Kapiten u drugom dijelu sezone će biti iskusni Adem Ljajić.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Treba postaviti stand sa salovima ispred bilinog polja iduce sesmice na dan utakmice kupa protiv celika. Kupovace i jedni i drugimisstianopenaldo je napisao/la: ↑06 feb 2026, 13:20Zar nije Mamic trebao rastjerati to sve.![]()
Koliko se li se prodalo salova?![]()
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Moje iskreno mišljenje da nisu niti jedan prodali, ko je toliko mentalo loš da kupi onaj šal?misstianopenaldo je napisao/la: ↑06 feb 2026, 13:20Zar nije Mamic trebao rastjerati to sve.![]()
Koliko li se prodalo salova?![]()
Sarajevo ljubavi moja 1946
Punoljetan kapiten s našeg govornog područja, evo srcu mom radosti, hvala Mario, hvala Zorane, hvala Zdravko!b 
-
Hordas1990
- Kontakt:
Ma mrsLujkaa je napisao/la: ↑06 feb 2026, 13:29Treba postaviti stand sa salovima ispred bilinog polja iduce sesmice na dan utakmice kupa protiv celika. Kupovace i jedni i drugimisstianopenaldo je napisao/la: ↑06 feb 2026, 13:20Zar nije Mamic trebao rastjerati to sve.![]()
Koliko se li se prodalo salova?![]()
- SilaMoc1946
- Kontakt:
- StriktnoZlo
- Kontakt:
Prve polusezone smo padali nakon prvih 45min, jer nam je fizička sprema bila goli q.
Eh zanima me včrs kako ćemo u drugom igrati.
Nadam se da je fizička sprema podignuta na viši nivo, al bum ćemo vidjeti.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Ne moze bez kise kad igramo kuci
Meni na prognozi bez kiše.
Nama veceras puno toga zavisi od Turkesa ako on bude anemican bit ce jako tesko.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
pod Civtanovicem smo izgledali ok svih 90min, problem je bio pocetak sezoneStriktnoZlo je napisao/la: ↑06 feb 2026, 14:34Prve polusezone smo padali nakon prvih 45min, jer nam je fizička sprema bila goli q.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Pa gdje ćeš na Koševo bez dugih gaća nije europska utakmicaSilaMoc1946 je napisao/la: ↑06 feb 2026, 14:26@DoktorXabaras jel za dugih gaća večeras šta ti misliš?![]()
One su obućene još protiv Veleža i nema skidanja do Borca.
Dupla trenerka, sto veca i deblja jakna, sto deblja majica po mogucnosti sa kapuljacom, duboke patike, kapa, sal, kabanica
Evo kazu Menalo od prve minute večeras, Kyeremeh zadobio neku povredu. Šteta ...
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
-
propoklopac
- Kontakt:
Samo mi, Posušje i Radnik izgubili u Prijedoru ove sezone... 
Spreman igrac sto ne bi poceo, igracima kao on ne treba vrijeme da se prilagodi to smo vidjeli svaki put do sad kad smo klasu od igraca doveli.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Menalo ima ovu ligu u malom prstu, spreman fizički, nema jezičku barijeru. A uz to i obavio je par treninga.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Stvarno BordoTV je bio pun pogodak, covjek je radio dobar poso, pregledao sam svaki cim je izasao.
Ajla problem
One cure iz sfk 2000
Al smatram da ove gore dvije stavke, treba ispravljat al snatram da su i poturene namjerno da bi se fokus skinuo sa losih poteza mirvica. NJEMU TREBAJU ZENE JER SANJIMA LAKSE MANIPULISE.
Ali u pozici smo rakoj da dobre stvaru koje Mirvic Ismir radi odkako je tu nadjacavaju LOSE stvari kojih ima. Gledao sam juce neki isjecak pionira igrali su neku utakmicu i VIDIM zgradu ogromnu JESTE DA JE PLAVA, al 900 m2 zgrada u pogresnoj boji je bolja nego 0 m2 u bordo. Naravno da to treba prefarbat.
Mamic je po mom misljenju pun pogodak, prem da ce ovih 17 utakmica plus kup pokazat komplet sliku. Dosad, maridza ignjatkov cvitanovic su pun pogodak, prodaja Gulija i theranje 8 igraca takodje. Nekako mi je prodaja Mlinarica i vracanje Turkesa naj slabi potez odkad je tu, al finalna ocjena kao sto rekoh na kraju sezone.
2 kupa i 2 go mjesto po meni moze dobit debelu 4
2 kupa i 3 ce mjesto tanka 4
Kup bh i 3 mjesto je minimum da moze dobit prolaznu ocjenu, jer ipak on ce bit na celu oko 26-27 kola od 36
Naravno 1 mjeso sa 0 kupova je custa 5 tica.
Lose stvari pogresne stvari (zene stadion gradnja crtanje itd itd) smatram da treba drzat u zizi ali GLAVNI FOKUS NAS TREBA BIT PODPORA FK SARAJEVO , i igracima. Jer mislim da ce bit vise karajtera i ljubavi u ovom rosteru nego u zadnjih 5 godina.
Smatram da je Rile trebao bit kapiten, al i Adem nije lisa opcija.
Ajla problem
One cure iz sfk 2000
Al smatram da ove gore dvije stavke, treba ispravljat al snatram da su i poturene namjerno da bi se fokus skinuo sa losih poteza mirvica. NJEMU TREBAJU ZENE JER SANJIMA LAKSE MANIPULISE.
Ali u pozici smo rakoj da dobre stvaru koje Mirvic Ismir radi odkako je tu nadjacavaju LOSE stvari kojih ima. Gledao sam juce neki isjecak pionira igrali su neku utakmicu i VIDIM zgradu ogromnu JESTE DA JE PLAVA, al 900 m2 zgrada u pogresnoj boji je bolja nego 0 m2 u bordo. Naravno da to treba prefarbat.
Mamic je po mom misljenju pun pogodak, prem da ce ovih 17 utakmica plus kup pokazat komplet sliku. Dosad, maridza ignjatkov cvitanovic su pun pogodak, prodaja Gulija i theranje 8 igraca takodje. Nekako mi je prodaja Mlinarica i vracanje Turkesa naj slabi potez odkad je tu, al finalna ocjena kao sto rekoh na kraju sezone.
2 kupa i 2 go mjesto po meni moze dobit debelu 4
2 kupa i 3 ce mjesto tanka 4
Kup bh i 3 mjesto je minimum da moze dobit prolaznu ocjenu, jer ipak on ce bit na celu oko 26-27 kola od 36
Naravno 1 mjeso sa 0 kupova je custa 5 tica.
Lose stvari pogresne stvari (zene stadion gradnja crtanje itd itd) smatram da treba drzat u zizi ali GLAVNI FOKUS NAS TREBA BIT PODPORA FK SARAJEVO , i igracima. Jer mislim da ce bit vise karajtera i ljubavi u ovom rosteru nego u zadnjih 5 godina.
Smatram da je Rile trebao bit kapiten, al i Adem nije lisa opcija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

.png)