Majke
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Greske sudijske se desavaju u svim ligama, dok je bila pauza ova malo sam gledao englesku ligu i oni nisu perfektni zato kazem ona prva ruka gdje smo dobili prvi slobodni je jako diskutabilna i da se VAR koristi u tim situacijama ne bi se svirao faul obzirom da se VAR ne koristi kod obicnih faulova to je obicna sudijska greska, ali za penal je nepotrebni diskutovat drzat ruku na glavi i da te pogodi je jedno a dici ruku tokom skoka je drugo, iako ne bi ni bio gol sa rukom tom ili ne opet se to kaznjava..zeljodogroba je napisao/la: ↑06 feb 2026, 22:35Ma ne mozemo se mi porediti sa takvom ligomnit nase sudije mogu drzati taj nivo, jos kad dodju po zadatku, tu dobijes sto dobijes. U engleskoj ligi ne bi bio ni faul ni penal isto kao sto ne bi bilo 85% faulova koje se sviraju kod nas. Oni pokusavaju da povecaju vrijeme igranja ekipa a mi pokusavamo smanjiti
Al je cinjenica da bi onaj penal bio sviran u 99% utakmica na svijetu, ne treba ni diskutovat.
Opustite se i uzivajte, u utorak ce biti fešta na tribinama a za teren ne znam sta bih rekao.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Vidim da si prolazio kroz tezak period, zelim tibrz oporavak na stranu sve.fks74 je napisao/la: ↑06 feb 2026, 22:19Adem fulio namjerno jer nije bio penal ( tako kažu štrumfovi)Pablo11 je napisao/la: ↑06 feb 2026, 22:00Ma lagano, bas komentarisem moras biti glup da dignes dva puta ruku identicno, pa nije bomba.feniksptica je napisao/la: ↑06 feb 2026, 21:59
E jesi naso ligu hahaha
Bolje reci svugdje bi se sviralo osim kod engleza jer su krs od sudija.
Fk Željezničar.
Prvo da se zahvalim gospodinu Nijazu Brkovicu sto je ocjenio da Luka Menalo nije igrac za Zelju...
I drugo, u ove tri danasnje tekme, vidjelo se da Zeljo ima najjacu ekipu u ligi...
I drugo, u ove tri danasnje tekme, vidjelo se da Zeljo ima najjacu ekipu u ligi...
BašČelik!🖤❤️
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Onog trenutka kad je Mirvic drugi usao u Zelju, Mirvic prvi je ugasio B tim Sarajeva, sve jasno. Mamici ne mogu bez nekih lokomotiva.
OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑06 feb 2026, 23:10Onog trenutka kad je Mirvic drugi usao u Zelju, Mirvic prvi je ugasio B tim Sarajeva, sve jasno. Mamici ne mogu bez nekih lokomotiva.
-
HeavyBassBlues
- Kontakt:
Generaliziraš bespotrebno. Bio sam na utakmici kad je čitav Istok, dok je Menalo igrao za ŠB, pjevao: Napuši se qurca, Menalo... Čovjek je odigrao fantasticnu tekmu (ne sjecam se rezultata). Po završetku utakmice i izlasku sa terena, taj isti Istok je čitav ustao i pljeskao Menalu dok je izlazio. Čovjek je stao i uzvratio pljesak navijačima, sto je izazvalo ovacije tog istog Istoka.
Navijače nose emocije i ne moze se zakljucivati i rezonovati iz njihovih povika. Menalo je dobar igrač, a još bolji profesionalac, a najbolji čovjek.
Prosječni navijač moze u jednoj utakmici, čak i u jednoj akciji omiljenom igraču opsovati mater i kad promaši i kad dadne gol. Zato ti je infantilan taj pokušaj ismijavanja.
Probaj bolje drugi put.
Filip zivkovic ce im plodit zeljanu 4.4
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Pa koliko je podeljeno dresova na poluvremenu
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Gdje nestade silina akademija sa priprema?
Proslu polusezonu Musija iz Mladost DK u21 igrac, a ovu ce izgleda biti Telalovic iz Celika
Vidim braca mamic su pojacala i Siroki?
Proslu polusezonu Musija iz Mladost DK u21 igrac, a ovu ce izgleda biti Telalovic iz Celika
Vidim braca mamic su pojacala i Siroki?
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 06 feb 2026, 23:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Dobro su kone ispratile, teze im palo nego ovim iz Bijeljine
Gdje su ti korona i dragovic ? U21 vam uopste nije vas igrac, nego igrac Istre
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
2500 možda, ali puno realnije procjene sa naših utakmica, a ne kao kod nekih. Ovih 2500 kod nekih je 4000. Mnogo je primjera.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Zaboljesutra i 34 gosta.

.png)