Ne mozes ba. Shvati to vise. I nisu ti ovo mali oglasi, degenu.GavranBeli je napisao/la: ↑06 feb 2026, 16:40Mogul se ja vama svima ovdje kurca napusitWeekendOffender je napisao/la: ↑06 feb 2026, 16:35Fujj, hoce li neko vise skloniti ovog bolesnog perverznjaka gavrana sa foruma??
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Moze poceti i Rakic i Jaganjac,ali ako cemo biti posteni prema sebi,i trenutnoj situaciji gdje vise vjerujemo Muharemu nego ovoj cetvorici,gdje na krilima imamo samo 2 igraca,koji su top kad su raspolozeni,ali koji cesto nemaju kontinuitet,Vini pogotovo,onda nam je najbolje da nam je U 21 golman.
Imacemo mi dobrih tekmi,ali vjeruj mi Jaganjac i Rakic,ne mogu ispratiti nas vezni red,pa ce onda i ucinak ovih drugih biti za ku rac.
Ako si pratio pripreme jednostavno oni pa cak ni Krpic,ne mogu da igraju brzo,sto Prokop i Deni pokusavaju jako cesto,ali ovi to ne mogu da isprate. Jednostavno nisu taj nivo.
Kazem ako ostanemo na ovom napadu ( napadaci i krila) i ako se Muharem ne pretvori u zvijer,do ljeta cemo se krpiti i patiti u tom segmentu. Sto je najgore nemas klupu. Sabic je ko i Pejic. Ima sut i nista drugo.
Ne znam mozda se Deni moze probati na krilu,cini mi se da je u Turskoj to i igrao. Ali Deni nije nista specijalno pokazao,iako se vidi da frajer zna,tu nema sumnje,ali nista konkretno da kazes lik je rijesio ovu tekmu,zabio ili nesto konkretno...
Ja sam to pravdao nema sa kim. Evo sad ima Prokopa,ali oni kad je gurnu Jaganjcu,moraju gatati jel zid gladak ili je edelputz,neznamo kako ce se lopta odbiti.
Moze Jaganjac zabiti i het-trik ali jednostavno svi znamo da nije to to.
Rizik jeste,ali U 21 nam je 3 veliki problem i mijesamo ga sa napadacem da ublazimo to,ali ja bi isao na golmana. Vjerovatno bi bilo belaja,ali meni je muka od ovih nasih realizatora.
Nista me ne moze psihicki umoriti kao nasi napadaci.
Sutra otici u Prijedor i ovu dvojicu Spanac Romera i ovog,zakaparisat
Navodno ove u Rudaru plaćaju menadžeri uglavnom i mogu se dogovoriti u svakom trenutku. Nadam se da Slaviša prati.
Zadnja izmjena: Levin, dana/u 06 feb 2026, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Dva najbolja igraca na pripremama, a jedan mora odmarati zbog Sabica, ne ide..
Marine hvala i sretno! Rijetko ko je kupio navijace svojom borbom i zalaganjem kao on zadnjih godina.
Marine hvala i sretno! Rijetko ko je kupio navijace svojom borbom i zalaganjem kao on zadnjih godina.
Fk Željezničar.
Vidi se da su ljudi dosli da se dokazu da idu dalje.. Leti ovaj Romero gazela
Hvala Karamarko i sretno dalje!
Jedino Ćosića na gol onda, Slaviša je inače i Rajkovića gurnuo u vatru kad je bio u Zvezdi, tada je imao 17 čini mi se.
Kad bi se igrali menadzera sljedecu sezonu, korektna mi je opcija ovaj Roncal desno u slucaju da prodamo Odinaku, istovremeno se otvara mjesto za jos jednog stranca.
- jointunija
- Kontakt:
Držao govore a na terenu amater,kako vas kupe samo,nevjerovatno.Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑06 feb 2026, 13:30Znam da se neki raduju što je Karamarko otišao, ali ja ovo moram reći… Sjetite se utakmica protiv Sarajeva i Borca – kako je dizao ekipu, govorio par riječi i cijeli tim je digao ritam, srce, sve… On nije samo igrao, on je živio za teren, za ekipu. Bio je vođa, borac, neko ko motiviše i kad ti misliš da više nemaš snage. Možete se radovati njegovom odlasku koliko hoćete, ali to ne briše sve što je dao i sve trenutke kad je povukao ekipu naprijed kad je bilo najteže. Takve igrače rijetko srećeš, i to se ne zaboravlja. Marine momčino iz Hrasnog sva sreća da te prati i aBd da osvojiš ligu sa Wislom insAllah![]()
Osvoji nešto,pa drži govor,pa da te pamtimo po nečemu.Čuj borac,i Livaja je bio borac
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Siroki nas prestize hahahahhaa ..
-
GavranBeli
- Kontakt:
Cuj da osvoji nesto, napadači ne mogu dati 15 golova zajedno za polusezonu. Ko da igra sam. Sretno Marine
- jointunija
- Kontakt:
Mali Drina nije ovakve greške pravio kao tetovirana sirovina,budalo jedno bolesna.
-
GavranBeli
- Kontakt:
Sta ti znas kljusino. Poljaci ne znaju a naš pametnjakovic s foruma zna. Kljusina.
Ekipa koja je primila 13 golova samo dovodi Marina jer je amater. Kakvi debili ovdje pišu.
Ekipa koja je primila 13 golova samo dovodi Marina jer je amater. Kakvi debili ovdje pišu.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Cudi me da je onda Drina zavrsio u poljskom drugoligasu, a Marin u prvoplasiranoj ekipi i to za plaćenu odštetu...jointunija je napisao/la: ↑06 feb 2026, 18:23Mali Drina nije ovakve greške pravio kao tetovirana sirovina,budalo jedno bolesna.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- WeekendOffender
- Kontakt:
Karamarko je dobar igrac nema sta, tvrda lobanja. Ali je dobro za klub sto smo ga prodali s obzirom da imamo tu susu sa prodajom igraca.
Igrac iz Wisle je raskinuo ugovor i potpisao za nas a mi smo naseg igraca prodali njima, i to takodjer govori nesto o novom rukovodstvu kluba, svaka cast
Igrac iz Wisle je raskinuo ugovor i potpisao za nas a mi smo naseg igraca prodali njima, i to takodjer govori nesto o novom rukovodstvu kluba, svaka cast
Curva Sud
- jointunija
- Kontakt:
I ovo su prošlogodišnji drugoligaši pametnjakoviću,sreća pa ima putovnicu.19vendetta87 je napisao/la: ↑06 feb 2026, 18:47Cudi me da je onda Drina zavrsio u poljskom drugoligasu, a Marin u prvoplasiranoj ekipi i to za plaćenu odštetu...jointunija je napisao/la: ↑06 feb 2026, 18:23Mali Drina nije ovakve greške pravio kao tetovirana sirovina,budalo jedno bolesna.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Nije to igranje menadzera nego slijed normalnih okolnosti.
Uveliko se priča da ovi Španci imaju ugovore na papirnim maramicama tj. da mogu ići kad požele jer ih menadžeri plaćaju, ima otpada to stoji ali Roncal koji pokriva obje strane je idealan za malo para.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
GavranBeli
- Kontakt:
Opet ista prica. Dovoditi igrace koji ispadaju iz lige bila to Tuzla city, Rudar je ravno samoubistvu. Sukilovic, onaj glavonja sto je otišao u Velez, i sad kad imamo investitora koji je kao ima love da dovodimo igrace iz ekipe koja je već ispali iz lige. Kakve mi glave od navijača imamo dobro smo mi šesti na tabeli.
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Hoce li Konings raskinuti ugovor ili ce biti treca opcija na desnom krilu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.