Cekam tekmu toliko i onda ovo... ogadise mi fudbal
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
-
JohannWolfgang
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Svaka cast Slavisa na izjavi. Konacno da nije neka floskula i smaranje.
Ima li ista pozitivno danas? Nema.
Preuzeo je covjek odgovornost i ljut je izgleda kao puska.
Nama je problem dosta dublji od pocetnog sastava, trenera, taktike…mi smo godinama jadni uz povremene bljeskove. Eto nadjite utakmice s Posusjem, Radnikom, Slogom, Slobodom i slicno u gostima. Svaka na apsolutno ista. Anemicno, jadno, pi…kasto, primimo neku frljoku, odbijanac ili eurogol i onda neka nervoza valjanje, koskanje i ode utakmica. Bilo ko da ke na klupi, bilo ko da igra, kakva god taktika nama je isti rezultat.
Stvari se iz temelja moraju mijenjati i nadam se da je ovo trenutak kad to pocinje.
Ima li ista pozitivno danas? Nema.
Preuzeo je covjek odgovornost i ljut je izgleda kao puska.
Nama je problem dosta dublji od pocetnog sastava, trenera, taktike…mi smo godinama jadni uz povremene bljeskove. Eto nadjite utakmice s Posusjem, Radnikom, Slogom, Slobodom i slicno u gostima. Svaka na apsolutno ista. Anemicno, jadno, pi…kasto, primimo neku frljoku, odbijanac ili eurogol i onda neka nervoza valjanje, koskanje i ode utakmica. Bilo ko da ke na klupi, bilo ko da igra, kakva god taktika nama je isti rezultat.
Stvari se iz temelja moraju mijenjati i nadam se da je ovo trenutak kad to pocinje.
-
Ganola1921
- Kontakt:
Sta reci, a ne otici otorinolaringologu nakon ove tekme?!
Krpic kriv sto je najvise pretrcao i sto nitko ne zna mu dodat loptu :s
Kako ocekujete debili da covjek dadne gol ? Da uzme sam loptu i gas ?
Kako ocekujete debili da covjek dadne gol ? Da uzme sam loptu i gas ?
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Apsolutno legitimno pitanje, vidio sam da je raja ovdje prije utakmice slagala formacije sa Gojakom i Šabićem u prvoj, jednostavno je to iluzija jer Gojak nije dobio minute na pripremama, očito je i to neka poruka igračima. Ne znam da li će imati hrabrosti to promijeniti ali ovo sve ne izgleda dobro.svemalim1 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:12to je to. falio je igrac u sredini. trebalo je igrati sa jednim spicem i drugacije bi ova utakmica protekla. posusje je slabo. nejasno mi je zasto se odlucio za ovakvu postavku.AhmedNurudin je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:09Žalosno, uigravamo nešto cijele pripreme i na prvoj zvaničnoj utakmici nešto treće. Ako Prokop nije povrijeđen ovo je velika Slavišina greška, sredinu nismo iskontrolisali nikako.
u21 nama pravi problem i dalje. nema hljeba od ovih igraca. pitam se zasto gojak ne dobija priliku, tesko da je losiji od jednog sabica.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
-
traktori46
- Kontakt:
Osmanovica odmah na hlađenje,Nastic na njegovo mjesto, lik 3 puta u noge šalne loptu igracima Posusja,Sedorf karinana kao i Osmanovic,o napadacima nemam sta reci, za 98 minuta da nemas sut u okvir gola fascinantno.Stidite se navijaca.
- dubioza144
- Kontakt:
Dobar si ti kad to mozes i izgovorit nakon ove utakmice al najmanje nam taj doca trebaGanola1921 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:17Sta reci, a ne otici otorinolaringologu nakon ove tekme?!
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Promjene u klubu su djelomicno legalne. Koliko se ceka usvajanje statuta..dubioza144 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:15Sve je to neozbiljno bez ikakvog plana od trenutka kada je izglasan investitor, ekipa, strucni stab, UO, NO svi organi u klubu se sklapaju u hodu bez ikakvog plana a sigurno i da puno stvari ne stima samo sto to niko ne zna, nista spremno docekali nismo niti smo u bilo sta spremno usli da zelimo neki rezultat u svim segmentima
Glavna satisfakcija ne cure informacije, a pitanje ima li ih uopste.
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
@gavrane i hazre ja vam sve vjerujem . Mozda sam puko,ali ja vam od sad sve vjerujem.
Mene neko ubijedi 76 put da ocekujem nesto od Jaganjca,Rakica,Odinake,Muftica,Krpica,ovog Hange Lange iz Arsenala,Sedorfa,Osmankovica,Sabica....
Netreba mi titula, samo da ih vise ne gledamo. Fudbal i Zeljo su mi prve ljubavi u zivotu,ogadise mi i zivot i fudbal.
Hazre ima li Huskovic brata,sestru,nanu... potpisuj odmah.
Mene neko ubijedi 76 put da ocekujem nesto od Jaganjca,Rakica,Odinake,Muftica,Krpica,ovog Hange Lange iz Arsenala,Sedorfa,Osmankovica,Sabica....
Netreba mi titula, samo da ih vise ne gledamo. Fudbal i Zeljo su mi prve ljubavi u zivotu,ogadise mi i zivot i fudbal.
Hazre ima li Huskovic brata,sestru,nanu... potpisuj odmah.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
tanko, al nema veze idemo dalje, imamo pare boli me briga
nek crknu dusmani, najjaci smo
Sta bolan lupam ? pricam o prvoj utakmici protiv Kopera na Grbavici, ako si gledao. Citaj malo sa razumijevanjem.Argentina je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:10Toliko ga je nadigrao samo prosli dalje. S kim smo igrali nakon Kopra? Daj ne lupaj zivota ti.
Danas je totalko frajer fulio taktiku, katastrofa. Erik&Radovac, samo jedan moze igrati. Milosevic mora igrati i to u sredini. Seedorf poklonio gol. Alic mora igrati, sto znaci Nastic na stopera.
Evo i sam si napisao da smo rutava kar.ina pod vodstvom Slavise.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 08 feb 2026, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
Na greskama se uci, okrenuti se Slaviji u formacijama 4:3:3 i 4:2:3:1 koje smo vjezbali na pripremama
Moguce da ce doci jos dva igraca i da ce biti jos raskida
Moguce da ce doci jos dva igraca i da ce biti jos raskida
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 08 feb 2026, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- dubioza144
- Kontakt:
Bas tako ne cure jer ni oni nemaju pojma na cemu su, bitno je bilo izac na pressicu ispricat nesto slicno ko onda Ceric kad je laprdo a pitanje je koliko je to realno sve. Kao sto rekoh sve je bez plana, grade kucu od krova a temelj nije ni isplaniranzeljovolimte je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:19Promjene u klubu su djelomicno legalne. Koliko se ceka usvajanje statuta..dubioza144 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:15Sve je to neozbiljno bez ikakvog plana od trenutka kada je izglasan investitor, ekipa, strucni stab, UO, NO svi organi u klubu se sklapaju u hodu bez ikakvog plana a sigurno i da puno stvari ne stima samo sto to niko ne zna, nista spremno docekali nismo niti smo u bilo sta spremno usli da zelimo neki rezultat u svim segmentima
Glavna satisfakcija ne cure informacije, a pitanje ima li ih uopste.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
-
Ganola1921
- Kontakt:
Brate, curi mi krv iz ociju, usi mi otekle od komentara Ploce, a sapun mi je potreban nakon silnih psovki. Samo taj doca mi moze pomoci danas, a nedjelja, ne znam radi li i jedan.dubioza144 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:19Dobar si ti kad to mozes i izgovorit nakon ove utakmice al najmanje nam taj doca trebaGanola1921 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:17Sta reci, a ne otici otorinolaringologu nakon ove tekme?!
Vjeruj da ce biti tako drug....19vendetta87 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:16Kad se Huskovic registruje, on ce na suhi kvalitet privlaciti dva igraca na sebe, pa ce Krpic i ostali napadaci profitovati jer ce imati vise prilika za gol.![]()
da budemo posteni, ovo je vec treci trener kod kojeg gojak nije dobio minute. moze biti i da je do njega, ali onda treba traziti neka druga rjesenja. nazalost, jaganjac se namece kao najmanje lose u ovom trenutnom kadru. ako je stvarno tako, onda treba igrati sa njim u spicu i to je to. sa krpicem i njim zajedno ne dobijamo nista osim igraca manje u veznom redu.AhmedNurudin je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:18Apsolutno legitimno pitanje, vidio sam da je raja ovdje prije utakmice slagala formacije sa Gojakom i Šabićem u prvoj, jednostavno je to iluzija jer Gojak nije dobio minute na pripremama, očito je i to neka poruka igračima. Ne znam da li će imati hrabrosti to promijeniti ali ovo sve ne izgleda dobro.svemalim1 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:12to je to. falio je igrac u sredini. trebalo je igrati sa jednim spicem i drugacije bi ova utakmica protekla. posusje je slabo. nejasno mi je zasto se odlucio za ovakvu postavku.AhmedNurudin je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:09Žalosno, uigravamo nešto cijele pripreme i na prvoj zvaničnoj utakmici nešto treće. Ako Prokop nije povrijeđen ovo je velika Slavišina greška, sredinu nismo iskontrolisali nikako.
u21 nama pravi problem i dalje. nema hljeba od ovih igraca. pitam se zasto gojak ne dobija priliku, tesko da je losiji od jednog sabica.
citave pripreme uigravamo gradjenje akcija iz zadnje linije i posjed, a onda izadjemo sa dva spica i ganjamo krila dugim loptama. ovo eventualno moze proci protiv jacih ekipa koje ce traziti da imaju loptu protiv nas, a protiv posusja i slicnih ne moze.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Samo se pitam sto ga dovede u Zeljeznicar nek ide odmah u BorusijuHazre je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:23Vjeruj da ce biti tako drug....19vendetta87 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:16Kad se Huskovic registruje, on ce na suhi kvalitet privlaciti dva igraca na sebe, pa ce Krpic i ostali napadaci profitovati jer ce imati vise prilika za gol.![]()
- WeekendOffender
- Kontakt:
Sreca je pa smo igrali protiv Posusja, da je bilo koja druga ozbiljnija ekipa ne bi se vratili ispod 3 gola sigurno, odbrana rastimanija nego sto je bila a napad ne postoji
Curva Sud
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Krpić više ne može ni sebe motivisati a kamoli da ga svlačionica prati. Trči, trudi se neupitno je ali bez ikakvog učinka. Ulazi on u duele u zraku i dobija ih kakve Jaganjac i Rakić ne mogu ni u snu dobiti ali nažalost ne donose ništa. Nakon priprema i evo ove utakmice jasno je da je teško bilo šta očekivati i od njega i od Radovca. Radovac nakon prve polusezone pod Denisom i novog ugovora nastavlja slobodan pad. Jednostavno sa njima se na ljeto mora naći način za raskid zbog puno stvari onako kako su Đorić i Vukoja raskinuli nakon 5 kola. AkoBogda da ja pogriješim i da me demantuju niko sretniji od mene ali ovo danas je izgledalo rezultat kaže kako.zeljovolimte je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:14A Krpic okuplja igrace pred pocetak drugog poluvrrmena..
Mozda mu opet trener ne valja
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
- dubioza144
- Kontakt:
Sreca na prekidima smo dobri nit ih znamo branit nit izvodit
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Google Adsense [Bot], haklamas i 76 gostiju.