FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
5100+ članova, idemo...
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Sta bi sa Mirkom ljudi?Rekoste dvije bomba,po dva ste emojia postavljali sad cutite neka neka
-
propoklopac
- Kontakt:
Moze li se karte kupiti ispred stadiona??
-
TarpiTarpi
- Kontakt:
mirko MAARIĆU PRIIČAM JA
Dovedeš Denisa u klub, čovjek odličan sadržaj radi za Bordo TV i ovo se desi. Ma od ovog kluba nema hajra, gadi mi se sve ovo, a opet navučen i pratim i pratit ću i dalje sve šta se dešava.
Menalo u početnoj 
Nemoj tako, kazu ovi mirvicevci da je Denis zabrljao s clanskim i marketingom...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trebao je Denis kod Karabega otici sise ugraditi drzao bi ga Mirvic kao malo vode na dlanu
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Denis je mahalao. Iznosio informacije.
Evo gledam malo zrunjsli sloza, zrinjski stvarno dobro igraju po krilnim pozicijama mnogo bolje nego mi, unas i kad idu napadi preko strana ili ide nesto prebrzo gdje lopta ode u autu go autu i kad nesto timski odradimo ti centar sutevi i po zemlju i po zdraku su uzasni. U zadnjih 20+ minuta nisu loptu nabili u aut
Haj vidicemo veceras kali ce izgledat. A realno imamo kvalitetna i brza krila nego oni..bar smo imali dok je gulash bio
Haj vidicemo veceras kali ce izgledat. A realno imamo kvalitetna i brza krila nego oni..bar smo imali dok je gulash bio
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Pozelio sam ovaj kamen
MSOZ101 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 18:14Vi isto kao da ne gledate tekme i pratite ko igra i šta se događa. Imamo dva desna beka i ljudi stavljaju na tu poziciju čovjeka koji je tokom prve sezone na toj poziciji odigrao koliko utakmica ne sjećam se, ali ne više od tri i to je u posljednjoj umro plus se i povredio. Kyeremeh profula 70% priprema ljudi ga u početnu stavljaju.
S glave na glavu početnih 11
Banić
Ristovski - Bralić - Maroodza
Hujber - Ignatkov - Cimirot - Kuprešak
Elezi - Ljajić
Turkeš
Jedina dilema je Beganović ili Hujber, ali mislim da će Mario pustiti Hujbera ovde da osjeti atmosferu i pritisak, a Beganovića ostaviti za Čelik čisto zbog atmosfere, mislim da je navikao više od Hujbera na tenzije.

Ne mogu da vjerujem utakmicu nakon pauze počinjemo sa 11 igrača koji su bili u klubu (Turkeš je izuzetak, ali i on je bio tu). Uz odlazak Guliashvilija, ovo je najboljih 11 iz prošle polusezone. Ne znam da li se to ikada desilo?
Vidimo se na Koševu
Vidimo se na Koševu
Turkeš hat-trick u najavi. 
1:0
Menlo 82 minuta
Menlo 82 minuta
Cudan sastav. Trebamo biti sretni ako dobijemo i sa samo 3 gola razlikeMSOZ101 je napisao/la: ↑06 feb 2026, 19:05MSOZ101 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 18:14Vi isto kao da ne gledate tekme i pratite ko igra i šta se događa. Imamo dva desna beka i ljudi stavljaju na tu poziciju čovjeka koji je tokom prve sezone na toj poziciji odigrao koliko utakmica ne sjećam se, ali ne više od tri i to je u posljednjoj umro plus se i povredio. Kyeremeh profula 70% priprema ljudi ga u početnu stavljaju.
S glave na glavu početnih 11
Banić
Ristovski - Bralić - Maroodza
Hujber - Ignatkov - Cimirot - Kuprešak
Elezi - Ljajić
Turkeš
Jedina dilema je Beganović ili Hujber, ali mislim da će Mario pustiti Hujbera ovde da osjeti atmosferu i pritisak, a Beganovića ostaviti za Čelik čisto zbog atmosfere, mislim da je navikao više od Hujbera na tenzije.
![]()
- f0rest1946
- Kontakt:
Jel Arena ili My tv 2 sam smjena ybga da nadjem na telefonu strim
Jedino Turkes i Ljajic ofanzivci 
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, Crkvice1988, Google Adsense [Bot], Lecler, Rule_hz, TETRAPAK i 54 gosta.

.png)