NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Nadar je legenda i pravi Jedinstvovac u svakom smislu. On je najzasluzniji za opstanak one sezone, klosari mu se na tome zahvalili otkazom.
Sta god da napravi u Krajini nije mjerodavno jel je i tamo rasulo, ja bi ga rado volio viditi na klupi Jedinstva prije bi njemu dao sansu nego ovom Duvnjaku.
Sta god da napravi u Krajini nije mjerodavno jel je i tamo rasulo, ja bi ga rado volio viditi na klupi Jedinstva prije bi njemu dao sansu nego ovom Duvnjaku.
Vozio je igrace svojim dzipovima na trening takodjer.Nim je napisao/la: ↑06 feb 2026, 15:22Za Nadara mogu vam ispricati da dok je bio prvi put u klubu, on i Zele su isli od firme do firme pokusavali dogovoriti kakva sponzorstva. Znam da su dosli i u firmu u kojoj sam ja tada radio, vlasnik pristao dati za platu nekog igraca sa strane sto je bio i kao nabavicemo opreme. Uzeli lopte ja isao sa njima da im damo, ja ono u fazonu sav sretan idem na Jedinstvo dati lopte. Nader i Zele se prvo iznenadili nisu ocekivali dvije vrece lopti, drugo zahvaljivali se na svaku drugu rijec. Ljudi skoro u tom trenutku nisu imali lopti za trening. S obzirom u kakvim je uslovima bio prvi put, i da je tu isto dao sve od sebe, ako se ukaze prilika i on se pokaze u Krajni treba mu dati priliku.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Mene iskreno cudi da je pristao Sajo preuzeti klupu Krajine,mozda ga je nacelnik zamolio,komsije su. A Krajine ili ti FK NES,nekadasnja ASDA, je i propala na najnize grane otkako nam je Duric zajahao fotelju u savezu. Jedinstvo se polako izvlaci ,bar se nadam, iz tih ralja i Saji je sigurno mjesto u zdravijoj sredini od Cazina. Cudi me da hoce da radi medju sportskim neznalicama i stranacki instaliranim ljudima.
Borio se za Jedinstvo kad mu je bilo najgore,zasluzio je u malo boljim i stabilnijim vremenima priliku. Iskreno mi je zao sto su nam unistili sportski rivalitet Krajina-Jedinstvo.
Borio se za Jedinstvo kad mu je bilo najgore,zasluzio je u malo boljim i stabilnijim vremenima priliku. Iskreno mi je zao sto su nam unistili sportski rivalitet Krajina-Jedinstvo.
Ja ga se sjecam kad je zadnju sezonu u Jedinstvu odigrao. Velicina od igraca, kakvo je postovanje od sudija na terenu imao, rusi napadaca sudija vidi da je on i samo igraj dalje hahah. Mora neko mjesto za njega kod nas biti
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Ljudina i igracina. Obavezno mu u skorijoj buducnosti dati priliku da radi u Jedinstvu.
Izgleda da nosimo Meggle na dresovima od danas
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ma Sajo Nadar je kralj, on je za Jedinstvo uvijek bio. Mogao se grebati na osnovu svoje reputacije, ali nije covjeka zanimalo to nikada.Mocvara1991 je napisao/la: ↑06 feb 2026, 18:36Mene iskreno cudi da je pristao Sajo preuzeti klupu Krajine,mozda ga je nacelnik zamolio,komsije su. A Krajine ili ti FK NES,nekadasnja ASDA, je i propala na najnize grane otkako nam je Duric zajahao fotelju u savezu. Jedinstvo se polako izvlaci ,bar se nadam, iz tih ralja i Saji je sigurno mjesto u zdravijoj sredini od Cazina. Cudi me da hoce da radi medju sportskim neznalicama i stranacki instaliranim ljudima.
Radi u Krajini jel ga nije zvalo Jedinstvo, tu je sva nauka. Ne bi on Jedinstvo odbio. Meni je zao sto je u tako pokvarenoj sredini i sto rezultati nece ovisiti o njemu. Krajinu je sahranio Duric i dok nije usao u savez, ali posto mu je stranka ta koja jeste ne smije ga niko dirati.
Krajina je u jednom period bila dosta ozbiljna. Realno da je Cazin pojam po svemu za mnoge gradove i u PL. Samo sto tamo veliki nogomet vise nikoga ne zanima, prodali su oni to sve za Bubamaru. Nije Krajina nikad bila rival Jedinstvu, vise je to bio bratski klub. Realno je da se Krajina i Jedinstvo nicim ne mogu mjeriti. Ima jedna anegdota koja nije za foruma sa njihovim tada Sejtanima i SN. Ima tu moje brace sa istoka na forumu sto se sjecaju tog cuvenog sala i zastave
-
nebeskasila
- Kontakt:
Mislim da se u Meggleu promijenilo dosta toga, da firma funkcionise na nevjerovatan nacin, i da posluje isto tako predobro, pa mozda su i uspjeli nesto uraditi i dogovoriti. Ako jesu svaka im cast, jer i treba na dresu da bude Meggle kao najjaca firma u gradu. Treba i druge koristiti jer su sve firme koje nisu nase glavne po Bihacu.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑06 feb 2026, 22:50Daj Boze da je tako. Prica se o Meggleu kao sponzoru glavnom i tehnickom partneru bar jedno 15ak godina.
Uvijek je bilo da nemaju saglasnot UO, da nista veliko ne moze bez odobrenja dionicara itd.
- superFrankie
- Kontakt:
Duvnjak nije ni poceo kako treba, a ovdje se vec raspravlja o novom treneru, najjaci smo 
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Nisam znao super ako je tako. To je bas faktor koji treba unaprijediti, godinama se svi igraju sponzora za neke smjesne pare.nebeskasila je napisao/la: ↑07 feb 2026, 10:36Mislim da se u Meggleu promijenilo dosta toga, da firma funkcionise na nevjerovatan nacin, i da posluje isto tako predobro, pa mozda su i uspjeli nesto uraditi i dogovoriti. Ako jesu svaka im cast, jer i treba na dresu da bude Meggle kao najjaca firma u gradu. Treba i druge koristiti jer su sve firme koje nisu nase glavne po Bihacu.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑06 feb 2026, 22:50Daj Boze da je tako. Prica se o Meggleu kao sponzoru glavnom i tehnickom partneru bar jedno 15ak godina.
Uvijek je bilo da nemaju saglasnot UO, da nista veliko ne moze bez odobrenja dionicara itd.
-
legendarnadruga
- Kontakt:
0-2 trenutno zgonjanin i blazevic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.