FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Znamo svi da se ne može preko noći nešto promijeniti.
Ali kad je izašao sastav, nas 20 isto reklo, mi šanse nećemo napraviti sa ovim igračima u veznom redu i u napadu. Nije mi jasno da neko ko nije stručnjak, neko možda nije ni igrao fudbal da bolje vidi i osjeti neke stvari.
Alica izbaciti da bi ovaj igrao.
Seedorfa opet gurati a znaš da je kratak u skoku. Zbog iste stvari smo i u Širokom izgubili.
Hajde da izdobri vise konačno.
Ali kad je izašao sastav, nas 20 isto reklo, mi šanse nećemo napraviti sa ovim igračima u veznom redu i u napadu. Nije mi jasno da neko ko nije stručnjak, neko možda nije ni igrao fudbal da bolje vidi i osjeti neke stvari.
Seedorfa opet gurati a znaš da je kratak u skoku. Zbog iste stvari smo i u Širokom izgubili.
Slavlje u megamixu, smirite se abili. Jasno slaba igra i nemoc u napadu. Dzaba ti gradjenje napada u prvom poluvremenu, neka brzina i ostalo kad to neces zabiti. I onda kad se umoris protivnik ce svoje zabiti jer nemas kvalitetnu odbranu. Doveli smo dobre igrace ali Karamarko je bio stub, neki su cak statistike neke vadili da nam nije bitan nikako hahahh
-
GavranBeli
- Kontakt:
,GavranBeli je napisao/la: ↑08 feb 2026, 14:33Sad dzelomuharemovic nek dodje da napiše post, a vi svršavajte, aplaudirajte, kao da nemate oci da vidite da nismo doveli nikog a ostali bez pet igrača.
Kakav investitor još jedna prevara u nizu.
Zadnja izmjena: lakilone, dana/u 08 feb 2026, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar über alles
- dubioza144
- Kontakt:
Dobar prelazni rok nema sta od 4 pojacanja 1 igra 1 na klupi jedan na tribinama jedan se jos nije ni prikljucio, uigrani stoper prodat 5 dana prije, i kako kazu ocjenjivat cemo prelazni kad se zavrsi samo lagano
a do tad prosipaj bodove gdje stignes zavrsit ces 6 na tabeli nema veze
prvi macici se u vodu bacaju
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Zasto ne ubacuje Prokopa? Sta kazu Karamarko nije valjao?
-
Ganola1921
- Kontakt:
Nismo dobro odigrali ali zato smo uzasni
Jarane, sanse nismo napravili. Jedne jedine sanse
A i kako cemo napraviti kad nema igre ? ovo je antifudbal.. Hajvani samo nabijaju i preskacu sredinu.
Posusje je imalo nekoliko sanse, a evo i dalje napadaju.
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Orvel je napisao/la: ↑08 feb 2026, 14:35Slavlje u megamixu, smirite se abili. Jasno slaba igra i nemoc u napadu. Dzaba ti gradjenje napada u prvom poluvremenu, neka brzina i ostalo kad to neces zabiti. I onda kad se umoris protivnik ce svoje zabiti jer nemas kvalitetnu odbranu. Doveli smo dobre igrace ali Karamarko je bio stub, neki su cak statistike neke vadili da nam nije bitan nikako hahahh
Nije sine ni tebi lako? Koga si doveo bolan?
Mozda to njemu na treningu izgleda dobro ali nazalost mi kao navijaci imamo vise iskustva gledajuci te igrace na prvenstvenim utakmicama. Krpic nema sta traziti u ovoj ekipi, a i pored ostala dva napadaca, nama treba pravi spic.Cwirek je napisao/la: ↑08 feb 2026, 14:34Znamo svi da se ne može preko noći nešto promijeniti.
bravo sefe, prokopa ostavi na klupi yebem i tebe i tvoju taktiku
Kažu insajderi da smo se nikad bolje pojačali
Naša pojačanja :
Nastić koji izgledom i spremom komotno može sa Dželom i Bukijem na termin veterana
Huskovic koji nije zabio gola 3 sezone
Pejić koji dolazi iz ekipe koja je ispala iz Izraelske lige
Dobro smo se pojačali
Naša pojačanja :
Nastić koji izgledom i spremom komotno može sa Dželom i Bukijem na termin veterana
Huskovic koji nije zabio gola 3 sezone
Pejić koji dolazi iz ekipe koja je ispala iz Izraelske lige
Dobro smo se pojačali
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Kakav amaterizam, sta su radili cijele pripreme… igrali cijele pripreme sa prokopom i denijem u sredini, i izadjemo danas ovako, neshvatljivo..
Yebem ti Hulahopka sve mrtvo i zivo sto imas, poginuo do jutra
Alić umjesto Nastića u prvih 11
Cveta zuji zuji ali ništa
Cveta zuji zuji ali ništa
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
-
19vendetta87
- Kontakt:
Baciti sve karte na kup, nema druge.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Od dovedenih je samo Nastic igrao, sta ti nije jasno konkretno?GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑08 feb 2026, 14:36Orvel je napisao/la: ↑08 feb 2026, 14:35Slavlje u megamixu, smirite se abili. Jasno slaba igra i nemoc u napadu. Dzaba ti gradjenje napada u prvom poluvremenu, neka brzina i ostalo kad to neces zabiti. I onda kad se umoris protivnik ce svoje zabiti jer nemas kvalitetnu odbranu. Doveli smo dobre igrace ali Karamarko je bio stub, neki su cak statistike neke vadili da nam nije bitan nikako hahahh
Nije sine ni tebi lako? Koga si doveo bolan?
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Cuvamo Prokola za Kup ,ne razumijem....
Ja znam da smo mi ispod prosjecna ekipa i nisam djaba govoriod a nam fali jos igraca.
Ali Boga mi ovaj nastavio u Adzemovom stilu. Ovako ozbiljan trener,da sebi dopusti da mu pojedinci igraju. Mozda sam ja zaglupio,ali ja nista ne razumujem.
Ja stvarno nemam vise strpljenja,ogadise mi ljudi fudbal,nismo ni poceli igrati. Ovo je previse.
JEDINO AKO COVJEK NIJE HTIO POKAZATI SANINU I NIJAZU,SA KAKVIM OCAJEM OD IGRACA RASPOLAZE.
Sam sebe popisas.
Ja znam da smo mi ispod prosjecna ekipa i nisam djaba govoriod a nam fali jos igraca.
Ali Boga mi ovaj nastavio u Adzemovom stilu. Ovako ozbiljan trener,da sebi dopusti da mu pojedinci igraju. Mozda sam ja zaglupio,ali ja nista ne razumujem.
Ja stvarno nemam vise strpljenja,ogadise mi ljudi fudbal,nismo ni poceli igrati. Ovo je previse.
JEDINO AKO COVJEK NIJE HTIO POKAZATI SANINU I NIJAZU,SA KAKVIM OCAJEM OD IGRACA RASPOLAZE.
Sam sebe popisas.
Zadnja izmjena: BarbareZeljin, dana/u 08 feb 2026, 14:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Ko je naredio da se ova 2 vrate.Jel Ucjena neka jel neki tal sta je u pitanju.Pa njih dvojica su pravili problem u svlacionici sta sad ko mirni postali.Pa mi nismo po golu opucali Posušju.
-
perodeformero
- Kontakt:
Kažu doveli igrače koji su iznad ove lige 
Trenutno korisnika/ca: Hazre, Hrasno15, imekorisnicko, Lekqqq1921, voltron30 i 71 gost.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)