FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ja nmg da vjerujem sta gledam, kriminalno od pocetka do kraja, msm stvarno vise nije mi do zivota kad gledam ove krampe i ovaj fudbal, ubise mi volju za zivotom
Ma jesmol to mislili da ce nadoknaditi stvarno ovih 5 minuta sto je ukro dumajuci o penalu kojeg svakako nije mislio svirat? Bosno moja poharana
Il regno del Diavolo!
Galic otisao prizivali odlazak, Odinaka danas bolji nego prije, Krpic bio odličan zbog Dangubica, Boljevic bio i ostao ****, Cvetan pogledaj pod Boljevic, Dan bio bolji zbog Jabera - jednostavno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Pitaj ono stručnjaka sa nickom f16, koji meni pametuje juče na PL forumu kada sam napisao da bi nama poništili gol iz situacije prvog gola sarajeva. Ova danas situacija je više penal nego ona suđena pijačarima na Grbavici. Sramota. Jasno je kakav nas kriterij očekuje.
Zadnja izmjena: AhmedNurudin, dana/u 08 feb 2026, 15:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
-
GavranBeli
- Kontakt:
Odinaka bolji nego prije. Hahahs
-
itatabisine
- Kontakt:
TRI napadaca smo danas imali u sastavi i NULA suteva u okvir gola.
Trener je fulio sa postavkom jer Eric i Radovac ne mogu zajedno akcije kreirat.
Sto se tice penala cist penal al vidimo u kom smjeru ide ova sezona, mi ne smijemo biti medju prve 4 ekipe
Trener je fulio sa postavkom jer Eric i Radovac ne mogu zajedno akcije kreirat.
Sto se tice penala cist penal al vidimo u kom smjeru ide ova sezona, mi ne smijemo biti medju prve 4 ekipe
Kad bude igrao Huskovic i Prokop bice druga igra...oni su pola ekipe
Gdje ti je bolan Odinaka danas bolji nego prije? Haha
Zadnja izmjena: Lynx, dana/u 08 feb 2026, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
-
Ganola1921
- Kontakt:
Jest bio penal i pokradeni smo ali ko nam j... mater kad ne znamo odigrat nista za 90 minuta i pobjediti **** posusje. Kad sagledas cjelokupnu situaciju penal je najmanji problem. Veci je problem je sto nismo nikog pobjedili od ljetos i sto i se nismo pojacali kako treba i nemamo nikakve igre.
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Ovaj mali Sabic je retardiran, ostalo ste svi vec rekli.
-
perodeformero
- Kontakt:
Niko nema luđeg investitora, uđe na foru uz euforiju i bakljadu i par dana pred početak sezone proda što valja
Cist penal, losa postavka Stojanovica
Seedorf, Krpic, Radovac, Nastic klupa
Bice puno drugacije Huskovic, Prokop, Pejic, Sosic
Ti ce igraci igrati sigurno
Seedorf, Krpic, Radovac, Nastic klupa
Bice puno drugacije Huskovic, Prokop, Pejic, Sosic
Ti ce igraci igrati sigurno
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 08 feb 2026, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Railwayman30
- Kontakt:
Kite od igraca,kite od strucnog staba.
Nisam htio ovdje unositi nemir,ali zar ste stvarno mislili da je ovaj iblehas dobar trener? Pa ja koliko se sjecam da ga je Adzem ubio u pojam na Grbavici,i tamo smo bili bolji.ali nasim greskama smo ispali.
Postavla 4-4-2 je isfurala jos 92,pasa moj. Ovo sve podsjeca na onog kostica trenercinu.
Ovo bi i Dervisi bolje postavio. Iz 7 kornsra ti ne napravis ni polusansu. Sta ste radili na pripremama,fizivka sprema ravna 0. Duela ni,na mapi.
Nismo ji za 7 mjesta.
Nisam htio ovdje unositi nemir,ali zar ste stvarno mislili da je ovaj iblehas dobar trener? Pa ja koliko se sjecam da ga je Adzem ubio u pojam na Grbavici,i tamo smo bili bolji.ali nasim greskama smo ispali.
Postavla 4-4-2 je isfurala jos 92,pasa moj. Ovo sve podsjeca na onog kostica trenercinu.
Ovo bi i Dervisi bolje postavio. Iz 7 kornsra ti ne napravis ni polusansu. Sta ste radili na pripremama,fizivka sprema ravna 0. Duela ni,na mapi.
Nismo ji za 7 mjesta.
Jel se vodimo onom "po jutru se dan poznaje" ili "prvi macici se u vodu bacaju" ?
Bit ce ipak da je prelazni rok lose odradjen a pripreme nejasne. Svo vrijeme uigravas jedno i onda utakmica nesto skroz drugo.
Lose bgm, alarme palit odma. Ne moze ba nama sad dodje nikakvo pojacanje, cim ima slobodne papire znaci da nesto nije u redu.
Jedino kontam da su u fazonu pravit skroz novi tim na ljeto a ovo im sluzi samo da budu tu, da se upoznaju i uhodaju. Skroz je rano za sudove ali poprilicno lose je ovo.
Bit ce ipak da je prelazni rok lose odradjen a pripreme nejasne. Svo vrijeme uigravas jedno i onda utakmica nesto skroz drugo.
Lose bgm, alarme palit odma. Ne moze ba nama sad dodje nikakvo pojacanje, cim ima slobodne papire znaci da nesto nije u redu.
Jedino kontam da su u fazonu pravit skroz novi tim na ljeto a ovo im sluzi samo da budu tu, da se upoznaju i uhodaju. Skroz je rano za sudove ali poprilicno lose je ovo.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- dubioza144
- Kontakt:
Kome je tesko nek zamisli sad Adzema kako se smjeska i ceska bradicu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
Railwayman30
- Kontakt:
Istog sam misljenja,penal u 1000 minuti nije problem,jeste bio,nije bio,nije to poenta.Ganola1921 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:01Jest bio penal i pokradeni smo ali ko nam j... mater kad ne znamo odigrat nista za 90 minuta i pobjediti **** posusje. Kad sagledas cjelokupnu situaciju penal je najmanji problem. Veci je problem je sto nismo nikog pobjedili od ljetos i sto i se nismo pojacali kako treba i nemamo nikakve igre.
Nego nasa NEigra
Adzem je ove invalide dobio dva puta.
Adzem je doktor nauka za ovog debila a Adzem je ****.
4-2-4 i duge lopte. Idiot.
Adzem je doktor nauka za ovog debila a Adzem je ****.
4-2-4 i duge lopte. Idiot.
Zadnja izmjena: bhsport, dana/u 08 feb 2026, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Samo cemo se prisjetiti da je ovog Stojanovica potpuno nadigrao Adzem sa manje vise istom ekipom u onoj prvoj utakmici protiv Kopera.
Ponavljam, Adzem kojeg su iznabijali svi redom u ovoj ligi.
Ponavljam, Adzem kojeg su iznabijali svi redom u ovoj ligi.
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
@gavranebeli najvece si smece na forumu,iritiras svakog istinskog navijaca Zelje vise od 5 godina.
Nikad ti nista ne valja i sustinski ko god bio u klubu ti si pisao po tome.
I znas sta je najtuznije sto se ispostavi da si svaki put upravu.
Evo javno ti pred svima kazem,dok se ne desi suprotno,nema ti ko sta reci. Pisas se po nama svima i klubu godinama. Ti si najbolji dokaz svima nama u kakvom stanju nam je klub,a kakva smo mi telad.
Ocajni smo sezonama unazad,ali meni sad tek nista nije jasno. Napisao sam neki dan da ne ocekujem nista od nastavka sezone,jer po meni ovo nije dovoljno,izuzev ozbiljnog trenera,ali ovo je gore od onoga sto nisam ocekivao. Ovo danas je skrivena kamera.
Nikad ti nista ne valja i sustinski ko god bio u klubu ti si pisao po tome.
I znas sta je najtuznije sto se ispostavi da si svaki put upravu.
Evo javno ti pred svima kazem,dok se ne desi suprotno,nema ti ko sta reci. Pisas se po nama svima i klubu godinama. Ti si najbolji dokaz svima nama u kakvom stanju nam je klub,a kakva smo mi telad.
Ocajni smo sezonama unazad,ali meni sad tek nista nije jasno. Napisao sam neki dan da ne ocekujem nista od nastavka sezone,jer po meni ovo nije dovoljno,izuzev ozbiljnog trenera,ali ovo je gore od onoga sto nisam ocekivao. Ovo danas je skrivena kamera.
Zadnja izmjena: BarbareZeljin, dana/u 08 feb 2026, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Edin TM87, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Hrasno15, NerminFatic, Redfire16, voltron30 i 68 gostiju.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)