FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Doveli dijete da vodi BordoTV, bravo Ajla J*** ti majčinu sisu
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
Krenuo je u šprint, kada ga je mrkalj vukao. Inače sledeća utakmica vrlo važna jer ostali igraju derbije.Bordo10 je napisao/la: ↑06 feb 2026, 22:31Da, imao je na pocetku par losih primanja, ali je vidljivo da se dobro pozicionira, najveci je problem sto ga nijednom nisam vidio u sprintu, djeluje kao i da hoda i trci istim tempom. Danas se traze eksplozivni lagani igraci, kao Menalo recimo, on mi malo djeluje potezak (pokrupan) za svoje godine, ali dobro, trema je i sve, pratit cemo i dalje.
Ko je ovaj ???
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Samo da se dobro nayebem majke onome ko piše posjetu na stranici saveza.
Kada se uzme da je kiša krenula neposredno prije utakmice, a znajuci Koševo i utakmice Sarajeva pljusak trebao biti. Posjeta uz to OKnokee je napisao/la: ↑06 feb 2026, 22:17Ako se uzme u obzir da je ovo prva utakmica, pravo zahebana iz pauze, ovo je bilo odlično.
Prvo bi rekao da je mala posjeta, realno. Na otvaranju polusezone nekih 5k je premalo. Ok hoce kisa nece kisa, prohladno.. Al jbg mora vise.
Drugo Cimirot odlican, diktirao je tempo, odlicne lopte kroz linije nekoliko puta. Ako bude pravi i vrati se u formu, najveće pojacanje.
Ignatkov je dobio pravu konkurenciju u Telalovicu. A realno i meni je on (Ignatkov) nedorecen od pocetka. Forsira se a realno alibi igrac, nikakvu odgovornost ne preuzima i kad preuzme pogriješi. Necu ga pljuvati, mlad je al kažem.. Telalovic za razliku od njega ima DaMu.
Turkes nepravedno se momak pljuje. Isto kao Mulahusejnovic svojevremeno. Borio se, fajtao koliko je mogao, par puta je pokazao da je pravi napadac sa postavljanjem, ubacivanjem u prostor. Al jbg raja vidi samo jesi zabio nisi, sto razumijem, napadac je.. Al previse se serrre za njega. Evo ja fakat mislim da ce zabiti bar 6-7 golova do kraja.
Sve u svemu s posla u NicaZe vopra.
Samo je ljekarski ostao čini mi se
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
probijen led i na kraju sigurna pobjeda.
mada dosta toga vise ocekujemo, da to ide malo brze kroz sredinu i da smo jos agresivniji.
od igraca bih istakso Banica dva zicera odbranjena
odbrana nista posebno, Ristovski spor prespor, tu treba poceti nekog drugog uigravati.
Cimirot u 2.pol dosta bolji jer oslobodio se Ignatkova koji mu realno smeta jer samo stoji ispred odbrane. Telalovic po ulasku pokazao zelju da krene naprijed, lopta mu jos bjezi sli 17god a decko izgleda realno ko beton, mislim ds treba zauzeti mjesto umkesto Ignatkova jer dosta vise ide naprijed.
Elezi po meni nas najagilniji igrac i dosra radi i ulazi iz drugog plana, veceras gol.
Ljajic potez igrac i predugo na terenu veceras.
Menalo vidi se da je igrac iznad ove lige i nadam se da ce ostati u ritmu i zanima me kako ce ga koristiti jer on nije devetka.
Kupresak u 1.pol iskoristio fulu Radnika i napravio bas dosta sansi sa svoke strane
Beganovic neprimjetan i onaj pas gdje nam napravise kontru, bas lose.
Uglavnom sad Celik vaznija utakmica od ove jer kup se ne smije kiksati.
mada dosta toga vise ocekujemo, da to ide malo brze kroz sredinu i da smo jos agresivniji.
od igraca bih istakso Banica dva zicera odbranjena
odbrana nista posebno, Ristovski spor prespor, tu treba poceti nekog drugog uigravati.
Cimirot u 2.pol dosta bolji jer oslobodio se Ignatkova koji mu realno smeta jer samo stoji ispred odbrane. Telalovic po ulasku pokazao zelju da krene naprijed, lopta mu jos bjezi sli 17god a decko izgleda realno ko beton, mislim ds treba zauzeti mjesto umkesto Ignatkova jer dosta vise ide naprijed.
Elezi po meni nas najagilniji igrac i dosra radi i ulazi iz drugog plana, veceras gol.
Ljajic potez igrac i predugo na terenu veceras.
Menalo vidi se da je igrac iznad ove lige i nadam se da ce ostati u ritmu i zanima me kako ce ga koristiti jer on nije devetka.
Kupresak u 1.pol iskoristio fulu Radnika i napravio bas dosta sansi sa svoke strane
Beganovic neprimjetan i onaj pas gdje nam napravise kontru, bas lose.
Uglavnom sad Celik vaznija utakmica od ove jer kup se ne smije kiksati.
Ubleha koja se bavi youtube-om. Deset koraka unazad u odnosu na Denisa, ima mozda 23-24 godine i nikakve veze sa klubom.
Danas Banic odlican, Menalo obecava.
Stanica sva je u bordo-bijelom
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Telalović me najviše zanimao, nisam ga do sada gledao a pisali su se hvalospjevi na nekih podforumima o njemu, prvi dojam, tehnički korektan i jak fizički i to je to, mali je uzorak poluvrijeme i prva utakmica ali se čini da se pretjeralo sa pohvalama, lik stoji i kaska cijelo vrijeme, nema brzine, promjene pravca, okretnosti i živosti što bi bilo za očekivati od 18-godišnjeg momka.Djeluje i da je sa viškom 4-5kg, ovakvi igrači su prolazili prije 20-30 godina, Enes Demirović nekadašnji reprezentativac iz Hajduka, Memišević iz Čelika, Sića Mešanović iz Slobode…, u modernom fudbalu za ovakve mjesta nema.
kazes mali je uzrok 45min i onda mu nabrojis 300 mana.ovisnik je napisao/la: ↑06 feb 2026, 22:48Telalović me najviše zanimao, nisam ga do sada gledao a pisali su se hvalospjevi na nekih podforumima o njemu, prvi dojam, tehnički korektan i jak fizički i to je to, mali je uzorak poluvrijeme i prva utakmica ali se čini da se pretjeralo sa pohvalama, lik stoji i kaska cijelo vrijeme, nema brzine, promjene pravca, okretnosti i živosti što bi bilo za očekivati od 18-godišnjeg momka.Djeluje i da je sa viškom 4-5kg, ovakvi igrači su prolazili prije 20-30 godina, Enes Demirović nekadašnji reprezentativac iz Hajduka, Memišević iz Čelika, Sića Mešanović iz Slobode…, u modernom fudbalu za ovakve mjesta nema.
decko je u odnosu na Ignatkova pokazao da zeli loptu u nogama, da zeli pas naprijed, odlican u skoku.
da izgleda malo spor i nesiguran sa loptom ali ovo je njegovih prvih 45min u Prenier ligi koja je 10x jaca i brza od federalke.
Decko je talenat i ako se bude pravilno radilo i doziralo sa minutama on ce slijedece sezone odigrati preko 30 utakmica za prvi tim i biti motor ekipe.
Problem je što je preveliki hype napravljen, a dečko je igrao 10ak utakmica 2. lige.ovisnik je napisao/la: ↑06 feb 2026, 22:48Telalović me najviše zanimao, nisam ga do sada gledao a pisali su se hvalospjevi na nekih podforumima o njemu, prvi dojam, tehnički korektan i jak fizički i to je to, mali je uzorak poluvrijeme i prva utakmica ali se čini da se pretjeralo sa pohvalama, lik stoji i kaska cijelo vrijeme, nema brzine, promjene pravca, okretnosti i živosti što bi bilo za očekivati od 18-godišnjeg momka.Djeluje i da je sa viškom 4-5kg, ovakvi igrači su prolazili prije 20-30 godina, Enes Demirović nekadašnji reprezentativac iz Hajduka, Memišević iz Čelika, Sića Mešanović iz Slobode…, u modernom fudbalu za ovakve mjesta nema.
Sve u svemu odlicno za prvu tekmu...
Telalovic nedvojbeno pokazao da zasluzuje da bude U21 u odnosu na Ignatkova...
Momak ima bolje kretanje, postavljanje, stabilniji je, ne odustaje od duela...
Jos je tu treme i straha, ali za par utakmica pokazace svoj potencijal...
Rile najlosiji veceras, ali neka niko ne sumnja u to da ce igrati. dici ce i on formu...
Luka je klasa, to se vidi na prvu, ne treba tu filozofirati, sa Ademom u paru, ubitacno...
BRAVO MOMCI...
Telalovic nedvojbeno pokazao da zasluzuje da bude U21 u odnosu na Ignatkova...
Momak ima bolje kretanje, postavljanje, stabilniji je, ne odustaje od duela...
Jos je tu treme i straha, ali za par utakmica pokazace svoj potencijal...
Rile najlosiji veceras, ali neka niko ne sumnja u to da ce igrati. dici ce i on formu...
Luka je klasa, to se vidi na prvu, ne treba tu filozofirati, sa Ademom u paru, ubitacno...
BRAVO MOMCI...
Sta na forumu rade ljudi koji izanaliziraju igraca nakon 45 debitantskih minuta ?
Pa svjetske akademije i skole fudbala placu za vama...
Unovcite talenat.
Pa svjetske akademije i skole fudbala placu za vama...
Unovcite talenat.
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Kao sto sam danas govorio,previse defanzivna postava.
Previse vracenih lopti nazad.U prvom poluvremenu Kupresak 10 puta ima da probije po strani,niko ga ne prati oni vracaju dole,pa ide lopta sa jedne strane na drugu,pa Banicu pa opet u krug.Prva tekma protivnik se bori za svaki bod,hvala Bogu pobjeda i to je najvaznije.Adem podvalio loptu za akciju koja je zavrsila golom.Izborio penal jbg desava se...Namjesti drugi dosta od njeg.Moramo po meni vise ofanzivno izvoditi postavu.
Banic pravi golman prati igru i 2 nasa kixa je on ispravio.Sad u zenaju i zgadit im fudbal ako Bog da.
SVI U zenicu!
Previse vracenih lopti nazad.U prvom poluvremenu Kupresak 10 puta ima da probije po strani,niko ga ne prati oni vracaju dole,pa ide lopta sa jedne strane na drugu,pa Banicu pa opet u krug.Prva tekma protivnik se bori za svaki bod,hvala Bogu pobjeda i to je najvaznije.Adem podvalio loptu za akciju koja je zavrsila golom.Izborio penal jbg desava se...Namjesti drugi dosta od njeg.Moramo po meni vise ofanzivno izvoditi postavu.
Banic pravi golman prati igru i 2 nasa kixa je on ispravio.Sad u zenaju i zgadit im fudbal ako Bog da.
SVI U zenicu!
To je ništa. TrofejiSuTu je pisao da je Banić golman za rotacije i da brani samo zato što mu je Mušija konkurencija.
Trenutno korisnika/ca: haklamas, muhamedhulk, UtdBiH21 i 61 gost.