Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Pa ne znam, ne živim ja s njim lol. Danas nijedan (iole iskusniji) komentator na Areni ne radi više od jednog prijenosa dnevno a imaju i masu drugih i odličnih komentatora za košarku. Ne znam ni poentu tvog posta.
Ovi naši su odron. Ne znam ko je gori: Gabela, Lagumdžija ili onaj treći, ne znam ime.
Lažem, Gabela je najgori
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nikad čuo. Šta prenosi?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa što su ga sklonili, najboljeg komentatora su sklonili.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Zbog Zvezde.
Je li realno da je Edin dobio otkaz? Kakva zemlja

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ako je i sklonjen naravno da to nije zbog Zvezde. Iako se nalupetao svašta i ispromašivao u vezi njih to nije razlog da ga otpuštaju ili šta već. Mogu ga samo pristalice tog kluba sprdati, što i rade kroz šalu.
Vjerovatno tu ima neka dublja priča i razne relacije. Primjera radi, uvlačio se u pakaš prvo Ostoji, a onda i Želimiru. Ko zna šta se još dešava iza kulisa.
Vjerovatno tu ima neka dublja priča i razne relacije. Primjera radi, uvlačio se u pakaš prvo Ostoji, a onda i Želimiru. Ko zna šta se još dešava iza kulisa.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Dublja je to prica oko Avdije.
Uglavnom, nastavlja raditi prenose na Arenisport BH, tu ce prenositi utakmice. Ugovor mu je istekao 31.01.
Uglavnom, nastavlja raditi prenose na Arenisport BH, tu ce prenositi utakmice. Ugovor mu je istekao 31.01.
Edin zadnje dvije godine sve manje radi na Areni, NBA je prava rijetkost da čuješ njegov glas. Iskreno mislim da ovo nema veze sa cenzurom, Edo itekako bira riječi u javnosti već mislim da se zasitio i opario.
Nekad je znao raditi 3 prijenosa jedan iza drugog, tipa dvije utakmice Spanskog kupa i onda NBA kasno to veče, u zadnje dvije godine rijetko da odradi 3 utakmice sedmično.
Već dvije godine trubim na ovoj temi o ovome i sad je ispala da sam upotpunosti upravu.
Nekad je znao raditi 3 prijenosa jedan iza drugog, tipa dvije utakmice Spanskog kupa i onda NBA kasno to veče, u zadnje dvije godine rijetko da odradi 3 utakmice sedmično.
Već dvije godine trubim na ovoj temi o ovome i sad je ispala da sam upotpunosti upravu.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
On se treba drzati komentarisanja utakmica i iskljucivo toga.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Mozda je i bolje da bude na Areni BH. On je i vlasnik Arene Sport BiH ako se ne varam.DirkNowitzki je napisao/la: ↑06 feb 2026, 18:39Dublja je to prica oko Avdije.
Direktor.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
On je samo direktor na papiru. Mirza Vilic se tu za sve pita.passatb6 je napisao/la: ↑06 feb 2026, 19:21Mozda je i bolje da bude na Areni BH. On je i vlasnik Arene Sport BiH ako se ne varam.DirkNowitzki je napisao/la: ↑06 feb 2026, 18:39Dublja je to prica oko Avdije.
Sto ovaj spaho gleda sa visoka ove reprezentacije na olimpijadi, ko da dolazi iz Francuske?
- Wilshere10
- Kontakt:
E čuj sklonili Avdica. Teroristicka drzava Srbija. 
Ma niko ga nije otjerao, on je još uvijek direktor u Arena Sport BiH. Jednostavno se Edin opario i zasitio stalnih TV prijenosa, pogotovo noćne smjene. Ja već 2 godine ponavljam ko pokvarena ploča da on svaki mjesec radi sve manje utakmica.
Edo je nekad znao bez problema da radi 3 pa čak i 4 utakmice isti dan(kad je tek prešao na Arenu) dok u zadnje vrijeme toliko radi mjesečno.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.