NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Svaka cast na ovome predstavljanju Obradova, ako su kritike sa foruma doprinijele tome jos mi je draze.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Kakvu su ovi crnci, nisam uspio gledati danas utakmicu?legendarnadruga je napisao/la: ↑07 feb 2026, 22:57Ne nit hoćenebeskasila je napisao/la: ↑07 feb 2026, 22:17Jel igrao Zaric danas?NeRi_K je napisao/la: ↑07 feb 2026, 19:48Za prvu pripremnu i više nego ok, vidjelo se da je falilo kreacije u sredini, Mateo Božić nije igrao zbog lakše povrede, umjesto njega fino je krenuo novi Brazilac, ali se povrijedio nakon 15tak minuta utakmice.
Duvnjak je utakmicu započeo sa 5 U21 igrača, Jašarević, Šetkić, Mahmud, Petrović i Stipić.
Iako nam je potreban napadač i eventualno jedan kreativac, ne pamtim kad je Jedinstvo imalo širi roster igrača.
Ima li ko novi na radaru, ovo sa Meggle izgleda fina prica.
Kakva je prica sa Zarom sad?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Šetkiću se trebala dati ispisnica na polusezonu, limitiran igrac, za onaj crveni u Tomislavgradu ne treba trositi rijeci, u napadu limitiran malo je reci itd, bolje da smo Šušnjaru dali priliku pa nek i pogrijesi iducu sezone ce biti top.
Meni na ovo sve fali desni vezni i jedan kreativac da ih zalila.
Kakav je bio ovaj Seferovic iz Kljuca?
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Sad ce Mateo biti kreativac, njega je Zera ugasioRisonja99 je napisao/la: ↑07 feb 2026, 23:26Šetkiću se trebala dati ispisnica na polusezonu, limitiran igrac, za onaj crveni u Tomislavgradu ne treba trositi rijeci, u napadu limitiran malo je reci itd, bolje da smo Šušnjaru dali priliku pa nek i pogrijesi iducu sezone ce biti top.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Ima neki Brazilac iz Slovenije došao nije uopste los bio na početku ali povrijedio se bio tako da ne mogu reci puni dojamInatSilniBosanski je napisao/la: ↑07 feb 2026, 23:10Kakvu su ovi crnci, nisam uspio gledati danas utakmicu?
Ima li ko novi na radaru, ovo sa Meggle izgleda fina prica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.