FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Adem sinoć poprilično indisponiran, ništa mu nije išlo za rukom. Ipak, kao takav je kreirao tri prilike nakon prekida, izborio penal nakon slobodnog udarca i asistirao nakon prekida... To je igrač koji nam je uvijek trebao, da i kada nije njegova noć uspije napraviti par prilika.
Svaku ostalu priliku smo strpljivo napravili iz posljednje linije, bez nabijanja lopte. Radnik sveli na jednu šansu nakon greške Beganovića, dok je ona druga, čini mi se, bila ofsajd. Sve to može samo na bolje ići.
Svaku ostalu priliku smo strpljivo napravili iz posljednje linije, bez nabijanja lopte. Radnik sveli na jednu šansu nakon greške Beganovića, dok je ona druga, čini mi se, bila ofsajd. Sve to može samo na bolje ići.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Bitno je da se pobjedilo , nije to nesto bilo na visokom nivou al ok , ovakve utakmice najbitnije pobjediti. Zrinjski osvojio jedno 5 titula ovakvim pobjedama .
Adem pa pet mjesto prazno. Prevaga i kad je indisponiran e to je Kapitalac.
Bodove pisi a igru brisi.
Vidimo se u Zenici.
Bodove pisi a igru brisi.
Vidimo se u Zenici.
A Dobro ljudi prva tekma nakon skoro 2 mjeseca, ne znam sta ocekivati neku leprsavu igru? Top je to sve bilo, dali 2 gola sacuvali mrezu 5-tu tekmu zaredom netaknutu. Samo ce ici na bolje ovo. Ekipa dobija taj mentalitet i kad ne igraju najbolje pobjedjuju, to je jako bitno.
A plus daje se sansa mladima i vec pocinju skupljati potrebno iskustvo.
Renan je falio i to ce se vec u zenici sigurno vidjeti.
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Slažem se sa svim napisanim kolega.ronaldo99 je napisao/la: ↑07 feb 2026, 11:54A Dobro ljudi prva tekma nakon skoro 2 mjeseca, ne znam sta ocekivati neku leprsavu igru? Top je to sve bilo, dali 2 gola sacuvali mrezu 5-tu tekmu zaredom netaknutu. Samo ce ici na bolje ovo. Ekipa dobija taj mentalitet i kad ne igraju najbolje pobjedjuju, to je jako bitno.
Sarajevo ljubavi moja 1946
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Dobro je ovo kad se uzme u obzir da nismo bili u stanju uzimati ovakve tekme s puno jacim kadrom.
Ovo je neki potpuno novi a opet tim sa dosta pojedinaca koji su vec prilicno dugo skupa.
Nikako ne treba ispustiti iz vida da smo u ovaj tim integrisali nekoliko zaista mladih igraca koji tek trebaju nadoci.
Bas me zanima koji nam je sad prosjek godina!?
Kada vidis sta je namjera ,koji pravac i cilj,ne mozes puno kenjati,nego podrzati i biti strpljiv.
Igra naravno nije bila bajna,ali se vidjelo zalaganje,zelja za igrom i rezultatom.
Mislim da imamo osnov da budemo samo bolji i da se podizemo taman do ljeta,jer od ove sezone kroz ligu svakako nema nista.
Da smo mi doveli 4-5 Benka,Gulia,i ne znam koga pa da ima smisla za neku ostru kritiku,ali ovako nema smisla preseravati se.
Ne znam,kad vidim viziju i cilj,nije mi problem istrpiti neke stvari.
I da sam sebe popisam za Banica. Nisam mu nesto pretjerano vjerovao u jesenjem dijelu,ali ove bravure od sinoc,TOP.
Samo da nastavi ovako,onda je i odbrani puno lakse.
Idemo dalje,samo jako i sa puno vjere!!!
Ovo je neki potpuno novi a opet tim sa dosta pojedinaca koji su vec prilicno dugo skupa.
Nikako ne treba ispustiti iz vida da smo u ovaj tim integrisali nekoliko zaista mladih igraca koji tek trebaju nadoci.
Kada vidis sta je namjera ,koji pravac i cilj,ne mozes puno kenjati,nego podrzati i biti strpljiv.
Igra naravno nije bila bajna,ali se vidjelo zalaganje,zelja za igrom i rezultatom.
Mislim da imamo osnov da budemo samo bolji i da se podizemo taman do ljeta,jer od ove sezone kroz ligu svakako nema nista.
Da smo mi doveli 4-5 Benka,Gulia,i ne znam koga pa da ima smisla za neku ostru kritiku,ali ovako nema smisla preseravati se.
I da sam sebe popisam za Banica. Nisam mu nesto pretjerano vjerovao u jesenjem dijelu,ali ove bravure od sinoc,TOP.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
kogmagie46
- Kontakt:
Zna li iko kakav je Filip Živković što je potpisao za nas, od statistike sam vidio da igra desno krilo i prednjeg veznog, preko 50 nastupa za Osijek. Nadam se da je dobar
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Koliko god gresaka imali, jako malo primamo otkako je cvitanovic dosao, u odnosu na njegove kolege ranije koji su od radnika po 4 na kosevu primali.
Za prvu utakmicu nakon zimske pauze odlicno.
Bordo jutro
Za prvu utakmicu nakon zimske pauze odlicno.
Bordo jutro
Ona greska Beganovica je nevjerojatno. U 8 od 10 onakvog situacija bi primili gol. Ono je za "samara"
Sreca Banic je bio jako raspolozen
Sreca Banic je bio jako raspolozen
- FKS -
Za Čelik
Banić
Ristovski - Bralić - Maroodza
Hujber - Ignatkov - Cimirot - Mujkić
Elezi - Ljajić
Renan
Banić
Ristovski - Bralić - Maroodza
Hujber - Ignatkov - Cimirot - Mujkić
Elezi - Ljajić
Renan
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Ovaj mali Zivkovic je pravi virtuoz.
Plese s loptom na terenu.
Pokazat ce vrijeme kakav je mali zalog za vrijeme koje dolazi.
Edit: To ti je tako kad se neko uhvati posla u kojem je majstor.
Edit: To ti je tako kad se neko uhvati posla u kojem je majstor.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
PapeTrofejiSuTu je napisao/la: ↑07 feb 2026, 12:51Ovaj mali Zivkovic je pravi virtuoz.
Edit: To ti je tako kad se neko uhvati posla u kojem je majstor.![]()
Moze li on dati ruke trenutno i postoji li opcija otkupa?TrofejiSuTu je napisao/la: ↑07 feb 2026, 12:51Ovaj mali Zivkovic je pravi virtuoz.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Postoji, sumnjam da bi došao da nema.Napapijri je napisao/la: ↑07 feb 2026, 13:06Moze li on dati ruke trenutno i postoji li opcija otkupa?TrofejiSuTu je napisao/la: ↑07 feb 2026, 12:51Ovaj mali Zivkovic je pravi virtuoz.
Odvadi živ bioTrofejiSuTu je napisao/la: ↑07 feb 2026, 12:51Ovaj mali Zivkovic je pravi virtuoz.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
H8Z7 je napisao/la: ↑07 feb 2026, 13:28Odvadi živ bioTrofejiSuTu je napisao/la: ↑07 feb 2026, 12:51Ovaj mali Zivkovic je pravi virtuoz.
E zato se i raja razočara.
Nahvali se neko pretjerano i onda se konta da smo Mbapea doveli. Očekivanja vs realnost. Mali jeste talenat cim je s toliko godina odigrao 50 utakmica u ligi jacoj od nase.
Korektna observacija. Prva tekma, poprilicno kratke i nepotpune pripreme su ostavile traga. Evidentna nervoza ali i zelja i glad za igrom. Ima se vizija i to he najbitnije. Pobjedi se ne gleda u zube.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑07 feb 2026, 12:02Dobro je ovo kad se uzme u obzir da nismo bili u stanju uzimati ovakve tekme s puno jacim kadrom.
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Zbog cega?H8Z7 je napisao/la: ↑07 feb 2026, 13:28Odvadi živ bioTrofejiSuTu je napisao/la: ↑07 feb 2026, 12:51Ovaj mali Zivkovic je pravi virtuoz.
Neosporan talenat,U 19,reprezentativac A tima u dogledno vrijeme. Ne sumnjam sekunde u njegov dalji razvoj i napredak s ovim ljudima koji ga i dovode.
Ova liga kao nacrtana za njega.
Ima tu zicu s loptom u nogama,i uvijek zna sta ce s njom,a da to nije u bunar.
Nije s loptom na Vi,lopta ga gotivi,a to je vazno za mladog igraca.
Druga je prica sto raja ima takvu percepciju da ce od prve tekme namjestiti 2 i zabiti 3 komada.
Povrsno gledanje ne isprati nikad ocekivanja u bilo kojoj sferi zivota.
Ništa ja nisam negativno rekao. Samo kažem da ima oko 300 minuta više od našeg Ignatkova sa 10ak utakmica u nogama. Ne treba letiti pred rudu i očekivati boom.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑07 feb 2026, 13:54Zbog cega?H8Z7 je napisao/la: ↑07 feb 2026, 13:28Odvadi živ bioTrofejiSuTu je napisao/la: ↑07 feb 2026, 12:51Ovaj mali Zivkovic je pravi virtuoz.
Neosporan talenat,U 19,reprezentativac A tima u dogledno vrijeme. Ne sumnjam sekunde u njegov dalji razvoj i napredak s ovim ljudima koji ga i dovode.
Ova liga kao nacrtana za njega.
Ima tu zicu s loptom u nogama,i uvijek zna sta ce s njom,a da to nije u bunar.
Nije s loptom na Vi,lopta ga gotivi,a to je vazno za mladog igraca.
Druga je prica sto raja ima takvu percepciju da ce od prve tekme namjestiti 2 i zabiti 3 komada.
Povrsno gledanje ne isprati nikad ocekivanja u bilo kojoj sferi zivota.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
On je i na 60 % forme i spreme, najbolji na terenu, slicno ko i Jajalo kad je bio kod nas.ebi46 je napisao/la: ↑07 feb 2026, 11:10Adem sinoć poprilično indisponiran, ništa mu nije išlo za rukom. Ipak, kao takav je kreirao tri prilike nakon prekida, izborio penal nakon slobodnog udarca i asistirao nakon prekida... To je igrač koji nam je uvijek trebao, da i kada nije njegova noć uspije napraviti par prilika.