Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Hvala Marine
Ako ikad vidiš onog shupka iz Splita negdje u Hrvatskoj što se kurchio u onom tkz. tunelu stadiona Arena Rođeni dobro ga pripazi ono da valja
Još jednom HVALA KRALJU
Dobar dan Karasanin
Raskidi saradnje
Na Grbavici danas veoma "prometno", Željezničar potvrdio dva nova odlaska
SVI KOJI SE NEUKLAPAJU U NJIHOVO JEDINSTVO BICE OTERANI BRE!!!!Novi trener ovog tima Slaviša Stojanović odlučio je da značajnije promijeni igrački kadar za drugi dio sezone koji počinje danas.

-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
To je dno dna. Svaka zabrana je dno dna. Možemo se mi pozivati na demokraciju… Da pjesma ili pjesme pod kojim su ljudi polagali svoje živote, svoje udove, ruke, noge, glave da bi se stvorila hrvatska država… Što smo mi imali nego pjesmu Čavoglave, Dražena Žanka, Tomislava Ivčića, Moja domovina, Band aid i sve koji su hranili i hrabrili hrvatske ljude da idu na metke i granate da se stvori samostalna hrvatska država – rekao je Mamić.

Z-A
D-OBROBIT
S-SARAJEVA
otaŽbina zove
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Volimo ga jer je spalio sugavicu i tako usrecio legendu partizana ivana osimaSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑06 feb 2026, 15:03Radovan Karadzic je 8 godina bio na funkciji psihologa i motivatora FK Sarajevo, a onda je postao vodja Hordi zla!!!
- Bersaga
- Kontakt:
Liječi se Tobe ali mislim da je kasno. Najbezbolnije je da te eutaniziraju.Lujkaa je napisao/la: ↑06 feb 2026, 15:04Volimo ga jer je spalio sugavicu i tako usrecio legendu partizana ivana osimaSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑06 feb 2026, 15:03Radovan Karadzic je 8 godina bio na funkciji psihologa i motivatora FK Sarajevo, a onda je postao vodja Hordi zla!!!![]()
![]()
![]()
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Na mrtve ti se njekamLujkaa je napisao/la: ↑06 feb 2026, 15:04Volimo ga jer je spalio sugavicu i tako usrecio legendu partizana ivana osimaSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑06 feb 2026, 15:03Radovan Karadzic je 8 godina bio na funkciji psihologa i motivatora FK Sarajevo, a onda je postao vodja Hordi zla!!!![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: Sarajevskigigant1921, dana/u 06 feb 2026, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
Glupa vam spika obojici realno. Stvarno treba prestati ovo. I admin digao ruke od ove teme kad je vidio kakve gluposti možete pisati.Lujkaa je napisao/la: ↑06 feb 2026, 15:04Volimo ga jer je spalio sugavicu i tako usrecio legendu partizana ivana osimaSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑06 feb 2026, 15:03Radovan Karadzic je 8 godina bio na funkciji psihologa i motivatora FK Sarajevo, a onda je postao vodja Hordi zla!!!![]()
![]()
![]()
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Dobro malo obojica pretjerujete, al se da zaključit da je gigant ograničen, otkad se registrovao sve neke gluposti valja.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
GavranBeli
- Kontakt:
Sta si ti nudio pitarcino raspala, kakav retard.Pablo11 je napisao/la: ↑06 feb 2026, 13:04Ja kad sam ti nudio, ti se usutio mjesecima nisi pisao.![]()
-
Pitaristok
- Kontakt:
Koliko je zeljezničar iz sarajeva zaradio na ovim igračima u zadnja dva dana, karamarko i ova dva raskida?
Vidi ti nasih dragih moralista kako se uspalise.
Znaci ok je pominjati zlocinca ali nije ok uzvratiti cetniku.
Vrlo zanimljiv stav
Znaci ok je pominjati zlocinca ali nije ok uzvratiti cetniku.
Vrlo zanimljiv stav
Svaki drugi post mu je o karadzicu i to je adminu ok sve dok neko ne odgovori ili nedo bog napise neku istinu o “legendama”
Tada se svi upale ko kutnjaci
Ooo pa ovdje nista novo, '91 i dalje u fokusu, ustase, cetnici i balije.... pola od ucesnika u raspravi 2000+ godiste, kakav apsurdistan od drzave 
Decki, "cirkus" (BIH PL liga) pocinje, kontam da bi o tome trebali diskutovati
Decki, "cirkus" (BIH PL liga) pocinje, kontam da bi o tome trebali diskutovati
Ma Lujkica mu vodi društvene mreže za cvaju.IMResurrected je napisao/la: ↑06 feb 2026, 14:06Covjek ima sve u zivotu, ne znam zasto mu trebaju ove stvari po socijalnim mrezama, nekakvo slikanje sa poznatima, glupiranje i slicno. Ja sam ubijedjen i dan danas da je iza onog profila @IsmirMirvic stajao licno Ismir Mirvic. Cudan tip.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Vise igraca i sluzbenih lica nego posjetilaca na tribinama
Svaka cast za termin 

Slažem se, al lik je klasičan narkoman,, bukvalno pojeden mozak. Ne treba ić dalje od psovanja najmilijih ako već admin ne reaguje.
Zadnja izmjena: mnon46, dana/u 06 feb 2026, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amco46, Jet2Holiday, mnon46, Rule_hz, Tatamata1946 i 47 gostiju.