Ibro nikad nije ni dovodio "imena", nego je izvlacio iz picke materine igrace i napravio igrace od njih. Ne bih ja ove prinove tako brzo otpisoThreeplanetrees je napisao/la: ↑08 feb 2026, 10:23Koliko para toliko muzike zato sam i napisao ovu statistiku koja pokazuje da pravilan rad i znanje mogu parirati mnogo većim uloženim novcima. Po meni je bitno da je igrač koji je doveden igrao u svom klubu i da ga ne moramo čekati tri mjeseca da oživi. Po Ibri Spahić je treća opcija iza Šarića i Dogana koji bi mogao već u srijedu zaigrati. Zajebano je Rodjeni na zimu dovesti dobrog igrača koji je konstantno igrao da ne platišRodjeniiBrato je napisao/la: ↑08 feb 2026, 10:18Dobar jest, strašan nema price, al je ovaj prelazni rok odradio katastrofa. Doveo 5 6 igraca, niko nije pojačanje(osim Salčina), niko u prvoj ne igra, gledam sinoc osim Nukića i Salčina nemaš koga ubacit. Jedino mi imamo goreg napadača od Sarajeva u ovoj ligi, 2 metra ničega.Threeplanetrees je napisao/la: ↑08 feb 2026, 10:1411 utakmica od kako je Ibro Rahimić preuzeo Velež. Njegov omjer 7 pobjeda 3 remija i 1 poraz kada su nas pokrali u Banja Luci. U 11 utakmica samo na 4 primili po gol 7 puta sačuvali mrežu. Trenerski maestro ove smiješne lige![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Super su mi ovi strucnjaci, i uvjek i iznova me oduseve, pa zasto ne prikaza cijeli video ili bar par frejmova prije ove slike pa da se vidi zasto je dobio zuti, i nek je srecan sto je samo zuti a ne da je sebi zglob sjebao za narenih X mjeseci. Al eto seljacka i uvjek “objektivna” publika sudiju krivi
Ti se mozgonja ne javljaj,
Ti si cijeli forum uvjeravao da je onaj gol Veleža u BL opravdano poništen.
Ti si cijeli forum uvjeravao da je onaj gol Veleža u BL opravdano poništen.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Prestani pratiti fudbal,
Ali te neka ovdje, na pravom si mjestu.
Ali te neka ovdje, na pravom si mjestu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Veležov igrač natrčao na Hererin đon, kako se ovaj mogao zaustaviti?Threeplanetrees je napisao/la: ↑08 feb 2026, 10:45Ma ja nije žuti ako si izbio loptu i stao džonom na član drugom igraču
Ja nisam rekao da niste oštećeni već da je više do vara nego do Nihada, a ti glup pa glup.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Isto je tako bilo da je Sarajevu ponisten cist gol u BL, pa nakon 3-4mjeseca dodje do toga da je situacija ipak 50-50 pa onda jos par mjeseci i gol je opravdano ponisten, sve sa potvrdom “strucnjaka” Kaljanca, tako i taj gol sa Velezom. U svakom slucaju sinoc dobra o tvrda utakmica, steta sto nije bilo golova, nama je ono strnjiste i teatar seljaka uvjek bio problem pa je za mene bod puna kapa
Išao sam guglati šta znači strnjište.
Malo je reć’ da nisam iznenađen rezultatom s obzirom od koga dolazi
Malo je reć’ da nisam iznenađen rezultatom s obzirom od koga dolazi
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ovo je klasicni dijasporac, daleko je ovo od "typo".
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Natrčao ili ne natrčao džon na članak je minimalno žuti karton po svim pravilima i karakteriše se kao opasna igra. Imas vremena da reaguješVorovus je napisao/la: ↑08 feb 2026, 11:27Veležov igrač natrčao na Hererin đon, kako se ovaj mogao zaustaviti?Threeplanetrees je napisao/la: ↑08 feb 2026, 10:45Ma ja nije žuti ako si izbio loptu i stao džonom na član drugom igraču
Zavrsimo sa ovom temom,sta danas ocekujte hoce li seljo dobiti
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Tek sada uprati pošto je ovaj nesretnik prije mlatio gluposti pa preskočim i ne čitam šta piše. Čuj strnjište 
Evo i ja sam izguglao dovoljan je početak bio
Strnjište je poljoprivredni termin
Evo i ja sam izguglao dovoljan je početak bio
Strnjište je poljoprivredni termin
Nemas uvijek vremena da reagujes.Threeplanetrees je napisao/la: ↑08 feb 2026, 11:40Natrčao ili ne natrčao džon na članak je minimalno žuti karton po svim pravilima i karakteriše se kao opasna igra. Imas vremena da reaguješVorovus je napisao/la: ↑08 feb 2026, 11:27Veležov igrač natrčao na Hererin đon, kako se ovaj mogao zaustaviti?Threeplanetrees je napisao/la: ↑08 feb 2026, 10:45Ma ja nije žuti ako si izbio loptu i stao džonom na član drugom igraču
A da budemo iskreni, Herera i kad ima vremena ne reaguje.Vorovus je napisao/la: ↑08 feb 2026, 12:02Nemas uvijek vremena da reagujes.Threeplanetrees je napisao/la: ↑08 feb 2026, 11:40Natrčao ili ne natrčao džon na članak je minimalno žuti karton po svim pravilima i karakteriše se kao opasna igra. Imas vremena da reaguješ
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 08 feb 2026, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Drži se strnjišta i ne kvalificiraj ti ništa.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Kakva je ovo bolest da nam ovuda kače svoje sastave i ljude sa kojima su se rastali?
Trenutno korisnika/ca: aqarius, Arma00, AvantiBL, Beli98, benko21, BeYaZ, bordobijeli, brig, bvsic, club21, Combattente87, Dilajla1946, DoktorXabaras, ErosViverosViv, Jet2Holiday, Kockoglavi, kolezeljovac, laznokrilo, Mostarska, Napapijri, PapakIzSa, PeppermintSA, plisek, ronaldo99, Samba71, seha77, supervizor, Tuce11, Zaboljesutra, Zeko87, zemuntrg i 128 gostiju.