Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

sarajlija89
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la sarajlija89 » 29 apr 2011, 15:28

Bas htjedoh pregled spomenut :lol: :lol:

I ja sam pregleda taj gledo, jer je tad to tako islo :mrgreen:
A najluđi ovaj dio za Mourinha, pta on Polla poslije pobjede na Man Utd 1:0 kako je bio, kaže ovaj pa eto kako svlačionica nije nešto, a onda sljedeću tekmu to plazma, to najmoderdniji WC, tuš kabine.
:lol: :lol: :lol:

Ma MOu je to :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 29 apr 2011, 16:54

sarajlija89 je napisao/la:A ma jok, pa znas da sam veliki navijac Sarajeva i volim sve ove momente :mrgreen: nemas ti nista s tim, osim sto za Skretnicar navijas :lol:

A derby se blizi...vec je to kod mene prisutno i eto..to je to :mrgreen:

A Dzemin gol...pa majstorija...lobovo golmana od 2 metra :lol:

[youtube][/youtube]

Jbg, nekad se i imalo sta vidjeti...sada nista...
A listam ove italijanske portale i ne znam više šta da mislim, svaki piše da Juve želi druge igrače, Tuttosport piše da žele Teveza, 35 mil, godišnje 5 + bonusi, Gazzetta kako žele Aguera u napad, Fernanada u sredinu, a sredini moguć je odlazak Chiellini u Man City, a njegova zamjena je Roladno iz Porta, Njemci pišu kako je Beck već naš igrač, za nekih 9 milona do 2016. itd...
Ma joj...ne zamaram se tim..jednostavno, svaki dan neki novi igrac...a ni ova sezona nije zavrsila... :roll:

@moggi :mrgreen:

koja li je to tekma...HSV mislim...
moj jedini derbi, navijam ili bolje receno simpatisem Zeljeznicar i bio sam medju Horde Zla, padaju golovi ja sjedim,svi me cudno gledaju,morao nazor pljeskat :lol: :lol: eh to je iskustvo , klinac bio 7 razred :lol:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 apr 2011, 17:44

Evo vam traca sa Borisovog rekla-kazala sajta:

Argentinski napadač se u više navrata dovodio u vezu sa brojnim klubovima Evrope, a poslednji u nizu klubova zainteresovanih da u svoje redove dovedu omalenog Argentinca je italijanski Juventus.
Dobre igre Serhija Aguera nisu promakle čelnicima Juventusa koji su navodno više nego zainteresovani da ga dovedu u Torino.

Posle poprilično razočaravajuće sezone, Juvetnus najavljuje novu aktivnu transfer kampanju u cilju formiranja što jače ekipe ya novu sezonu, a primarni cilj, kako javljaju italijanski mediji, biće dovođenje igrača Atletiko Madrida.

Aguero je od 2006. godine kada je stigao u Španiju, odigrao više od 150 zvaničnih mečeva za svoj klub, Atletiko Madrid.

U svom ugovoru Aguero ima otkupnu klauzulu u iznosu od 45 miliona eura koju bi Juventus morao da plati za kupovinu Argentinca.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 29 apr 2011, 18:13

Guilherme Appelt Pires! :D

[youtube][/youtube]
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 29 apr 2011, 20:31

Ma odmah ga u prvu postavu :mrgreen:

Golcina,nema sta...

Chiellini se oporavio i bice spreman za Lazio, dok je Marchisio pod upitnikom...

Navodno, sinoc su specijalni skauti, neki posmatraci ili sta vec, gledali Coentraa....stvarno, previse imena se dovodi u vezu sa Juventusom, da poludis :roll: 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 apr 2011, 00:23

rodjak od Appelta dosao na juventuz.com, na nagovor od jednog od clanova :mrgreen: sjecam se davno kad je i Giovinco bio :) vijesti oko Aguera su takve da bi se uskoro trebali sastati sa njegovim ljudima, agent Inlera potvrdio da se Juve ineresuje za njega, lijepe vijesti ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 30 apr 2011, 02:35

Da se podsjetimo kako je Juventus trgovao u vrijeme poslije farsopolia:
Igrači koji su došli 2007/2008:

Mohamed Sissoko
Hasan Salihamidžić
Albin Ekdal
Sergio Almiron
Manuele Blasi
Domenico Criscito
Guglielmo Stendardo
Zdenek Grygera
Vincenzo Iaquinta
Jorge Andrade
Cristian Molinaro
Antonio Nocerino
Ruben Olivera
Tiago

Igrači koji su došli 2008/2009

Amauri
Dario Knežević
Alexander Maninger
Olof Melberg
Christian Poulsen
Paolo De Ceglie (vraćen sa posudbe)
Sebastian Giovinco (vraćen sa posudbe)
Claudio Marchisio (vraćen sa posudbe)
Antonio Chimenti

Igrači koji su došli 2009/2010

Fabio Grosso
Martin Ceceras (posudba)
Antonio Candreva (posudba)
Fabio Canavaro
Diego
Felipe Melo

Igrači koji su došli 2010/2011

Alessandro Matri (posudba)
Andrea Barzagli
Luca Toni
Leandro Rinaudo (posudba)
Armand Traoré (posudba)
Fabio Quagliarella (posudba)
Alberto Aquilani (posudba)
Miloš Krasić
Leonardo Bonucci
Jorge Martínez
Marco Motta (posudba)
Simone Pepe (posudba)
Marco Storari
I kada pogledam sve ovo koliko samo promašaja. kako smo se vratili, kad se samo vidi koliko je para bačeno uzalud dodje mi da :cry: :cry: :cry: :cry: . Još samo treba da se i ovo ljeto bace uzalud i onda je sve otišlo u pm.

Ali nekako imam osjećaj da je ovaj mercato do sad jedan od boljih od povratka. Jeste da je bilo i promašaja ali bilo je i odličnih kupovina Krasić, Matri, Quagliarella, Bonucci, Storrari. Jeste da je mnogo toga uništeno bacanjem para na Martineza, najbitnije da ga se rješimo. A sad baš nešto gledam kako su se ovi starosjedioci udomili (Grygera, Hasan, ali i vječita zvijezda na posudbama Tiago, Iaquinta) :D

Još jedana zanimljiva činjenica je da prošla dva mercata nisu mnogo kupovali igrača, ali u ovom je Marotta nadoknadio za sve. Imam osjećaj da bi sad Marotta mogao uraditi dobra posao, jer treba biti realan, prošle sezone je došao i malo kasnije pa nije mogao raditi i prije početka mercata. Treba mu dati još jednu šansu da vidimo jesu li ovi neki igrači bili slučajnost ili Marotta ima njuha :mrgreen:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 apr 2011, 10:25

sve vise glasova o tome da je Mazzari glavni kandidat i veoma blizu Juventusa, 3-5-2 here we go , (smajli koji povraca) :mrgreen: nadam se ako dodje da ce razmotrit neke druge , modernije formacije kao sav normalan svijet :D

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 30 apr 2011, 10:40

JuveSissoko je napisao/la:sve vise glasova o tome da je Mazzari glavni kandidat i veoma blizu Juventusa, 3-5-2 here we go , (smajli koji povraca) :mrgreen: nadam se ako dodje da ce razmotrit neke druge , modernije formacije kao sav normalan svijet :D
Non si tocca Mazzarri, gobbi!
Uzmite nekog slobodnog, a ne Waltera. A da smara sa 3-5-2 - smara. :mrgreen:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 30 apr 2011, 11:59

Gabriel i Guilherme: Juve će se ponovo boriti za Scudetto

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3164.html

Di Marzio: Juventus će trošiti puno

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3166.html

slika

"Non sono l’uomo giusto per la Juve, per la Roma o per qualsiasi altro club di Serie A. Ho idee troppo rivoluzionarie”

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 30 apr 2011, 14:55

Silvio B je napisao/la: ovo je realno kao sto ce amuri u juve ponovo ,pa nije galliani lud da za jednog od najperspektivnih centralni uzme lazaria heheh samo se nadajte juventini a sto se tice 100 mil da se ulozi pa to samo jedna novina pise a zna se koja tutocrap.
Prema protalu Milannews.it, Milan ce biti spreman da ovog ljeta posluje sa Cagliarijem, koji im u drugoj polovici nudi Davide Astorija i plus dva svoja igraca ...

Ti igraci su: Federico Marchetti, 28-godisnji golman i Andrea Lazzari, 26-godisnji vezni igrac.

Milan je za Marchettija vec poslao ponudu za rezervnog golmana, jer Marco Amelia ce najvjerovatnije ovog ljeta napustiti San Siro, ta ponuda ce biti oko 4-5 mil € ...

Lazzari je vec davno htio doci u Milan zajedno sa Massimilianom Allegrijem dok je jos Allegri vodio Cagliari, ali taj transfer je bio "slomljen". Trener "Rossonera" misli da bi bivsi igrac Atalante, sada vec Cagliarija, bio veoma koristan za Milan.

:lol: :lol: :lol:

Silvio B = Botina na kvadrat

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 30 apr 2011, 15:13

Magica, pažljivo biraj riječi, nema potrebe da vrijeđaš botove, nije vrijedno :lol:

Nego da mi pogledamo ovaj video:

[youtube][/youtube]

Šta reći!? :lol:
Već se priprema za Serie A ili za Barcelonu, a možda i neki Mourinhov tim :lol:
Ž '21!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 30 apr 2011, 16:16

JuveSissoko je napisao/la:sve vise glasova o tome da je Mazzari glavni kandidat i veoma blizu Juventusa, 3-5-2 here we go , (smajli koji povraca) :mrgreen: nadam se ako dodje da ce razmotrit neke druge , modernije formacije kao sav normalan svijet :D
Nedo bog... ako nam on dodje odesmo u propast opet par godina,,, Dajte vise dovedi te kvalitetnog trenera sta vise ganjaju samo talijane :?
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 30 apr 2011, 19:36

Čitam malo kometare na juvebalkan portalu, i onda pojedinci počnu valjati gluposti, kao sad Napoli može podići cijenu za Quagliarelu, a dogovoreno prije sezone, posudba sa pravom otkupa za 15.5 miliona, i mislim da je 5.5 već uplaćeno. Zato i ne volim tamo diskutovati često.

A ako bi birali između Teveza i Aguera, ja mislim da je Aguero bolja opcija, mlađi je mnogo od Teveza, a i nije životinja, nego je normalan :mrgreen: . Ali nikako ne mogu shvatiti da se "pregovara" većinom sa napadačima, a kod nas odbrana (bekovi) glavni problem. Nadam se da Marotta glavni posao radi u tajnosti :) .

Agent: Gigi želi ostati, nema interesa Rome

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3170.html

Chiellini: Želim igrati na novom stadionu!

http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=1529

Također ponovo se Benzema spominja kao moguće pojačanje, imam osjećaj da Benzema ide iz Reala, ali u neki klub koji igra LP.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 apr 2011, 21:10

[youtube][/youtube]

najbolji jbeni refleksi koje sam ikad vidio 8-)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 30 apr 2011, 23:34

De Ceglie nakon 6 mjeseci odigrao utakmicu, u pobjedi Primavere 4:0 nad Bolognom i Juventus je završio drugi odmah nakon Genoe, koliko sam ja shvatio i sad idu u razigravanje za prvaka :?: !

http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=1532

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 30 apr 2011, 23:56

juventus 0244 je napisao/la:De Ceglie nakon 6 mjeseci odigrao utakmicu, u pobjedi Primavere 4:0 nad Bolognom i Juventus je završio drugi odmah nakon Genoe, koliko sam ja shvatio i sad idu u razigravanje za prvaka :?: !

http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=1532
Sad se igra razigravanje neko, dosad ima 6 pobjednika među kojima je i Juventus, a ostala 2 mjesta će se popuniti preko play off...i onda će se igrati nock out faza za prvaka...

U nock out fazi su: Genoa,Juventus,Varese, Atalanta, Roma i Lazio.
A play off će igrati: Fiorentina,Torino, Empoli, Milan, Inter, Chievo,Catania, Siena. (igra se po jedna utakmica; 1/4 7. maja, i 1/2 14. maja i 2 pobjednika iz polufinala idu u glavnu nock out fazu).

Valjda si me razumio :D
Ž '21!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 01 maj 2011, 00:03

Bianconeri1988 je napisao/la:
Sad se igra razigravanje neko, dosad ima 6 pobjednika među kojima je i Juventus, a ostala 2 mjesta će se popuniti preko play off...i onda će se igrati nock out faza za prvaka...

U nock out fazi su: Genoa,Juventus,Varese, Atalanta, Roma i Lazio.
A play off će igrati: Fiorentina,Torino, Empoli, Milan, Inter, Chievo,Catania, Siena. (igra se po jedna utakmica; 1/4 7. maja, i 1/2 14. maja i 2 pobjednika iz polufinala idu u glavnu nock out fazu).

Valjda si me razumio :D
Shvatio sam, zeznut sistem :D!

Znači iz ove tri grupe po dva su otišla direktno među 6/8!

A sad se ostali 8 koji su ušli u play off bore za još dva mjesta u završnici. Znači to će izgledati u 1/8 finala ovako:

Genoa, Juventus, Varese, Atalanta, Roma, Lazio, ????????, ??????? ! :D :mrgreen:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 01 maj 2011, 00:18

S tim da su Genoa, Varese, Atalanta i Roma nosioci u nock out fazi :D Samim tim oni su nam mogući protivnici i još prvu igramo kući :D
Ž '21!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 01 maj 2011, 09:21

mislim da mozete pozelit dobro doslicu Walteru Mazzariu, eto njega i tri stopera u odbrani, sa Aquilaniem kao glavnim kreatorom, ma ima da razvaljujemo :mrgreen: :D

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []