Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Sto ovaj spaho gleda sa visoka ove reprezentacije na olimpijadi, ko da dolazi iz Francuske?
-
Wilshere10
- Kontakt:
E čuj sklonili Avdica. Teroristicka drzava Srbija. 
Ma niko ga nije otjerao, on je još uvijek direktor u Arena Sport BiH. Jednostavno se Edin opario i zasitio stalnih TV prijenosa, pogotovo noćne smjene. Ja već 2 godine ponavljam ko pokvarena ploča da on svaki mjesec radi sve manje utakmica.
Edo je nekad znao bez problema da radi 3 pa čak i 4 utakmice isti dan(kad je tek prešao na Arenu) dok u zadnje vrijeme toliko radi mjesečno.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Realno izgubila se i ona njegova strast u komentarisanju, pamtim nekada bi znao poluditi dok radi Spansku košarku La Bomba Navaro itd...
Redovno pratim i podkast "Udvajanje" i tu se Edo redovno raspravlja sa Jovanovicem koliko često treba da snimaju. Jovanovic vazda hoće više emisija dok Avdic samo prevrće očima na to.
Lik ima 150 kila najmanje, nekoliko direktorskih pozicija, značajne pasivne prihode i porodicu. Plus godine su uradile svoje. Nije njemu do svakodnevnog rada. Prošle godine nije ni išao sa Koletom da radi NBA finale uživo jer gradovi nisu po njegovom ukusu. On voli restorane, kafane i svakodnevne izlaske u klubove. To sam kaže.
Redovno pratim i podkast "Udvajanje" i tu se Edo redovno raspravlja sa Jovanovicem koliko često treba da snimaju. Jovanovic vazda hoće više emisija dok Avdic samo prevrće očima na to.
Lik ima 150 kila najmanje, nekoliko direktorskih pozicija, značajne pasivne prihode i porodicu. Plus godine su uradile svoje. Nije njemu do svakodnevnog rada. Prošle godine nije ni išao sa Koletom da radi NBA finale uživo jer gradovi nisu po njegovom ukusu. On voli restorane, kafane i svakodnevne izlaske u klubove. To sam kaže.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Nikakve on pasivne prihode nema, niti direktorske pozicije. Direktor je Arena Sport BH, ali nista se tu niti pita niti odlucuje. To je uradjeno zbog jedne druge stvari i sto je veliki prijatelj s Mirzom Vilicem.DRHAUSE je napisao/la: ↑07 feb 2026, 09:50Realno izgubila se i ona njegova strast u komentarisanju, pamtim nekada bi znao poluditi dok radi Spansku košarku La Bomba Navaro itd...
Koga briga koliko ga se pita kad lova kaplje u džep. Ušao je u te vode da je stalno na nekim funkcijama tipa Arena BiH, Bloomberg Adria itd. Velike su tu pare svaki mjesec.DirkNowitzki je napisao/la: ↑07 feb 2026, 10:04Nikakve on pasivne prihode nema, niti direktorske pozicije. Direktor je Arena Sport BH, ali nista se tu niti pita niti odlucuje. To je uradjeno zbog jedne druge stvari i sto je veliki prijatelj s Mirzom Vilicem.DRHAUSE je napisao/la: ↑07 feb 2026, 09:50Realno izgubila se i ona njegova strast u komentarisanju, pamtim nekada bi znao poluditi dok radi Spansku košarku La Bomba Navaro itd...
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
Wilshere10
- Kontakt:
U narednim danima ces vidjeti ko se cega zasitio.DRHAUSE je napisao/la: ↑07 feb 2026, 09:42Ma niko ga nije otjerao, on je još uvijek direktor u Arena Sport BiH. Jednostavno se Edin opario i zasitio stalnih TV prijenosa, pogotovo noćne smjene. Ja već 2 godine ponavljam ko pokvarena ploča da on svaki mjesec radi sve manje utakmica.
Edo je nekad znao bez problema da radi 3 pa čak i 4 utakmice isti dan(kad je tek prešao na Arenu) dok u zadnje vrijeme toliko radi mjesečno.
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Naprosto nije tacno niti istina. Bloomberg Adria, Euronews, Newsmax i Arena posluju preko firme Arena Sport BH d.o.o. Koordinator ureda u BiH za Bloomberg Adria je Emina Pazalja, nemaju direktora, nesto najblize direktoru, bio je Vedran Persic. Euronews i Bloomberg Adria je razvio Rusmir Nefic koji je razvio i N1 uz podrsku Dragana Solaka i United media. Poslije su zavrsili na sudu u Londonu.DRHAUSE je napisao/la: ↑07 feb 2026, 10:44Koga briga koliko ga se pita kad lova kaplje u džep. Ušao je u te vode da je stalno na nekim funkcijama tipa Arena BiH, Bloomberg Adria itd. Velike su tu pare svaki mjesec.DirkNowitzki je napisao/la: ↑07 feb 2026, 10:04Nikakve on pasivne prihode nema, niti direktorske pozicije. Direktor je Arena Sport BH, ali nista se tu niti pita niti odlucuje. To je uradjeno zbog jedne druge stvari i sto je veliki prijatelj s Mirzom Vilicem.DRHAUSE je napisao/la: ↑07 feb 2026, 09:50Realno izgubila se i ona njegova strast u komentarisanju, pamtim nekada bi znao poluditi dok radi Spansku košarku La Bomba Navaro itd...
Izvrsni producent Newsmaxa je Igor Sanjevic, radio nekada na N1 u ekipi sa Ivanom Mikovic, u Sarajevu nemaju direktora, kao ni Euronews. Za sve se pita Mirza Vilic koji ima jos 2/3 godine ugovor ovdje i velike bonuse jer su oni projekat prodali Telekomu Srbije.
Avdiju je sada spasio Vilic. Da nije bilo Vilica, on bi skroz bio maknut iz cijele price, jer je bespotrebno usao u razne stvari u Beogradu, protiv Ostaje, za studente, itd.
Baš nisam imao dojam da je Avdić za studente.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Sigurno je to i do godina, ali mlađoj generaciji je Edin Avdić sinonim za košarku. Čovjek je koji ti prosto ugradi u nervni sistem tu ljubav prema sportu, još se citiraju njegove izjave i to ne samo one dvije koje su ga proslavile. Slušaš enciklopediju, otvoriš google, istražuješ i učiš o košarci. Ozbiljan patriota, načitan i širok tip, ne samo u fizičkom smislu.
Ukoliko sam dobro shvatio, mi u BiH svakako nećemo ostati uskraćeni za njegove prenose, tako da se iskreno nadam da će dobiti punu slobodu i da makar ovdje neće imati restrikcije koje su mu drage komšije nametnuli. Moguće da će sada i on malo skloniti nogu sa kočnice, pa i na podcastima malo bez cenzure pričati o svemu i svima.
Ukoliko sam dobro shvatio, mi u BiH svakako nećemo ostati uskraćeni za njegove prenose, tako da se iskreno nadam da će dobiti punu slobodu i da makar ovdje neće imati restrikcije koje su mu drage komšije nametnuli. Moguće da će sada i on malo skloniti nogu sa kočnice, pa i na podcastima malo bez cenzure pričati o svemu i svima.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Lupas gluposti kakvi crni studenti, pa svi rektori što je Vučic postavio i RTS su za studente. Avdic je vazda hodao kao po jajima kad su teške teme u pitanju.DirkNowitzki je napisao/la: ↑07 feb 2026, 12:10Naprosto nije tacno niti istina. Bloomberg Adria, Euronews, Newsmax i Arena posluju preko firme Arena Sport BH d.o.o. Koordinator ureda u BiH za Bloomberg Adria je Emina Pazalja, nemaju direktora, nesto najblize direktoru, bio je Vedran Persic. Euronews i Bloomberg Adria je razvio Rusmir Nefic koji je razvio i N1 uz podrsku Dragana Solaka i United media. Poslije su zavrsili na sudu u Londonu.DRHAUSE je napisao/la: ↑07 feb 2026, 10:44Koga briga koliko ga se pita kad lova kaplje u džep. Ušao je u te vode da je stalno na nekim funkcijama tipa Arena BiH, Bloomberg Adria itd. Velike su tu pare svaki mjesec.DirkNowitzki je napisao/la: ↑07 feb 2026, 10:04
Nikakve on pasivne prihode nema, niti direktorske pozicije. Direktor je Arena Sport BH, ali nista se tu niti pita niti odlucuje. To je uradjeno zbog jedne druge stvari i sto je veliki prijatelj s Mirzom Vilicem.
Izvrsni producent Newsmaxa je Igor Sanjevic, radio nekada na N1 u ekipi sa Ivanom Mikovic, u Sarajevu nemaju direktora, kao ni Euronews. Za sve se pita Mirza Vilic koji ima jos 2/3 godine ugovor ovdje i velike bonuse jer su oni projekat prodali Telekomu Srbije.
Avdiju je sada spasio Vilic. Da nije bilo Vilica, on bi skroz bio maknut iz cijele price, jer je bespotrebno usao u razne stvari u Beogradu, protiv Ostaje, za studente, itd.
Neće on iz Arene i Beograda nigdje, tamo je nikad jači i samo što bježi od rada u studiju. On već tri godine sve manje radi, nema više ni one emisije u obruču, ima ove podcaste ali i to teško radi.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
U sta se smijes kladiti da je ovo sto ja pricam istina?DRHAUSE je napisao/la: ↑07 feb 2026, 13:20Lupas gluposti kakvi crni studenti, pa svi rektori što je Vučic postavio i RTS su za studente. Avdic je vazda hodao kao po jajima kad su teške teme u pitanju.DirkNowitzki je napisao/la: ↑07 feb 2026, 12:10Naprosto nije tacno niti istina. Bloomberg Adria, Euronews, Newsmax i Arena posluju preko firme Arena Sport BH d.o.o. Koordinator ureda u BiH za Bloomberg Adria je Emina Pazalja, nemaju direktora, nesto najblize direktoru, bio je Vedran Persic. Euronews i Bloomberg Adria je razvio Rusmir Nefic koji je razvio i N1 uz podrsku Dragana Solaka i United media. Poslije su zavrsili na sudu u Londonu.
Neće on iz Arene i Beograda nigdje, tamo je nikad jači i samo što bježi od rada u studiju. On već tri godine sve manje radi, nema više ni one emisije u obruču, ima ove podcaste ali i to teško radi.
Da ce odsada samo raditi na Arena Sport BH?
Hajde da cujem.
Skroz se slažem za prvi dioSurreal je napisao/la: ↑07 feb 2026, 12:45Sigurno je to i do godina, ali mlađoj generaciji je Edin Avdić sinonim za košarku. Čovjek je koji ti prosto ugradi u nervni sistem tu ljubav prema sportu, još se citiraju njegove izjave i to ne samo one dvije koje su ga proslavile. Slušaš enciklopediju, otvoriš google, istražuješ i učiš o košarci. Ozbiljan patriota, načitan i širok tip, ne samo u fizičkom smislu.
Da, ostaje on kod nas a nije isključeno da se i tamo nekad vrati. Prvo je imao blok od Čovića a sada je i Ostoja udario na njega iako je njemu i Koletu davno pružio podršku i to javno u emisiji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.