FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Generalno, tanko ovo vcrs.
Al treba se nadati najboljem.
Al treba se nadati najboljem.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Ma odigrali koliko nam treba, s obzirom da nemamo spica, dobro je ovo. Nadat se da je Renan u formi, ako nije imamo ozbiljan problem
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
E ova je već jaka
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Nadam se bar do aprila da više neće biti utakmica poslje 18:00, makar i utorak bio, ja sam se smrzo u tripizdematerine.
Pobjeda
i jedino je ona bitna.
Što se tiće Telalovića bezveze je komentarisat momku je prva utakmica i dobro je da nije napravio neku katastrofalnu grešku a stoji ova konstatacija da se morao više kretati tj. trčati jbg ne možeš stajati na centru a Cimirot pored tebe da štancira imaš 18 godina ako nemaš lopti bar trči valjda to možeš ali opet ima stručnijih ljudi koji će ocjeniti negov učinak i zalaganje.
Turkeš je bio solidan odigrao onoliko koliko može, otvaro se nudio se par puta, meni sasvim ok!
Beganović je bio kriminalan.
Ljajić majstor, nema se šta dodati.
još ono najbitnije, po meni, u ekipi vlada baš dobra atmosfera i vidjelo se na njima koliko im znači ova pobjeda.
Pobjeda
Što se tiće Telalovića bezveze je komentarisat momku je prva utakmica i dobro je da nije napravio neku katastrofalnu grešku a stoji ova konstatacija da se morao više kretati tj. trčati jbg ne možeš stajati na centru a Cimirot pored tebe da štancira imaš 18 godina ako nemaš lopti bar trči valjda to možeš ali opet ima stručnijih ljudi koji će ocjeniti negov učinak i zalaganje.
Turkeš je bio solidan odigrao onoliko koliko može, otvaro se nudio se par puta, meni sasvim ok!
Beganović je bio kriminalan.
Ljajić majstor, nema se šta dodati.
još ono najbitnije, po meni, u ekipi vlada baš dobra atmosfera i vidjelo se na njima koliko im znači ova pobjeda.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
SARAJEVO!
Volim te!
Volim te!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
opet se traze linkovi i prati preko tv
nemojte srati kad vas budu zayebavali oko toga il vi da pokrecete bilo sta oko toga
prvo je kolo i pobjeda je najbitnija al daleko od toga da smo odigrali koliko nam treba
da iskoristise glupost Beganovica bio bi nam kurko
Menaloni otvori fino poglavlje kod nas bukvalno komentarisemo prije gola da se ne vidi frajer al bahnu kad je najpotrebnije i rijesi
Gojkara ipak nece ici kako smo mislili povreda je ostavila traga
idemo sad u nicaze protiv sabana
ne bih ja tu kalkulisao nista najjaci sastav i probati rijesiti tekmu sto prije ako je ikako moguce
zaboravih dodati da je Turkes ozbiljna panjina
nemojte srati kad vas budu zayebavali oko toga il vi da pokrecete bilo sta oko toga
prvo je kolo i pobjeda je najbitnija al daleko od toga da smo odigrali koliko nam treba
da iskoristise glupost Beganovica bio bi nam kurko
Menaloni otvori fino poglavlje kod nas bukvalno komentarisemo prije gola da se ne vidi frajer al bahnu kad je najpotrebnije i rijesi
Gojkara ipak nece ici kako smo mislili povreda je ostavila traga
idemo sad u nicaze protiv sabana
ne bih ja tu kalkulisao nista najjaci sastav i probati rijesiti tekmu sto prije ako je ikako moguce
zaboravih dodati da je Turkes ozbiljna panjina
Ma strasan mali realno vec ima 50+ seniorskog fudbala u jakoj ligi,da nas hoce barem obradovst sa špicem
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Nije još ljekarski prošao koliko znam. Čak je neko postavio dokument iz HNS da je naš igrač do januara sljedeće godine.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Bukvalno. Ovaj panj će nas sve obijeliti budemo li od njega ovisili.
Abd da renan se dohaviza ili sutra da nam napadaca dovedu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Oba ona slobodnjaka su bili golovi, da levati nisu rukama igrali. Ademe strašan si.
Telalović mi je ok, mislim da će biti bolji od Ignjatkova, mada ne igraju istu poziciju.
U Zenici će morati Ignjatkov igrati sa eventualnom zamjenom s Krdžom jer tamo Telalovića ne treba ni u roster stavljati.
Milim da će uskoro ta zadnja vezna linija biti Cimi - Krdžalić, kao što je bilo dok se Anes nije povrijedio, i fukcionisalo je odlično.
Obzirom da je prva utakmica posle priprema ja više nego prezadoviljan.
Telalović mi je ok, mislim da će biti bolji od Ignjatkova, mada ne igraju istu poziciju.
U Zenici će morati Ignjatkov igrati sa eventualnom zamjenom s Krdžom jer tamo Telalovića ne treba ni u roster stavljati.
Milim da će uskoro ta zadnja vezna linija biti Cimi - Krdžalić, kao što je bilo dok se Anes nije povrijedio, i fukcionisalo je odlično.
Obzirom da je prva utakmica posle priprema ja više nego prezadoviljan.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Turkes okej veceras ali nije po kvalitetu igrac za sarajeva. Maroodza medju boljim veceras, niko da ga spomene
-
rimljanin90
- Kontakt:
I jesam li ja s marsa pao pa tek sad vidim da je stjepanovic u siroki otiso, otkud to?
-
BordoAhbab
- Kontakt:
Navodno nije zadovoljio kod nas pa otisao u Siroki, malo cudno jer se solidno pokazao na pripremamarimljanin90 je napisao/la: ↑07 feb 2026, 00:00I jesam li ja s marsa pao pa tek sad vidim da je stjepanovic u siroki otiso, otkud to?
i ja evo sad vidiorimljanin90 je napisao/la: ↑07 feb 2026, 00:00I jesam li ja s marsa pao pa tek sad vidim da je stjepanovic u siroki otiso, otkud to?
SARAJEVO SIAMO NOI <3

.png)