FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
traktori46
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Brate nemamo mi ništa vjeruj,ovo sve treba otici iz Želje niti jedan igrac ne zaslužuje da igra za Želju,ovo je sramota 98 minuta da ne opalis po golu fascinantno.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Al Jaber nije dobio sansu (nesto simbolicni) kod Basica i Akrapovica. Guran je pazi sad Turanjanin, Rustemovic, Harun Karic..svemalim1 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:23da budemo posteni, ovo je vec treci trener kod kojeg gojak nije dobio minute. moze biti i da je do njega, ali onda treba traziti neka druga rjesenja. nazalost, jaganjac se namece kao najmanje lose u ovom trenutnom kadru. ako je stvarno tako, onda treba igrati sa njim u spicu i to je to. sa krpicem i njim zajedno ne dobijamo nista osim igraca manje u veznom redu.AhmedNurudin je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:18Apsolutno legitimno pitanje, vidio sam da je raja ovdje prije utakmice slagala formacije sa Gojakom i Šabićem u prvoj, jednostavno je to iluzija jer Gojak nije dobio minute na pripremama, očito je i to neka poruka igračima. Ne znam da li će imati hrabrosti to promijeniti ali ovo sve ne izgleda dobro.svemalim1 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:12
to je to. falio je igrac u sredini. trebalo je igrati sa jednim spicem i drugacije bi ova utakmica protekla. posusje je slabo. nejasno mi je zasto se odlucio za ovakvu postavku.
u21 nama pravi problem i dalje. nema hljeba od ovih igraca. pitam se zasto gojak ne dobija priliku, tesko da je losiji od jednog sabica.
citave pripreme uigravamo gradjenje akcija iz zadnje linije i posjed, a onda izadjemo sa dva spica i ganjamo krila dugim loptama. ovo eventualno moze proci protiv jacih ekipa koje ce traziti da imaju loptu protiv nas, a protiv posusja i slicnih ne moze.
Itekako ima do trenera.. dajes sansj Krpicu eto proigrat ce jasta ce.
-
Ganola1921
- Kontakt:
To jest, jedno ponistava drugo!dubioza144 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:26Sreca na prekidima smo dobri nit ih znamo branit nit izvodit
-
perodeformero
- Kontakt:
Šta je ba Nijaze za ima li te živa, imaš para ali eto nećeš da trošiš 
Ali zato prodaja ide ko mlijeko
Da li ima nešto pozitivno što ste vidjeli danas?
"Nema”, kratko je poručio Stojanović
Slaviša
"Nema”, kratko je poručio Stojanović
Slaviša
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Slažem se, a što se Gojaka tiče neću se iznenaditi ako bude jedan od tih odlazaka koji se navodno još očekuju.svemalim1 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:23da budemo posteni, ovo je vec treci trener kod kojeg gojak nije dobio minute. moze biti i da je do njega, ali onda treba traziti neka druga rjesenja. nazalost, jaganjac se namece kao najmanje lose u ovom trenutnom kadru. ako je stvarno tako, onda treba igrati sa njim u spicu i to je to. sa krpicem i njim zajedno ne dobijamo nista osim igraca manje u veznom redu.AhmedNurudin je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:18Apsolutno legitimno pitanje, vidio sam da je raja ovdje prije utakmice slagala formacije sa Gojakom i Šabićem u prvoj, jednostavno je to iluzija jer Gojak nije dobio minute na pripremama, očito je i to neka poruka igračima. Ne znam da li će imati hrabrosti to promijeniti ali ovo sve ne izgleda dobro.svemalim1 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:12
to je to. falio je igrac u sredini. trebalo je igrati sa jednim spicem i drugacije bi ova utakmica protekla. posusje je slabo. nejasno mi je zasto se odlucio za ovakvu postavku.
u21 nama pravi problem i dalje. nema hljeba od ovih igraca. pitam se zasto gojak ne dobija priliku, tesko da je losiji od jednog sabica.
citave pripreme uigravamo gradjenje akcija iz zadnje linije i posjed, a onda izadjemo sa dva spica i ganjamo krila dugim loptama. ovo eventualno moze proci protiv jacih ekipa koje ce traziti da imaju loptu protiv nas, a protiv posusja i slicnih ne moze.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Kako nece biti rastimanija otisao ti najbolji stoper hladno dan-dva pred utakmicu. To bi Barselonu poremetilo.WeekendOffender je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:25Sreca je pa smo igrali protiv Posusja, da je bilo koja druga ozbiljnija ekipa ne bi se vratili ispod 3 gola sigurno, odbrana rastimanija nego sto je bila a napad ne postoji
Sto se mene tice mogli smo mi gubiti u posusju bez suta na gol i bez investitora.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
gledaj planinara od laznog hadzijeperodeformero je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:27Šta je ba Nijaze za ima li te živa, imaš para ali eto nećeš da trošiš
treba slavlje napraviti kad odapne rajlovacki monstrum
apsolutno tacno za jabera, ali eto opet kazem tri totalno razlicita trenera gojak jedva poneku minutu dobije, a i to malo sto je igrao je igrao u pripremnim utakmicama.zeljovolimte je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:27Al Jaber nije dobio sansu (nesto simbolicni) kod Basica i Akrapovica. Guran je pazi sad Turanjanin, Rustemovic, Harun Karic..
Itekako ima do trenera.. dajes sansj Krpicu eto proigrat ce jasta ce.
-
NekoSaDaleka
- Kontakt:
Ovo je danas bilo užas da se pojedini zapitaju kako oni "žive" od fudbala
Ohrabruje samo izjava Slaviše, gdje i on vidi da je ovo danas bila katastrofa, a ne ko prije da se vadimo na sudije i teren i probleme o registraciji igrača
korneri i prekidi su bas loši ne može šanse napravit iz njih a ne znamo ih ni braniti
Ohrabruje samo izjava Slaviše, gdje i on vidi da je ovo danas bila katastrofa, a ne ko prije da se vadimo na sudije i teren i probleme o registraciji igrača
korneri i prekidi su bas loši ne može šanse napravit iz njih a ne znamo ih ni braniti
-
Ganola1921
- Kontakt:
Ja se samo nadam da je Slavisa naucio lekciju u kakvu ligu je dosao i kakvu ekipu je dobio. Od svih igraca iz prve postave danas, samo nekoliko igraca su zasluzili da nose dres Zelje. Cvetanoski, Muftic i na momente Erik, Peisoto i Odinaka. Izuzeo bih mozda jos i Nastica jer je tek dosao pa haj mozda bude bolje... Alic, Prokop, Milosevic, Sosic kad se oporavi MORAJU igrati, a vidjet cemo kakvi su Huskovic i Pejic. Nama TREBAJU pod hitno stoper, vezni i napadac!
Zadnja izmjena: Ganola1921, dana/u 08 feb 2026, 15:44, ukupno mijenjano 2 puta.
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Skidam kapu Manijacima godinama jedna konstanta u nasoj ligi ubjedljivo najorganizovanija grupa u drzavi svaka cast

Sto se mene tice, Slavisa je isti debil kao i Adzem i moje misljenje se nece mijenjati makar prvi na kraju zavrsio. 20 dana uigravas nesto, forsiras Prokopa i Denija pa na dan utakmice stavis vezni red koji je mogao igrati prije deset godina. Samo budala i lud covjek moze ocekivati nesto pozitivno od Radovca, Ericka, Jaganjca i Krpica zajedno u sastavu. Radovac je jos i dobro odigrao, dao je svoj maksimum, ali ne ide. Dvojac u napadu da Bog sacuva, kao da nam je protivnicki trener sastavljao taktiku pa da mu bude lakse.
Nadam se da ste svi uvidjeli koliko je Odinaka los igrac, pogotovo ovi strucnjaci koji se satrase uvjeravajuci narod da je dobar. Fudbalski rijetko glup igrac, nije sposoban citati igru, ne razumije kretanje protivnicih igraca, a o osnovama primanja i dodavanja lopte da ne pricamo. Niti jednu jedinu pozitivnu stvar ja kod njega ne vidim osim fizicke spreme. Osmanovica sam ocekivao u sastavu, cak sam do danas smatrao da je solidan igrac, ali evo danas je sve razuvjerio da je on krcina hodajuca. Ne ide mi u glavu takvo ponasanje i takav mentalitet da ti se noge odsjeku protiv Posusja i nisi u stanju jedno tacno dodavanje uputiti. Seedorf isti, kakvo postavljanje kod gola majko mila. Prelazi ga lopta i on odmah dize ruku da je offside. Cirkus.
O Cveti ne treba puno ni pisati. Kad je najpotrebnije on je sebican i usere sansu za gol. Yebiga, zato ce ti Zeljo i biti vrhunac karijere. Daj Boze da grijesim. Vini je igrac poteza, igrac da udje sa klupe i zabije, ali nikako za prvih 11. Nazalost.
Pazite, mi smo doveli odlicnog igraca i to se vidi, momak odigra dobro i na kraju nema mjesta u prvih 11 protiv Posusja gdje su mu konkurencija Radovac i Erick. Izvini treneru, ali nadam se tvom brzom odlasku i dolasku dobrog, kvalitetnog trenera koji ce za pocetak znati postaviti najboljih 11 ili makar najboljih devet izvesti na teren, za pocetak. Pravi trener je igrace mijenjao nakon 15-20 min igre.
Ps. da ne zaboravim ovog perodeformeru i slicne njemu koji se raduju porazu i likuju. Nabijem vas na krac papci
Nadam se da ste svi uvidjeli koliko je Odinaka los igrac, pogotovo ovi strucnjaci koji se satrase uvjeravajuci narod da je dobar. Fudbalski rijetko glup igrac, nije sposoban citati igru, ne razumije kretanje protivnicih igraca, a o osnovama primanja i dodavanja lopte da ne pricamo. Niti jednu jedinu pozitivnu stvar ja kod njega ne vidim osim fizicke spreme. Osmanovica sam ocekivao u sastavu, cak sam do danas smatrao da je solidan igrac, ali evo danas je sve razuvjerio da je on krcina hodajuca. Ne ide mi u glavu takvo ponasanje i takav mentalitet da ti se noge odsjeku protiv Posusja i nisi u stanju jedno tacno dodavanje uputiti. Seedorf isti, kakvo postavljanje kod gola majko mila. Prelazi ga lopta i on odmah dize ruku da je offside. Cirkus.
O Cveti ne treba puno ni pisati. Kad je najpotrebnije on je sebican i usere sansu za gol. Yebiga, zato ce ti Zeljo i biti vrhunac karijere. Daj Boze da grijesim. Vini je igrac poteza, igrac da udje sa klupe i zabije, ali nikako za prvih 11. Nazalost.
Pazite, mi smo doveli odlicnog igraca i to se vidi, momak odigra dobro i na kraju nema mjesta u prvih 11 protiv Posusja gdje su mu konkurencija Radovac i Erick. Izvini treneru, ali nadam se tvom brzom odlasku i dolasku dobrog, kvalitetnog trenera koji ce za pocetak znati postaviti najboljih 11 ili makar najboljih devet izvesti na teren, za pocetak. Pravi trener je igrace mijenjao nakon 15-20 min igre.
Ps. da ne zaboravim ovog perodeformeru i slicne njemu koji se raduju porazu i likuju. Nabijem vas na krac papci
Za utjehu je da novi igrači (osim Nastića) i nisu igrali danas.
Kada gledam naš tim, najbolja formacija je 3-4-2-1, tako bi i Alić i Nastić imali prostora, Pejić može igrat stopera.
Cveta i Prokop iza napadača.
Za u21 ostaje jedino Ćosić, ali eto vidit ćemo, promjene su nužne.
Kada gledam naš tim, najbolja formacija je 3-4-2-1, tako bi i Alić i Nastić imali prostora, Pejić može igrat stopera.
Cveta i Prokop iza napadača.
Za u21 ostaje jedino Ćosić, ali eto vidit ćemo, promjene su nužne.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Od pijačara na Grbavici je krenula ova nabijačina od igre i evo ni do danas nije prestala. A došao je novi trener i prošle su i pripreme. Većina je ovdje protiv igrača tipa Mehanović, i meni je jasno sve da je već u 30+ sa godinama i slično ali takav tip igrača je puno bliže Šošiću nego Oulad recimo pa i Milošević i Prokop. Vidjet ćemo kako će to izgledati ako Husković bude iza napadača. Samo bi postavio jedno pitanje, ako je Edisov fudbal bio "ho-ruk" i nabijanje na krila, šta je ovo što mi igramo zadnjih 8-9 utakmica?
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
E moj nijaze, osto si ti u 2000tim. Nije puno para menalo koliko god ti je rekao kad si ga zvao. Nije puno para bilo da se skloni drtina krpic koliko god da je. Nije puno para pristojan spic koliko god da je. Zato si agitovao i vrbovao a ne da u posusju u rubrici sutevi stoje 0.
Al polako sto kaze jedan kolega ovde nije prelazni rok jos zavrsne. Ima ovaj sto nina bebicu dok on dodje sve cemo zgaziti i jos kad se registruje strasno pojacanje iz austrije stizemo borca

Al polako sto kaze jedan kolega ovde nije prelazni rok jos zavrsne. Ima ovaj sto nina bebicu dok on dodje sve cemo zgaziti i jos kad se registruje strasno pojacanje iz austrije stizemo borca
On ih trenira svaki dan, prosao pripreme sa njima, on odabrao prvih 11, poslao ih na teren i na kraju kaze Nema nista pozitivno
Pa bas fino
Garant je i slovencima pricao istu pricu kako ne valja nista, kad im je Viking uvalio cenera. Pa su mu se ljudi zahvalili.
- invincible1921
- Kontakt:
Nije opravdanje, mi jesmo krenuli u pozitivnom smjeru,...ali i dalje je to ista ekipa, maltene i slabija nego sto je bila...ne znam sta ste ocekivali. Ova sezona je ionako vec bacena...probat u kupu sta na ho ruk i tjt. Trebace dobar remont uradit
=\_1921_/=
/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)