Pada sitna kiša. Sad sam bio na stadionu,teren dobar. Juče na Rudar bila kvota 1,8 ,a danas 2,4 . Takodje,na Borac juče bila kvota 2,5 ,a danas 1,85 .Threeplanetrees je napisao/la: ↑06 feb 2026, 12:06Fina kvota na Rudar mada je Široki vazda nepredvidiv. Kakvo je vrijeme u Bosni pada li snijeg u Prijedoru i Sarajevu
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: Zigazaga, dana/u 06 feb 2026, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.
DilBeruuuuuu kakoooo ideeeee tipkanjeeeeeSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 23:39Nije naš psiholog naredio da se ubijaju nedužni ljudi. Smiri hormone malo relaxErosViverosViv je napisao/la: ↑05 feb 2026, 21:37Sta je ovo na objavi zelje za markale, da bog sacuva s kim zrak dijelimo..
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Naljute li ajlu jos jednom svi ce iz kluba letiti! Lakse malo.
Fk Željezničar.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Kažu od sada im više neće ni potpisivati da imaju onu novčanu naknadu s biroa, do sada je bila velikodušna i to odobravala.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Karamarko ali kara i sanin
Kamata se mora isplacivati pa taman kad bi svi otisli
Kamata se mora isplacivati pa taman kad bi svi otisli
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kao što sam i pretpostavio, neke prevare su u pitanju.NoDi80 je napisao/la: ↑06 feb 2026, 11:00Dogovaramo igrace Josip Pejic i Obradov napustaju klubDoktorXabaras je napisao/la: ↑06 feb 2026, 09:08Šta je ovo nema NoDija dva dana, garant smišlja neku prevaru.
Kakvo je tvoje mišljenje o klupiranju Muftića.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Ja kad sam ti nudio, ti se usutio mjesecima nisi pisao.GavranBeli je napisao/la: ↑06 feb 2026, 09:13Ma kakav box mec, to je tastatura jajara. Vijerujrimljanin90 je napisao/la: ↑06 feb 2026, 08:51Trebate box mec odraditi. Ne vidim drugo rjesenjeGavranBeli je napisao/la: ↑06 feb 2026, 08:21
Kako se dva pitara slažu. Jedan pravi pitar i jedan kvazi zeljovac u stvari pitarcina klasicna.
Fk Željezničar.
Svi spinuju samo vi govorite istine. 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Prvo ste mislili da je statut na kantonu, pa se onda ohladili kad ste shvatili da je na federalnom nivou.
Pojma vi nemate, ali neka, drago mi je.
Statut:
Ciljna grupa zelenaša su oni koji su u nevolji i to je svima poznato. Međutim, kada jednom uzmete novac od njih, ucjene ne prestaju. Iako taj novac u početku biva sredstvo za riješavanje problema, nakon toga zapravo postaje vaš najveći problem jer ono zbog čega ste im se javili sada je benigno. Koliko se ova vrsta ilegalnog biznisa proširila u svijetu svjedoči činjenica da savremeni zelenaši svoje pozajmice više ne štite mišićima već ugovorima.
Valja mirvaha odbraniti, vidi kad se registrovao.
Fk Željezničar.
Željkan svoju djecu tjera iz kluba a dovodi neke oj.bine iz Austrije. 
Jel realno da je Mirvic na Linkedin stavio da je "owner" FKS i na profil AI sliku gdje je dobrih 50 kila laksi?

Čovjek je sam sebi lijepio bilborde sa rođendanskom čestitkom, tako da mu AI dođe kao dječija igra. 
Sad samo zamisli da ti je sudbina kluba u rukama takvog lika.
Sad samo zamisli da ti je sudbina kluba u rukama takvog lika.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Nije im laHko. Govedar nema milosti. On je i od brata trazio imovinu zbog pozajmice
Od visokih kamata ugovorenih u raznim agencijama, zalagaonicama, zlatarama, još su više one koje određuju ljudi s druge strane zakona. Često dupliraju osnovni dug posle dana kašnjenja. Kasnije kamatu računaju na dupliran dug i tako žrtvu drže u začaranom krugu. Tu se na zelenašenje nadovezuje iznuda, koja uključuje pretnje pa i primenu fizičke sile.
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Marokanci58, Napapijri, TETRAPAK, Turo, Vanja8, Venom, Zigazaga i 22 gosta.

.png)