sranja oko clanskih, promocije, celik salova itd, Denis je bio jedini koji se ibretio sta se desava i pokusao da kaze upravi da nesto ne funkcionira tu i da su ovo ozbiljne stvari. Naravno to je doslo do Ajle koja drzi sve te klanove i ima potpunu moc nad gore navedenim dijelovima. Njena reakcija je bila da "osudi" greske i nista vise. Nakon 3 dana odjednom je zakljuceno da Denisov segment nema para i da je to prvi rez koji moramo napravit. Eh sad dolazimo do razgovora njega i Ajle za koji niko ne zna sta je bilo jer Denis nece da prica o tome. On je samo rekao mom kontaktu da ce proci ajle i ostali a da ce on klub volit vjecno
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
misstianopenaldo
- Kontakt:
Zar nije Mamic trebao rastjerati to sve.
Koliko li se prodalo salova?
Koliko li se prodalo salova?
Zadnja izmjena: misstianopenaldo, dana/u 06 feb 2026, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.
.png)