Malo teške riječi s obzirom da je Borac u istoriji samo jednom pobjedio Velež u Mostaru i to u onoj kontravezmoj lopovskoj predstavi nakon koje je Sabrija izgorio. Ne kažem da ste loši i da nije moguće ali daj uozbilji se maloResolute je napisao/la: ↑07 feb 2026, 15:21Danas ocekujem, necu reci lagana 3 boda, ali ne previse zahtjevna. Borac ce na rutinu i iskustvo apsolvirati Veleza, koji ce uci napaljen poslije pauze, i izgoriti u toj nekakvoj zelji da pokaze nesto, a kao i u vecini slucajeva, to nesto ce biti veliko nista. Ne znam kakvo je vrijeme dole, ali ocekujem pun stadion. Ocekuje se i dolazak Lesinara
Premijer liga BiH - aktuelno
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Samo srbijanski informer i nk zeljescar pisu istinu. Svi ostali lazu!
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Što mislim o toj određenoj situaciji isto kao i situaciji na utakmici Rumunjska-BiH kad je sudija zbog slične situacije ignorirao igranje rukom .rimljanin90 je napisao/la: ↑07 feb 2026, 15:27Nikakvo provociranje s moje strane, ali sta mislis o nekim situacijama gdje su zakinuli neku ekipu protiv zrinjskog? Npr. igranje bilbije rukom protiv veleza prosle sezone. Jer po kvalitetu ste objektivno najkonstantnija ekipa lige. Da li su to neki talovi ili nesto drugo?Zaboljesutra je napisao/la: ↑07 feb 2026, 15:18Borac i Sloga i ostali klubovi će vjerovatno vršiti pritisak na komisije kao i Čeferina jer im ne odgovara poštena liga.Jučer pod BB omjer prekršaja skoro isti na obe strane i bez veće lakrdije kao što smo svjedočili na utakmicama Borca jesenas i ljudi iz Doboja napišu priopćenje nakon 15 min od završetka utakmice kao da su oštećeni u najmanju ruku za 2,3 gola.Što je najžalosnije mediji kao što je ovaj pod kontrolom srpske kladionice i Vice Zeljkovića odmah u eter prenose što narkokartel iz Doboja piše.rimljanin90 je napisao/la: ↑07 feb 2026, 14:57
Nema sta liga je stvarno konkurentna postala. Samo kraj lakdrijama da bude i ocekujem svake godine dvije ekipe iz lige u evropi
Ovaj gospodin je ulazio u svlačionicu Zrinjskog i derao se u Doboju da će Borac biti šampion.![]()
Toliko o njima.
Zrinjski je zaštićen kod sudija tj.ima normalno suđenje samo zahvaljujući jer nije dopustio kao FK Sarajevo i FK Željezničar da ljudi iz kantonalnih saveza iz kojeg klub dolazi rade za interes i sitnu lovu već za klub i njegovu zaštitu.Meni je nedopustivo da su bošnjaci kao narod i kao ljudi sa velikom nogometnom tradicijom dozvolili da FK Borac na utakmice u glavni grad dolazi sa svojim sudijama i da ih tendecijozno krade u sred Sarajeva.Mi smo se barem izborili da nam utakmice protiv te kriminalne Vicine hobotnice sude ljudi od povjerenja kao što je Peljto .
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
Jedno je izboriti se za normalno sudjenje, a drugo je da te gura isto kao i borac. Samo zrinjski to radi neofirno jer imaju rezultate dugi niz godina, pa dodje Bosnjo glupi i kaze pa oni igraju najbolje, ne guraju ih u evropi i slicno. Milion je situacija gdje zrinjski poguran gdje uticalo na rezultat. Ne ocekujem od jevreja da priznaju neke stvari.Zaboljesutra je napisao/la: ↑07 feb 2026, 15:38Što mislim o toj određenoj situaciji isto kao i situaciji na utakmici Rumunjska-BiH kad je sudija zbog slične situacije ignorirao igranje rukom .rimljanin90 je napisao/la: ↑07 feb 2026, 15:27Nikakvo provociranje s moje strane, ali sta mislis o nekim situacijama gdje su zakinuli neku ekipu protiv zrinjskog? Npr. igranje bilbije rukom protiv veleza prosle sezone. Jer po kvalitetu ste objektivno najkonstantnija ekipa lige. Da li su to neki talovi ili nesto drugo?Zaboljesutra je napisao/la: ↑07 feb 2026, 15:18
Borac i Sloga i ostali klubovi će vjerovatno vršiti pritisak na komisije kao i Čeferina jer im ne odgovara poštena liga.Jučer pod BB omjer prekršaja skoro isti na obe strane i bez veće lakrdije kao što smo svjedočili na utakmicama Borca jesenas i ljudi iz Doboja napišu priopćenje nakon 15 min od završetka utakmice kao da su oštećeni u najmanju ruku za 2,3 gola.Što je najžalosnije mediji kao što je ovaj pod kontrolom srpske kladionice i Vice Zeljkovića odmah u eter prenose što narkokartel iz Doboja piše.
Ovaj gospodin je ulazio u svlačionicu Zrinjskog i derao se u Doboju da će Borac biti šampion.![]()
Toliko o njima.
Zrinjski je zaštićen kod sudija tj.ima normalno suđenje samo zahvaljujući jer nije dopustio kao FK Sarajevo i FK Željezničar da ljudi iz kantonalnih saveza iz kojeg klub dolazi rade za interes i sitnu lovu već za klub i njegovu zaštitu.Meni je nedopustivo da su bošnjaci kao narod i kao ljudi sa velikom nogometnom tradicijom dozvolili da FK Borac na utakmice u glavni grad dolazi sa svojim sudijama i da ih tendecijozno krade u sred Sarajeva.Mi smo se barem izborili da nam utakmice protiv te kriminalne Vicine hobotnice sude ljudi od povjerenja kao što je Peljto .
Fk Željezničar.
- Combattente87
- Kontakt:
Velež nikada nije pobjedio u BL poslje rata
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
rimljanin90
- Kontakt:
Posten odgovor i slazem se s tobom da smo mi sami dopustili ovo sve. Nikad nista protiv borca i zrinjskog. Jake ekipe iz velikih gradova. Nije borac kriv sto je sudjenje takvo kakvo jest kao ni sto zrinjski nije kriv sto se stimac bavi populizmom.Zaboljesutra je napisao/la: ↑07 feb 2026, 15:38Što mislim o toj određenoj situaciji isto kao i situaciji na utakmici Rumunjska-BiH kad je sudija zbog slične situacije ignorirao igranje rukom .rimljanin90 je napisao/la: ↑07 feb 2026, 15:27Nikakvo provociranje s moje strane, ali sta mislis o nekim situacijama gdje su zakinuli neku ekipu protiv zrinjskog? Npr. igranje bilbije rukom protiv veleza prosle sezone. Jer po kvalitetu ste objektivno najkonstantnija ekipa lige. Da li su to neki talovi ili nesto drugo?Zaboljesutra je napisao/la: ↑07 feb 2026, 15:18
Borac i Sloga i ostali klubovi će vjerovatno vršiti pritisak na komisije kao i Čeferina jer im ne odgovara poštena liga.Jučer pod BB omjer prekršaja skoro isti na obe strane i bez veće lakrdije kao što smo svjedočili na utakmicama Borca jesenas i ljudi iz Doboja napišu priopćenje nakon 15 min od završetka utakmice kao da su oštećeni u najmanju ruku za 2,3 gola.Što je najžalosnije mediji kao što je ovaj pod kontrolom srpske kladionice i Vice Zeljkovića odmah u eter prenose što narkokartel iz Doboja piše.
Toliko o njima.
Threeplanetrees je napisao/la: ↑07 feb 2026, 15:27Malo teške riječi s obzirom da je Borac u istoriji samo jednom pobjedio Velež u Mostaru i to u onoj kontravezmoj lopovskoj predstavi nakon koje je Sabrija izgorio. Ne kažem da ste loši i da nije moguće ali daj uozbilji se maloResolute je napisao/la: ↑07 feb 2026, 15:21Danas ocekujem, necu reci lagana 3 boda, ali ne previse zahtjevna. Borac ce na rutinu i iskustvo apsolvirati Veleza, koji ce uci napaljen poslije pauze, i izgoriti u toj nekakvoj zelji da pokaze nesto, a kao i u vecini slucajeva, to nesto ce biti veliko nista. Ne znam kakvo je vrijeme dole, ali ocekujem pun stadion. Ocekuje se i dolazak Lesinara
Zrinjski ima zastitu samo zbog politike, jer tako mora. Sumnjam da i jedna (B/S) komponenta bi mogla da izgura kao vi Beusa, covjek 15 godina u vrhu saveza znaci. Definitivno veci kriminalac od vicka, jer nije glup kao ovaj. Vicko je to "pokusao" (uspio je eto jednom) instant u svom mandatu. Ali realno osramotio se kao niko sa sudjenjemZaboljesutra je napisao/la: ↑07 feb 2026, 15:38Što mislim o toj određenoj situaciji isto kao i situaciji na utakmici Rumunjska-BiH kad je sudija zbog slične situacije ignorirao igranje rukom .rimljanin90 je napisao/la: ↑07 feb 2026, 15:27Nikakvo provociranje s moje strane, ali sta mislis o nekim situacijama gdje su zakinuli neku ekipu protiv zrinjskog? Npr. igranje bilbije rukom protiv veleza prosle sezone. Jer po kvalitetu ste objektivno najkonstantnija ekipa lige. Da li su to neki talovi ili nesto drugo?Zaboljesutra je napisao/la: ↑07 feb 2026, 15:18
Toliko o njima.
tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 feb 2026, 14:01Najveceg kluba u drzavi? Kad je ovaj igro za Zrinju, a da mi je to promaklo
Da je ovo izjavio prije 15 godina možda bi bilo relevantno. Danas, ni u gradu nisu najveći a o državi da ne pričamo.
Nikad poraz, samo lekcija.
Ja vjerujem NoDiju, ako on kaze da je za svakog igraca placeno obestecenje, onda je placeno...
Pa kad se za bracu Alibasic platila NAKNADA ZA TRENIRANJE u milionskom iznosu, sta vise reci...

Pa kad se za bracu Alibasic platila NAKNADA ZA TRENIRANJE u milionskom iznosu, sta vise reci...
Svi znamo da je Stupčanica platilo Zelji 200.000 eura za Garčevića.
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Kažeš “prije 15 godina”? Zanimljivo je kako vam je prošlost uvijek problem samo onda kad se izvuče statistika. Jer kad se pričaju titule, legende i “veličina”, tada vam godine ne smetaju. Ali kad dođu derbi pobjede – koje su trajne i mjerljive – odjednom je sve “zastarjelo”. Sadašnjost vam ne služi za argument, zato je i izbjegavate. A derbi ne pamti izgovore, pamti ko je koga pobijedio više puta. I tu je priča završena.tabba77 je napisao/la: ↑07 feb 2026, 15:44tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 feb 2026, 14:01Najveceg kluba u drzavi? Kad je ovaj igro za Zrinju, a da mi je to promaklo
Da je ovo izjavio prije 15 godina možda bi bilo relevantno. Danas, ni u gradu nisu najveći a o državi da ne pričamo.
Glavni smo u glavnom gradu. Politička tvorevino
A cuj, nije ni Radnik Sarajevu nikad 4 gola dao, pa se okrenulo u 16 minuta sve, i to nikad jacem Sarajevu.Threeplanetrees je napisao/la: ↑07 feb 2026, 15:27Malo teške riječi s obzirom da je Borac u istoriji samo jednom pobjedio Velež u Mostaru i to u onoj kontravezmoj lopovskoj predstavi nakon koje je Sabrija izgorio. Ne kažem da ste loši i da nije moguće ali daj uozbilji se maloResolute je napisao/la: ↑07 feb 2026, 15:21Danas ocekujem, necu reci lagana 3 boda, ali ne previse zahtjevna. Borac ce na rutinu i iskustvo apsolvirati Veleza, koji ce uci napaljen poslije pauze, i izgoriti u toj nekakvoj zelji da pokaze nesto, a kao i u vecini slucajeva, to nesto ce biti veliko nista. Ne znam kakvo je vrijeme dole, ali ocekujem pun stadion. Ocekuje se i dolazak Lesinara
Moja konstatacija se zasniva na tome da je Borac sacuvao okosnicu, prosao pripreme, doveo Skorupa nazad koji je pa mogu reci domaci. Ganja se titula, 100 godina kluba. Imaju sve predispozicije da pobijede veceras, a da niko ne izgori.
Ne igramo u BL veceras.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Evo ti i iz našeg ugla isto to..Zadržali okosnicu ekipe i doveli nekoliko igrača koji su igrali konstantno jesenji dio. Igramo kući i gonjamo evropu ali ne slavimo 100 godina mi smo to davno proslaviliResolute je napisao/la: ↑07 feb 2026, 16:00
A cuj, nije ni Radnik Sarajevu nikad 4 gola dao, pa se okrenulo u 16 minuta sve, i to nikad jacem Sarajevu.
Moja konstatacija se zasniva na tome da je Borac sacuvao okosnicu, prosao pripreme, doveo Skorupa nazad koji je pa mogu reci domaci. Ganja se titula, 100 godina kluba. Imaju sve predispozicije da pobijede veceras, a da niko ne izgori.
Tesko cete do evrope. Te ostale pozicije su rezervisanecza sarajevske drugare.Threeplanetrees je napisao/la: ↑07 feb 2026, 16:07Evo ti i iz našeg ugla isto to..Zadržali okosnicu ekipe i doveli nekoliko igrača koji su igrali konstantno jesenji dio. Igramo kući i gonjamo evropu ali ne slavimo 100 godina mi smo to davno proslaviliResolute je napisao/la: ↑07 feb 2026, 16:00
A cuj, nije ni Radnik Sarajevu nikad 4 gola dao, pa se okrenulo u 16 minuta sve, i to nikad jacem Sarajevu.
Jesu li se to i oni počeli ponašati kao navijačka grupa pa krenuli na gostovanja van "svoje" teritorije? Nadam se da je istina.Resolute je napisao/la: ↑07 feb 2026, 15:21Danas ocekujem, necu reci lagana 3 boda, ali ne previse zahtjevna. Borac ce na rutinu i iskustvo apsolvirati Veleza, koji ce uci napaljen poslije pauze, i izgoriti u toj nekakvoj zelji da pokaze nesto, a kao i u vecini slucajeva, to nesto ce biti veliko nista. Ne znam kakvo je vrijeme dole, ali ocekujem pun stadion. Ocekuje se i dolazak Lesinara
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Pa vjerovatno su skontali da od te price da ce se prestati traziti dokumenti nema nista. A nije ni kljuc ici samo u prijedor i doboj i bijeljinu. Kad te zapadne..Zutti je napisao/la: ↑07 feb 2026, 16:17Jesu li se to i oni počeli ponašati kao navijačka grupa pa krenuli na gostovanja van "svoje" teritorije? Nadam se da je istina.Resolute je napisao/la: ↑07 feb 2026, 15:21Danas ocekujem, necu reci lagana 3 boda, ali ne previse zahtjevna. Borac ce na rutinu i iskustvo apsolvirati Veleza, koji ce uci napaljen poslije pauze, i izgoriti u toj nekakvoj zelji da pokaze nesto, a kao i u vecini slucajeva, to nesto ce biti veliko nista. Ne znam kakvo je vrijeme dole, ali ocekujem pun stadion. Ocekuje se i dolazak Lesinara![]()
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Fudbalski klub Sarajevo je, posredstvom KlikBajta, ukinuo predsjednika, osnivača, vlasnika, filantropa, humanistu i motivatora Ismira Mirvića iz taga u objavi transfera Luke Menala.
Ovom prilikom šaljemo poruku gospodinu Ismiru Mirviću da smo mu na usluzi za bilo kakve emotivne probleme izazvane gore navedenim potezom.
Ukoliko gospodinu Ismiru MirvićU bude potrebna i pomoć psihologa ili psihijatra, KlikBajt je spreman ustupiti mu poklon bon za pet besplatnih seansi koji je članu našeg admin-teama poklonjen nakon što je pokazao zavidan napredak tokom liječenja od strane zločinca.

Ovom prilikom šaljemo poruku gospodinu Ismiru Mirviću da smo mu na usluzi za bilo kakve emotivne probleme izazvane gore navedenim potezom.
Ukoliko gospodinu Ismiru MirvićU bude potrebna i pomoć psihologa ili psihijatra, KlikBajt je spreman ustupiti mu poklon bon za pet besplatnih seansi koji je članu našeg admin-teama poklonjen nakon što je pokazao zavidan napredak tokom liječenja od strane zločinca.

E jesam im se nagovorio Allaha mi. Najjači sam.Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑07 feb 2026, 16:47Fudbalski klub Sarajevo je, posredstvom KlikBajta, ukinuo predsjednika, osnivača, vlasnika, filantropa, humanistu i motivatora Ismira Mirvića iz taga u objavi transfera Luke Menala.
![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: GradKamena1 i 15 gostiju.