Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
ja jedva cekam lajv od onog parmaka Nede da ga vidim kako kmeci 
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Gledaj ti jada, ovamo Radovana spominju, onda ovo. A kad se dotakneš da su četnici cvile ko kujice.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Nodi 99 minuta 0 suteva na golNoDi80 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:39Nije toliko greska u igracima koliko je bila greska u sistemu i postavci
Bez obzira sto ce najmanje cetiri, pet njih na klupu postavka je bila losa
Igraci ne mogu doci do izrazaja, jer je ovo sve suprotno od priprema i nacina igre koje smo uvjezbavali
Svaka cast posusju, a savezu na sramotu penal
Idemo dalje okrenut se kupu vec nas u cetvrtak ceka utakmica za cetvrtfinale
O kakvom sistemu pricas
Nemam ni najmanji problem sa tim. Dobro igrate, doveli trenera koji vas je preporodio, mi katastrofalni, samo četiri boda u devet posljednjih utakmica, naravno da ćete odmicati.Threeplanetrees je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:43Dok ti zapažaš mi vam se lagano odmičemo. Nastavi zapažati![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nodi brate, morate se malo pojacati za Barcelonu, Bayern,LivrpoolNoDi80 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:39Nije toliko greska u igracima koliko je bila greska u sistemu i postavci
Igraci ne mogu doci do izrazaja, jer je ovo sve suprotno od priprema i nacina igre koje smo uvjezbavali
...Ne previse, samo jedno dvojicu da se nsdogradi ova ekipa
Jesu li Manijaci stvarno pristali na skidanje ljiljana u Posušju i to sve dok su s druge strane bile zastave tzv hb?
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Nodi ba covjece odigrali smo samo drugo polovrijme losije od prvog u zadnjih 105 godina, kako je uvidio svoje greske na pol nista nije mjenjo, igra mu Osmanovic 90min svaka lopta na njega je prilika za Posusije, Igra mu Krpic 90 min svaki Kontakt je mahanje rukama, Igra mu radovac 80 min dva puta vidje sa loptom. Nece ovaj strucnjak dugo, ovakav sastav izvest i ovu formaciju pa to da si htio da zijanis ne bi bolje izabro.
Pa to je to igraci ne mogu da dodju da izrazaja, jer ne mozemo igrati 4:4:2bvsic je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:44Nodi 99 minuta 0 suteva na golNoDi80 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:39Nije toliko greska u igracima koliko je bila greska u sistemu i postavci
O kakvom sistemu pricas
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Pa 99 posto neutralnih ti ovako misli onda svi mi glumimo budaleAvantiBL je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:33Pa da si upravu, i juče bi se sviralo Borcu penal jer je bilo 0:0. Ta vremena su prošla, i neka su.
Sad, to što ti glumiš budalu, to je nešto drugo.
Sistem koji igra protiv najgoreg tima u ligi čini da izgledate kao najgori tim u ligi.
Eo imas na stranici ili dvije iza, covjek video stavio i tvrdi da se lopta odbila od koljeno igrača Posušja. A na snimku nigdje togbhsport je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:39Samo nam objasni od čega ili koga se odbila?
-
jurisicduska
- Kontakt:
Zabiješ 3 gola i sudija ti ne može ništa.
Ili ošutaš na gol …
Ili ošutaš na gol …
-
VictoriasFikret
- Kontakt:
Nije do sudije do nas je i ne znam sto spinujetejurisicduska je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:49Zabiješ 3 gola i sudija ti ne može ništa.
Ili ošutaš na gol …
Nismo mi pitari da kmecimo samo na sudjenje
Nismo dobro igrali, lose smo usli u utakmicu, lose smo je zavrsili
Kraj price
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 08 feb 2026, 15:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ne znam zašto si se onda nakostriješio na normalan komentar koji sam postavio vezano za formu igrača. Možda je razlog našeg preporoda očivanje kostura i dovođenje onih koji su igrali za razliku od vas koji ste uradili suprotnoVirtu4l je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:45Nemam ni najmanji problem sa tim. Dobro igrate, doveli trenera koji vas je preporodio, mi katastrofalni, samo četiri boda u devet posljednjih utakmica, naravno da ćete odmicati.Threeplanetrees je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:43Dok ti zapažaš mi vam se lagano odmičemo. Nastavi zapažati![]()
Zabili smo tri gola Sirokom na Pecari i opet izgubili.jurisicduska je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:49Zabiješ 3 gola i sudija ti ne može ništa.
Ili ošutaš na gol …
Ali si tad opravadavao sudijski cirkus i sve ponistene golove, pizdo dvolicna
izgleda da ti bi upravu za sve ono sto si pisaojurisicduska je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:49Zabiješ 3 gola i sudija ti ne može ništa.
Ili ošutaš na gol …
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 08 feb 2026, 15:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ma nema dileme da je penal bio, i da se cirkus nastavlja, a ljudi pišu nisu zaslužili radi igre. Kakve veze ima igra sa penalom, penal je penal.
Umjesto da u nečemu budemo jedinstveni, ovde se tjera cirkus, dok oni guraju svoju agendu, smjenjuju se svake godine u trci za Evropu, kontrolišu ko ispada ili ulazi u ligu i ostalo, a mi se koljimo za treće mjesto i kup i sve 5.
Umjesto da u nečemu budemo jedinstveni, ovde se tjera cirkus, dok oni guraju svoju agendu, smjenjuju se svake godine u trci za Evropu, kontrolišu ko ispada ili ulazi u ligu i ostalo, a mi se koljimo za treće mjesto i kup i sve 5.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Tek će on to sutra, neće kao poslje derbija na Grbavici trčati kući da upali.
A o čemu će pričati sad, kako Ajla kod nas završava transfere ili kako Željezničar nije privatni klub.
Ko fol priča o premijer ligi a 95% vremena bali o raspaloj filozofiji.
Balkan Deda za sirotinju.
Vi se bome ne koljete za 3. mjesto, a ni za kup nećete dugo.Arma00 je napisao/la: ↑08 feb 2026, 15:52Ma nema dileme da je penal bio, i da se cirkus nastavlja, a ljudi pišu nisu zaslužili radi igre. Kakve veze ima igra sa penalom, penal je penal.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Rule_hz i 33 gosta.

.png)