(Pitaj Dule navijace Veleza ko je bio igrac utakmice na toj "kontraverznoj" utakmici u Vrapcicima. Ja ti necu reci, gledao sam tu tekmu u Mostaru i ako bude i jedan iskren velezovac neka kaze istinu ako hoce).Dule 078 je napisao/la:Sve je to ok,ali igramo nekako pickasto,a posebno sam na to osjetljiv danas kad gledam ove finaliste Kupa i sjetim se kako smo bezveznom igrom izgubili 3-0 na Grbavici bez ispaljenog metka! Nervira me takav pristup jer Zeljo nije nista bolji od nas i uz malo hrabriju igru ovo finale smo trebali igrati MI. A ako i dalje budemo ovako mrljavi,izgubicemo i titulu,ali sve se nadam da ce im doci iz guzice u glavu da treba igrati,a ne zatvoriti se i cekati gresku protivnika od koga smo 10 puta jaci! Ne kontam stvarno!
Imamo super tim a vile nas nosaju,da nije bilo ona 2 Zeljina kiksa kuci,vjerovatno bi nas u ovom kolu pretekli,bas kao i prosle godine kad su nas prvi put u sezoni pretekli bas za 1.maj,nakon one "kontroverzne"utakmice u Vrapcicima.
Realno Dule, kapa dolje. Ako Borac osvoji titulu to ce biti potpuno zasluzeno i puno ste je vise zasluzili od nas. Ovo ti govorim iz perspektive kao navijac Zelje koji je gledao sve utakmice na Grbavici i ne bas sve na gostovanjima ali dovoljno da kazem da nasa igra tokom citave sezone nije ni priblizno slicna onoj koja je bila u proljece prosle sezone. Ove godine igrate cvrsto i odgovorno i rezultat je tu. Nista vi ne biste pretjerano vise osvojili bodova i da ste imali neku ofanzivniju taktiku a to dobro zna i vas Jagodic. Sto je sigurno sigurno i vi tako igrate. Igra Zelje je u biti slicna vasoj i Amar bas nije pretjerani ofanzivac.
Ono sto trebate da znate je da se Zeljo nije odrekao titule i ako vi ne pobijedite u naredne dvije gostujuce utakmice a ako Zeljo pobijedi Celik u Zenici, sve je moguce vjeruj mi, i moze biti bas da 29. kolo odluci o prvaku. Ako Zeljo izgubi ili osvoji "samo" bod u Zenici titula je vasa i tesko da se poslije mozemo cemu nadati.