FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
GavranBeli
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
On fol zna
išao s hordama zla pa zna 
-
sanjinusto
- Kontakt:
Jesi ti skontao uopste o kojem se Pejicu radi? Neki dan si zbunjen bio i oko toga, yebem te u ta usta retardirana.GavranBeli je napisao/la: ↑06 feb 2026, 11:18Bice igraca, da li smo ponude sve preko 200 milja eura plate al odbili nas. Šta mi možemo tu. Dze ce Pejic u Siroki Brijeg
- dubioza144
- Kontakt:
Hrvatska kolonija nas napusti izgleda
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
itatabisine
- Kontakt:
Nakon Pejica red je da nas napuste i ublehe Konings, Rakic Obradov
Sretno splitski mangupe! Da nam je još srčanih igrača kao ti, a i za naše lige i standarde dobar štoper. Ostaje žal za kapitenskom koju je barem 1 tekmu zasužio. Ovi što govore da nije dobar, čovjek je kupljen od strane prve kipe Poljske lige. To dovoljno govori. Sretno i nadamo se da ćemo što prije dovesti zamjenu! 
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Biće još dolazaka ali i odlazaka. Uskoro jedno pojačanje aBd.
Marine sretno u budućnosti.
- dubioza144
- Kontakt:
Pa ne ide u Banovice ide u neku Wislu Plockmuharemovicdzelo je napisao/la: ↑06 feb 2026, 12:53Biće još dolazaka ali i odlazaka. Uskoro jedno pojačanje aBd.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Ubleha Karamarko prodat...nigdje u karijeri nije igrao, dokaz kako nam je losa Liga.
otisao stoper iz petoplasirane ekipe nase lige u prvoplasiranu ekipu poljske lige
pa ako se tom logikom vodis nasa liga je space shuttle za poljsku.
Nemas ti pojma o nogometu kralju, mozda ti rukomet bolje ide...
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ima li sanse da wunderkind Huskovic dobije poziv Rangnicka za SP, ako prekuca nasu ligu do kraja sezone?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Neka vala Pejić odlazi, teški antitalenat, za sve utakmice i minute što je odigrao, nije dva poteza dobra napravio
- mamonelafo
- Kontakt:
Kolić i Obradov out.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Nije dotaknuo dno pa otišao u slogu simin han ili sloMbodu. Selam.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Oj ode ubleha Obradov, Allahu hvala ti, Pejic za njim goni, Konings isto.
Marine izHrasnog sretno dalje kralju.
Marine izHrasnog sretno dalje kralju.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Neka ba vidis da mu je ovaj guzni haver Huskovic potpisao, promijeni ime u FabRom Hazreeee..AhmedNurudin je napisao/la: ↑06 feb 2026, 13:19Nije dotaknuo dno pa otišao u slogu simin han ili sloMbodu. Selam.![]()
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Znam da se neki raduju što je Karamarko otišao, ali ja ovo moram reći… Sjetite se utakmica protiv Sarajeva i Borca – kako je dizao ekipu, govorio par riječi i cijeli tim je digao ritam, srce, sve… On nije samo igrao, on je živio za teren, za ekipu. Bio je vođa, borac, neko ko motiviše i kad ti misliš da više nemaš snage. Možete se radovati njegovom odlasku koliko hoćete, ali to ne briše sve što je dao i sve trenutke kad je povukao ekipu naprijed kad je bilo najteže. Takve igrače rijetko srećeš, i to se ne zaboravlja. Marine momčino iz Hrasnog sva sreća da te prati i aBd da osvojiš ligu sa Wislom insAllah 

eno na zvanicnoj placu za kolicem. 
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Dajte neka lik **** sa nase teme…postaje naporan.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑06 feb 2026, 13:29Neka ba vidis da mu je ovaj guzni haver Huskovic potpisao, promijeni ime u FabRom Hazreeee..AhmedNurudin je napisao/la: ↑06 feb 2026, 13:19Nije dotaknuo dno pa otišao u slogu simin han ili sloMbodu. Selam.![]()
![]()
Moze li ga admin ukloniti?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 52 gosta.