Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

HeavensWonder
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la HeavensWonder » 29 apr 2011, 11:54

Ronaldo CR7 je napisao/la:Svi ste upravu za real jes mi najdraži klub al me nekad počinju nervirati,dobiju loptu izbiju je,pa koda nemaju nijednog normalnog igrača,počeli su sa glupom formacijom za takav tim,trebalo je početi i završiti utakmicu sa 4-4-2.Imamo jednog od naj naj napadača Benzemu..Barca je bila jača što jest jest.
Pa to i jeste najgore... Barca jeste bolja u ovom trenutku, ali REALA dovest u situaciju da se brani na svom stadionu.. Yebo takvog trenera... Bolje da ste vratili Del Bosquea ili Hiddinka doveli nego ovo !!! Ako Real prodje u srijedu, a tesko, onda ce to biti rezultat za pamcenje !!! :)
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 29 apr 2011, 11:58

[youtube][/youtube]
Čelik Zenica 1945

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 29 apr 2011, 11:58

Lik poredi La Ligu koju i sve da smo pobijedili njihova i LP... Al to sa LP nije samo sto je jednom se desilo nego se konstantno desava !!!

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 29 apr 2011, 12:05

HZ_ilidzaa je napisao/la:Lik poredi La Ligu koju i sve da smo pobijedili njihova i LP... Al to sa LP nije samo sto je jednom se desilo nego se konstantno desava !!!
a ti konstantno smaras.Sta ces sad. Aj promjeni to.VOLE NAS I SUDIJE.ZAO IM DA MI IZGUBIMO,LIJEPO NAS GLEDAT I SUDIJAMA.PROMJENI NESTO AKO MOZES.A TO DAT MOS SAMO PLAKAT I KLANJAT SE VELIKOJ BARCELONI.MI I DA SVE POBJEDIMO UZ POMOC SUDIJA A I POBJEDIMO JER BARCA NE UMIJE IGRAT.IPAK REAL IGRA ONO PRAVI FUDBAL, NEMA TO JE LJEPOTA ZA OCI.STA CES TI PROMJENITI ??? MOZES SAMO SUTITI I POKLOPITI SE , JER TIM ZA KOJI NAVIJAS NE ZNA IGRATI FUDBAL, NE ZNAM POVEZATI 3 PASA, ZNA SE UDARAT, GANAJT IGRACE SA NAMJEROM DA IH POLOME.ZNA SE NJIHOV TRENER DOBRO SLUZITI SVOJOM IGROM,TARZI ALIBI NAKON PORAZA U CRVENIM KARTONIMA.TRAZI JER IH SVJESNO DOBIJE U SLUCAJU BRUKE I SRAMOTE.REAL JE OCAJAN DA JE IGRAO I SA 15 IGRACA.MURINHO JE TAJ KOJI SVJESNO POCRVENI PA U KOLIKO IZGUBI NACE ON IZGOVOR U SUDIJI U VALJANJU U NEPOSTOJECIM FAULOVIMA.A NJEGOVA IGRA JE RAVNA 0 , ONA NIT POSTOJI, SVE SE SVODI NA BUNKER I KAD PRIMIS LOPTU NABIJ JE.REAL U OVE 4 DO SADA UTAKMICE SA BARCELONOM NIJE POSTENO ODIGRAO AKCIJU DA COVJEK KAZE JES DOBRA AKCIJA.TO JE BRUKA ZA NAJSKUPLJI TIM SVIJETA I JAD I CEMER.BOLJE TI JE SUTI JER PRICAS NEBULOZE SINE DRAGI !

Mesut Ozil
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil » 29 apr 2011, 12:07

zdravo momci Vidim da se raspravljate ko je bio bolji. Barca jeste bolja sto jest jest al sami smo krivi. branimo se na svom stadionu, sta onda da ocekujemo na camp nou

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 29 apr 2011, 12:08

Andres je napisao/la:REAL U OVE 4 DO SADA UTAKMICE SA BARCELONOM NIJE POSTENO ODIGRAO AKCIJU DA COVJEK KAZE JES DOBRA AKCIJA.TO JE BRUKA ZA NAJSKUPLJI TIM SVIJETA I JAD I CEMER.
...objasnio čo'ek ;)

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 29 apr 2011, 12:11

:lol: Vama je tesko prihvatiti da ne mozete posteno osvojit LP. A te akcije(ljepotu) od Reala mozes ocekivati za 2 godine , tri u vrh glave... Barca ima igrace koji zajedno igraju od juniorskih dana...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 apr 2011, 12:11

Ronaldo prozvao Mourinha: Nisam zadovoljan taktikom, ne želim igrati zatvoreno

"Želim li igrati u tako defenzivnoj postavi? Ne, ali moram ispunjavati ono što trener od mene traži", izjava je koju je novinarima dao Portugalac nakon utakmice.

U španjolskom dnevniku El Paisu izašla je još jasnija kritika upućena Mourinhu:

"Nisam zadovoljan našim sustavom igre. Ali što mogu? Moram poštivati trenerove zamisli."

Za ilustraciju Ronaldovih riječi pogledajte kako se protiv Barcelone kretao najofenzivniji igrač Reala. Ronaldo je većinu vremena provodio na sredini terena, a bio je čest gost svoje polovice. Za 90 minuta pretrčao je niti 6.5 kilometara. Dvostruko manje nego, primjerice, Jerko Leko koji je u utakmici Dinama Kijeva i Arsenala u LP-u pretrčao 12,3 kilometara......čak je i Ronaldu dopizdila kukavička taktika Murinha.. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 29 apr 2011, 12:17

Raspad sistema :lol:

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 29 apr 2011, 12:24

HZ_ilidzaa je napisao/la::lol: Vama je tesko prihvatiti da ne mozete posteno osvojit LP. A te akcije(ljepotu) od Reala mozes ocekivati za 2 godine , tri u vrh glave... Barca ima igrace koji zajedno igraju od juniorskih dana...
evo decko u ovom postu nakon tvog je sve objasnjeno.Alibi traziti mozete vi i navijaci ostalih klubova koji ne mogu prihvatiti realnost pa priznati Barca je najbolja.Svaki covjek koji voli ovaj sprt trebao bi hvaliti Boga sto nam je dao priliku da uzivamo u igri ovakvog tima i ovakvih igraca.a ne psovat ih ili nesto lose zelit im.Ovakav fudbal vise niko nece igrati , ovo je plafon sto se ova igra moze igrati.Murinjo je covjek koji je svjestan da je Barcelona mnogo bolji tim , ali je svjestan isto tako da njegovi igraci moraju igrati prljavo , zlobno i podmuklo da bi ga zaustavili.Nekad to prodje nekad ne.On je jedna obicna supcija od covjeka i trenera i uvjek ce biti.Kritikuje sve oko sebe, cak i svoje igrace, da bi svoju guzicu izvukao i da bi on bio najmanji krivac za neuspjeh.On je covjek koji nema taktiku, covjek koji uvjek igra isto protiv jakih ekipa.Covjek koji se brani 90 minuta, sa 10 igraca.Sansa njegova su prekidi ili neka frljoka.On se ne smije nadigravati jer on igrace ne uigrava da budu tim nego stroj za odbranu i hinjske poteze.Njemu fudbal nije u interesu nego trofeji.Jedina stvar ovog covjeka koja je dobra u njegvom poslu je ta da dodje u pravo vrijeme na pravo mjesto.Dosao je u Chelsea gladan trofeja, Abramovic mu dao ne limitiran budzet za dovodjenje igraca.Dosao u Inter koji desetljecima nije uzeo LP.Dao mu ne limitiran budzet, dobio par klasnih igraca, pojacao obranu.Naspanovao igrace i to je nejgov posao.Igre ne psotoji.Formacije ne postoji.

Ronaldo CR7
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo CR7 » 29 apr 2011, 12:27

Mesut Ozil je napisao/la:zdravo momci Vidim da se raspravljate ko je bio bolji. Barca jeste bolja sto jest jest al sami smo krivi. branimo se na svom stadionu, sta onda da ocekujemo na camp nou
tako je brate kad se branimo na bernabeu ima da nas nema na nou campu,treba nam bolja igra,bolja formacija.. ;)

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 29 apr 2011, 13:27

Ronaldo CR7 je napisao/la:Kakav Pinto samo hoce problema,našo je na Arbelou što nije na Ramosa.... :lol:
Sve je bio smisljen scenari, Arbeloa je imao zuti, i pokusao je prvo Keita da ga isprovocira, pa posle i Pinto..
Prije tekme Guardiola je pricao o sudijama, posle tekme nije ga ni spomenuo, znaci bio je prezadovoljan sa njemackim amaterom.

Do sad ni jednoc Barca nije posteno usla u finale LP, svaki put je bila neka mrlja sudije, Milan, Chelsea.. :oops:

Guardiola el falso humilde
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 29 apr 2011, 13:30, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Mesut Ozil
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil » 29 apr 2011, 13:29

Los_Blanos2 je napisao/la:
Ronaldo CR7 je napisao/la:Kakav Pinto samo hoce problema,našo je na Arbelou što nije na Ramosa.... :lol:
Sve je bio smisljen scenari, Arbeloa je imao zuti, i pokusao je prvo Keita da ga isprovocira, pa posle i Pinto..
Prije tekme Guardiola je pricao o sudijama, posle tekme nije ga ni spomenuo, znaci bio je prezadovoljan sa njemackim amaterom.

Guardiola el falso humilde
Ma ponasaju se k`o djeca. Igraj fudbal. Rivali su pa sta. Jel bio ijedan El-Classico da nije prosao bez tuce i crvenih u zadnje dvije godine. Vise mi je dosadilo gledad raspravljanja dugacka po 3 minute.

Ronaldo CR7
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo CR7 » 29 apr 2011, 13:33

Do sad ni jednoc Barca nije posteno usla u finale LP, svaki put je bila neka mrlja sudije, Milan, Chelsea.. :oops:

momak je upravu svaki put uđu u finale ne pošteno pa što njima nikad neda crveni leže,valjaju se po 5 min...i ništa pa čak ni žuti pa daj

Mesut Ozil
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil » 29 apr 2011, 13:37

Ronaldo CR7 je napisao/la:

momak je upravu svaki put uđu u finale ne pošteno pa što njima nikad neda crveni leže,valjaju se po 5 min...i ništa pa čak ni žuti pa daj
Ma ovi iz barce padaju ko pokoseni. Ja mislio italijani najvise simuliraju, al izgleda da im je barca uzor.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 29 apr 2011, 13:39

Ja sam znao da nece izaci na dobro, sta je sudija sebi dozvolio od samog pocetka tekme :oops: u prosijeku svaki 2 faul bilo to igraca Reala o Barce, imali smo jednu grupu igraca Barce na sudiji koji masu rukama, fataju se za glavu, pricaju sa sudijom. :oops:

Stark je u 1/2 Bundeslige od strane 286 profi igraca BL proglasen za najgoreg sudca, i sudi u LP :?

Uvezi starta Pepea- Alves, njemu pomocnik prilazi i govr da je za crvenog, a lik bio mnogo blize od pomocnika :mrgreen: ista situacija se desila Arbeloa- Pedro pred sami kraj tekme, Arbeloa dobio zuti, za sta majko mila, sto se Pedro okrnuo od njega, pa zatim se valjao tj. polivali ga vodom- da dodje sebi, fatao se za lice..A svi smo vidjeli koliko ga je u lice udario :lol:

Guardiola el falsho humilde
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 29 apr 2011, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

Mesut Ozil
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil » 29 apr 2011, 13:40

Los_Blanos2 je napisao/la:Ja sam znao da nece izaci na dobro, sta je sudija sebi dozvolio na tekmi :oops: u prosijeku svaki 2 faul bilo to igraca Reala o Barce, imali smo jednu grupu igraca Barce na sudiji koji masu rukama, fataju se za glavu, pricaju sa sudijom. :oops:

Stark je u 1/2 Bundeslige od strane 286 profi igraca BL proglasen za najgoreg sudca, i sudi u LP :?

Uvezi starta Pepea- Alves, njemu pomocnik prilazi i govr da je za crvenog, a lik bio mnogo blize od pomocnika :mrgreen:
Ma to sve namjesteno. Ove sudije upropastavaju fudbal. Ja bi da se uvede videozapis pa kud puklo da puklo.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 29 apr 2011, 13:44

Ma to sve namjesteno. Ove sudije upropastavaju fudbal. Ja bi da se uvede videozapis pa kud puklo da puklo
Slazem se, ali nedaju Platini, Blater i raja..znaju da bi njihove guze bile u minusu.
Samo sta se desavalo na SP, npr. De Jong zavali kopacku Xabiju u prsa i to nije za crvenog :oops: bilo je i gori situacija- smijesno, dzaba im 15 sudija kad je sve scenari.
Doce vrijeme kad sudije budu nakolonjene i R.Madridu, ali popiskim se ja na to..Uostalom prosao sam generacija Figo- Raul, Zizu, nikad nisu bili benficirani od strane sudija tj. nisu osvj. LP zahvaljuci sudijama, a dok kod nekih ostaje mrlja ( Milan, Arsenal, Chelsea, pa cak sad i R.Madrid) o kojoj svi znaju.

FK Željezničar

Podrška Papetu

Mesut Ozil
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil » 29 apr 2011, 13:47

Ma to sve namjesteno. Ove sudije upropastavaju fudbal. Ja bi da se uvede videozapis pa kud puklo da puklo
Slazem se, ali nedaju Platini, Blater i raja..znaju da bi njihove guze bile u minusu.
Samo sta se desavalo na SP, pa to je smijesno, dzaba im 15 sudija kad sve scenari.
Doce vrijeme kad sudije budu nakolonjene i R.Madridu, ali popiskim se ja na to..Uostalom prosao sam generacija Figo- Raul, Zizu, nikad nisu bili benficirani od strane sudija tj. nisu osvj. LP zahvaljuci sudijama, a dok kod nekih ostaje mrlja o kojoj svi znaju.
Ma danas fudbal biznis. to mi se gadi. Real sigurno moze da igra bolje i trebao bi da igra.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 29 apr 2011, 13:51

slika

Nemože vam čo'ek nadodavat' više :roll:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.