Stručnjak, Borcu sinoć nije sviran penal iz 50-50 situacije. Teške komplekse imaš.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- PeppermintSA
- Kontakt:
Jak meljo
Ko radenska tri srca heftu nakon što se otvori pipa
Ko radenska tri srca heftu nakon što se otvori pipa
E moj dilbere...Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 17:09
Razlika između vas i nas. Mi igramo protiv 4 ekipe iz Srbije i 5 ekipe iz slovačke i pobjedimo ove gol razlika 4:0
vi igrate protiv 8 i 12 iz Ukrajine. 2x odigrate gol razlika 1:1. Mnogo jako sarajevo![]()
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ne mogu se oni poredit sa ovim likom, ni sekunde, ni po čemu.DoktorXabaras je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:12Sve kako jeste, ništa pogriješio nije. Sjeti se prošlih trenera koji su kritikovali igrače kako su završili.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:11Sasvim realno rekao kako jeste? Sta je trebao reci?DoktorXabaras je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:09Stanojević se.re po igračima, neće on dan grada Sarajeva dočekati na klupi.
Zelja igraca za pobjedom.. disciplina , 0
Sta je trebao da kaze?
Da potraje ako Bog da 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Od nogu na pet centimetara?
Ovo bukvalno niko ne bi svirao kao penal, na stranu što su oni. Isto će reći u emisiji, možemo po pare. Ovaj ugao od gola je najbolji.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ovom Posušju smo nedavno u generalki trebali uvaliti osam golova, dva puta nam centar prešli i vidi se da su loša ekipa pravo. Zrinjski im dan poslje uvalio pet komada. To je najzabrinjavajuča stvar za Željine navijače
Nenamjerno igranje rukom, loptu nije išla prema golu niti prema igraču Želje. Nikom ovo ne treba svirati. Bilbija je uz Peljtu naš najbolji sudija, zna valjda pravila. Ne vjerujem da je tendeciozan. Mislim da će isto potvrditi i Kaljanac u analizi.
I sta sada ovo znaci, da Zeljo nije pobjedio 0:5? Kako sada to…
A Sarajevo nikog nije dobilo na pripremama... 
-
rimljanin90
- Kontakt:
To nije simbol nego provokacija! Da je simbol postavili bi zastavu drzave pored. Sta se osjecam superiornim glupane. Svjestan sam da je ovo drzava svijuh nas. U evropi navijam za nase klubove sve. Niti krivim borac ni zrinjski zbog skandala koji nisu vezani za klub. Delegat je mogao prici manijacima i srat za zastavu s ljiljanima. Pa sto to nije uradio sa onom drugom?goGlobal je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:14Nisam ja glup! Ti si idiot i povrh seljačić neuki. Ljudi su okačili simbol svog naroda, jednog od konstutivnih u Bosni i Hercegovini, njihovoj domovini sviđalo se to tebi ili ne i radi debila poput tebe, koji ih nazivaju manjinama i slično oni i udaraju na nacionalizam i ljiljane i druge simbole BiH. Iz takvih razloga i ne žele da priznaju ovakav poredak, jer se isprdak poput tebe smatra superiornijim ali krijući se iza tastature. I neću da budem prost poput tebe, da pišem vulgarnosti ali ću ti spomenuti provajdera i sjetiti mu se najmilijih, što ti je obezbjedio konekciju a onom ko ti je pokazao put foruma ljubim mamu.rimljanin90 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:04Ma napusi mi se kare, **** mi se za njihov rezultat nek ispadnu ali to kocenje lige i utakmice zbog zastave s ljiljanima dok su sa druge strane one neke kvazi zastave hb je sramota. Glup si ako ne vidis sta rade
Zeljo zadnji put pobjedio 18.10.2025 i oni nesto govore. Poklopis se i sutis.
Sreca pa je Adzem vam napravio onaj neki niz dobrih rezultata na pocetku inace bi se sad borili grcevito za opstanak.
Sreca pa je Adzem vam napravio onaj neki niz dobrih rezultata na pocetku inace bi se sad borili grcevito za opstanak.
A kad je najbolji sto onda iskljuci Sesara na 1:0 ŠB Zrinjski gdje Zrinjski nije mogo da se sastavi sa loptom?
Jedan primjer samo
I Kaljanac i Valjić su rekli da je pogresna odluka
Zadnja izmjena: brig, dana/u 08 feb 2026, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
**** te i Bilbija i Kaljanac, pušite ga Vici i Beusu malo.
Izmislite još koje pravilo, serem se u ligu
Pa zar Stojanovic nije najbolji trener za prekide...
Drzao lik seminare Guardioli, Kloppu, Enrickeu, a ljoZe sanse iz prekida ne napravi...
Drzao lik seminare Guardioli, Kloppu, Enrickeu, a ljoZe sanse iz prekida ne napravi...
Cek hoces da kazes da recimo Borac igra u Posusuju da gubi 1 0 i da ima ovakvu situaciju u zadnjoj minuti da ne bi dobili penal za vrijeme Vicinog mandata hahah pa ja mislim da i ti i svi navijaci Borca znate da bi se sviralo .
- ErosViverosViv
- Kontakt:
jedine bodove i uzeli dok je adžem bio, njihov najbolji trener još od amara. Je li moguće da nisu šansu napravili za 95 minuta?
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ne cini mi se ko da ce se prosetati ligom.Ipak nije sve u parama izgleda
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988, DoktorXabaras, LondonBlues, mnon46 i 34 gosta.